Ως πρωταθλήτρια επέστρεψε η ΑΕΚ στον τόπο του περσινού θριάμβου της, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, για πρώτη φορά εφέτος μπροστά στο κοινό της από την έναρξη της προετοιμασίας. Ως πρωταθλήτρια την υποδέχθηκε το κοινό της και ως πρωταθλήτρια την απόλαυσε στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ απέναντι στη Γαλατασαράι.

Η νίκη με 3-2 σε ένα φιλικό ματς έστω και κόντρα σε έναν υψηλής δυναμικότητας αντίπαλο ήταν το λιγότερο σε σχέση με την εικόνα της ομάδας του Μαρίνου Ουζουνίδη, το κλίμα πραγματικής ομάδας που απέπνεαν οι ποδοσφαιριστές του και το ωραίο θέαμα από παλιούς και νέους παίκτες σε μια χρονική στιγμή που εκ των πραγμάτων η πρωταθλήτρια Ελλάδας δεν θα γινόταν να έχει φτάσει στο υψηλότερο δυνατό σημείο απόδοσης.

Η κάμερα του AEK TV ακολούθησε την ομάδα μας από την ώρα που έφτασε στο Ολυμπιακό Στάδιο και σας παρουσιάζει το πρώτο όμορφο αγωνιστικό βράδυ της εφετινής σεζόν στο ΟΑΚΑ.

Συνεχίζουμε από εκεί που σταματήσαμε! Για ακόμα ψηλότερα!

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

Music by Suicidal Angels, track title: Inquisition

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γαμω τον αντιχρηστο σου ρε παλιομαλακα , ευχομαι να σε απολυσουν . Στην ΑΕΚ φιαχνεις βιντεο και οχι στη θυελλα ραφηνας

  2. Αγαπαμε την καψουρα μας αλλα εσεις εκει που φτιαχνεται τα βιντεο ειστε για τον ΜΠΟΤΣΟ..
    Χιλιαδες φορες σας εχουμε κανει παραπονα για την μουσικη αλλα μου φαινεται πως οι ιδιοι θελετε να τα βλεπετε κ δεν σας νοιαζει για τον φιλαθλο που θα δει το γαμημενο βιντεο λες κ ειμαστε σε ροκαδικο..κοψτε την μουσικη επιτελους ρε τραγοι

  3. Παμε αεκαρα μπορούμε και καλύτερα στην άμυνά δυο βλακείες καναμε και κόστισαν δεν πρεπει να γίνετε αυτο επίθεση είμαστε κομπλέ

  4. Εχει μαλλιασει η γλωσσα μας.Αυτα τα βιντεο ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ πολυ μουσικη και με την καμια metal!Στο αθορυβο τα βλεπουμε πλεον!

  5. Κοψτε αυτο το πραγμα με το γαμημενο το μεταλ. Η ΑΕΚ ειναι μεγαλο κλαμπ, φανταστειτε βιντεο της Ρεαλ, η της Λιβε με τετοια μουσικη… Κοψτε το, πραγματικα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: