Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι και επίσημα ο Όλεγκ Νταντσένκο. Ο Ουκρανός δεξιός μπακ ολοκλήρωσε τις ιατρικές εξετάσεις και βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, στο Μαρούσι, όπου συναντήθηκε με τους ανθρώπους της ομάδας και έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Έπειτα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο Όλεγκ Νταντσένκο έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο ΑΕΚ TV…

Subscribe: http://bit.ly/AEK_FC
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπραβο στο παληκαρι φαινεται δυνατο παιδι και θα βοηθησει. Ο κακομοιρος εβγαλε ερπητα απο την στεναχωρια του που τον πιεσαν τοσο.

  2. Μακάρι να δικαιώσεις αυτούς που σε επέλεξαν και να δούμε απο εσένα ωραία πράγματα στο γήπεδο.Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

  3. Καλώς ήρθες παλικάρι μου καλές εμφανίσεις να έχεις να βοηθήσεις την Αεκαρα μας να πάει μπροστά!!!

  4. ΌΛΑ ΘΑ ΦΑΝΟΎΝ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ!!ΠΛΈΟΝ,ΈΚΛΕΙΣΑΝ ΣΤΌΜΑΤΑ!!ΑΠΟ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΉΤΕΣ,ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ!!ΚΎΡΙΕ ΜΑΜΩΛΟ!!ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!!ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΆΨΟΥΜΕ;;;ΣΑΣ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ!!ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΜΕ ΤΑ ΓΙΆΝΝΕΝΑ ΉΤΑΝ ΤΈΛΕΙΟΣ ΑΠΡΟΣΤΆΤΕΥΤΟΣ!!!ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ;;;ΕΝΕΒΑΣΤΕΤΟΝ!!ΌΠΩΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ!!ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΑΛΛΟΎ ΚΑΙ ΑΛΛΟΎ!! (ΜΑΖΕΎΕΤΕ)ΌΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ ΤΟΥΣ!!!ΑΦΉΣΤΕ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΤΙΚΟΎΣ!!ΑΥΤΟΊ ΠΑΝΤΑ ΧΆΝΟΥΝ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ!!ΕΜΕΊΣ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΊΟ(ΟΜΑΔΑ)

  5. χρειαζομαστε γενικα να παρουμε παιχτες,για παραδειγμα τυπου γκαρσια,εχουμε και θεμα στην αμυνα και στην θεση του τερματοφυλακα,η περιουσια του μελισσανιδη ειναι 3,3 δισεκατομμυρια,δεν νοειται αυτος ο ανθρωπος να εχει τοσα χρηματα και να εχει ξοδεψει ελαχιστα λεφτα για την ομαδα μας,δεν εχει ολοκληρωθει ακομα το γηπεδο στην νεα φιλαδελφεια αλλα και παλι με βαση την πολυ μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα που εχει,επειδη αυτην την στιγμη ειναι ο προεδρος με τα περισσοτερα χρηματα γενικα σε καποια ομαδα στην ελλαδα,θα επρεπε να εχει διαθεσει πολλα περισσοτερα απ'οσα εχει δωσει μεχρι τωρα στην ΑΕΚ,δεν μπορω να το καταλαβω γιατι γινεται αυτο,γιατι συμβαινει,θα ηθελα καποιος να μου πει την γνωμη του πανω σε αυτο,επισης αυτο που με πειραξε επιπλεον ηταν το οτι ο παπασταθοπουλος πηγε στον ολυμπιακο,τι δουλεια εχει αυτος σε αυτους;δεν το περιμενα,ποιος θα μου το ελεγε εμενα περυσι,οταν επαιζε στην αρσεναλ και ειχε παιξει η αρσεναλ με τον ολυμπιακο για τους 32 του europa league και τον εβριζαν οι ολυμπιακοι στο καραισκακη επειδη στο παρελθον αγωνιζοταν στην ΑΕΚ,οτι φετος θα πηγαινε στον ολυμπιακο,λαθος του που πηγε σε αυτους που τον αποδοκιμαζαν και λαθος της διοικησης που δεν του εδωσε αρκετα λεφτα για να τον αποκτησουμε,ο παπασταθοπουλος ειχε δηλωσει καποτε οτι αν επεστρεφε στην ελλαδα,θα ηταν μονο για την ΑΕΚ,δεν το τηρησε ομως,ευχομαι να μην παιζει καλα στον ολυμπιακο και να φυγει γρηγορα απο αυτους και οι παιχτες πρεπει να παιζουν και για την φανελα,οχι μονο για τα λεφτα και ο ολυμπιακος εκανε προταση στον μπεργκ και του εδινε 1,5 εκατομμυριο ενω ο παναθηναικος τον ειχε αποκτησει με 400.000,ο μπεργκ ομως δεν δεχτηκε να παει στον ολυμπιακο,σεβομενος το περασμα του απο τον παναθηναικο και αυτος ηταν και ξενος,σουηδος,ποσο μαλλον ο σωκρατης που ειναι και ελληνας,εχει κανει γενικα η διοικηση πολλα λαθη και εχει στενοχωρησει παρα πολυ κοσμο,με το δικιο του φωναζει και διαμαρτυρεται,οπως εχουν πει και οι οπαδοι,ειστε τυχεροι εκει στην διοικηση και εσεις οι παιχτες που υπαρχει ο κορονοιος και υπαρχει το lockdown

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: