Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και ο Τάσος Μπακασέτας εκπροσώπησαν την ΑΕΚ στη χθεσινή συνέντευξη τύπου εν όψει του σημερινού πρώτου αγώνα με τη MOL Vidi για τα play off των προκριματικών του Champions League 2018-19 (22.00 ώρα Ελλάδας – Cosmote Sport 1). Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τις δηλώσεις τους και στη συνέχεια τους ακολούθησε, μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα στον αγωνιστικό χώρο του στο Groupama Arena για την προπόνηση και τη… γνωριμία των ποδοσφαιριστών με το γήπεδο του αγώνα.

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΕΚ βάλε 3 μόνο και πέρασες αφού έχουμε νικήσει και την Σέλτικ και δεν θα περάσουμε από την Βίκινγκ εμα

  2. Καλη επιτυχία!
    Θελω και τους δυο δικέφαλους στους ομίλους να τρελαθω.
    Αν και ο ΠΑΟΚ έχει πάρα πολύ δύσκολο εργο απέναντι στην μπενφικα παρολο που καταφεραμε να φυγουμε με την ισοπαλία στο Ντα Λουζ..

  3. Σκεφτείτε λίγο. Να σε λένε Βασίλη Λαμπρόπουλο, Πέτρο Μάνταλο, Μιχάλη Μπακάκη, πρίν 3 χρόνια επιλέγεις να πάς σε μια ομάδα που ναί μεν είχε όνομα και ιστορία αλλά έπαιζε Β' εθνική, και σε λίγες ώρες θα κουνιέται Το σεντόνι από πίσω σου. ενώ θα παίζει αυτό το τραγούδι που καυλώνει όλους τους άντρες. Μόνο μπράβο.

  4. Πολυ μιζερια ρε αδερφε μου,αυτα να τα λετε μεταξυ σας προπονητες και παιχτες,στη καμερα θα λετε ηρθαμε να νικησουμε,ναι μεν ο αντιπαλος "παπαρια"αλλα εμεις ειμαστε ΑΕΚ.0-2.

  5. Eimaste kaluteri omada apo autous alla auto den simainei tipota an den to deixoume duo fores sto gipedo. Megali einai i parousia tou Mantalou pou eleipse me tin Seltik alla Kai ston teliko kupelou itan anetoimos…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: