«Το όνειρο των ΑΕΚτζήδων απανταχού της γης δεν είναι πια όνειρο: αποτελεί χειροπιαστή πραγματικότητα! Αρχισε από σήμερα η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη γη των προγόνων μας! Τα δικά μας τείχη θα είναι ψηλά και δεν θα ξαναπέσουν ποτέ»…
To μεγάλο ραντεβού για τη σύγχρονη ιστορία της ΑΕΚ ολοένα και πλησιάζει. Απολαύστε το επετειακό video του ΑΕΚ TV!

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ευχαριστούμε Μελισάν !! καημός για κάποιους που έφυγαν για την ORIGINAL Παραδείσου και οι ψυχές τους βλέπουν από ψηλά το νέο ΚΑΣΤΡΟ !!!

  2. Απιατευτη η γηπεδαρα μας !!! Ολα τα συγχαρητηρια στον προεδρο Μελισσανιδη !!!!
    Υ.Γ τοσο ιδιαιτερο βιντεο να φιαχνεται απο τοσο αταλαντους ανθρωπους … κριμα πραγματικα

  3. Όνειρο ζω μην με ξυπνάτε!Μπραβο στον Μελισσανίδη γιατί εξαιτίας του πήρε σάρκα και οστά το γήπεδο!Σε καιρούς μνημονίων,μόνο αυτός μπόρεσε!Και ο κύριος Νικολαιδης να αφήσει παράμερα τον εγωισμό του και να θέσει τον εαυτό του στη διάθεση της ομάδας και όχι να εργάζεται σε κανάλια προέδρων άλλων ομάδων!

  4. Ευχαριστούμε Αεκάρχη Μελισσανίδη…Αθανατος…Αυτο το παλάτι τους εχει πονέσει απο την έκδοση της Άδειας…Σκεφτειτε Πόσο θα τους πονέσει οταν θα….αναγκαστουν να παίξουν εκει..Κάθε μέρα εκεί,δεν το χορταίνω και ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τι θα επικρατεί εκεί μέσα.

  5. ΜΕΓΑΛΗ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ.ΤΙΓΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ΜΑΣ. ΝΑ ΣΕ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΕΠΙΔΗ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΚΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΥΠΕΔΟ ΕΣΕΙ.ΣΥΝΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Ο ΤΙΓΡΗΣ ΘΑ ΘΥΜΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.ΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΗΝΗ.ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΣΤΕ. Ε Ε ΕΝΩΣΗΣ. ΥΓ.ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΕΣ.

  6. Το γήπεδο αφού θα είναι το σπίτι μας πρέπει να το προσέχουμε.Πρέπει να αγαπάμε την Ομάδα μας.Η αγάπη θέλει θυσίες.
    Ευχαριστώ όλους που εργάζονται για την αποπεράτωση του έργου.

  7. Επιβλητικό το γήπεδο!!! Σαν την ΑΕΚ και σαν τον ΛΑΟ της σαν τον Μελισσανίδη! Τελικά στην πραγματικότητα μόλις ολοκληρωθεί το γήπεδο δεν θα είναι απλά όμορφο όπως φαινόταν στην μακέτα και στην παρουσίαση, θα είναι απίστευτο θα το κοιτάνε και θα "βγάζει" χαρακτήρα,επιβλητικό. " Εδώ ήρθατε για να χάσατε".

  8. Μπορεί να μην είμαι ΑΕΚ αλλά αυτό είναι κάτι που όσο να ναι θα ανεβάσει λίγο το επίπεδο της Σούπερ Λίγδας.Μπραβο στην ΑΕΚ από έναν Αστέρα.

  9. Θυμάμαι μικρός που πέρναγα με τον πατέρα μου και έβλεπα ένα οικόπεδο γεμάτο χορτάρι και οπότε πέρναγαμε από εκεί μου έλεγε ο πατέρας μου εδω θα γίνει ο ναος και σήμερα βλέπω τα τοίχοι να υψώνονται και με πιάνει ανατριχίλα..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: