ΔΙΠΛΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ.

ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΩ: ΟΜΟΡΦΙΑ!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ!!
ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιχάλη στο 20:03 φαίνεται σε μια κολόνα 1 κωλο7.Αν μπορείς εσύ η ένας φίλος που είναι εκεί κοντά και μπορεί να πάει να το σβήσει.Ευχαριστω

  2. Μα να υποστηριζουμε την καλητερη ομαδα του κοσμου….και να μη μας αφηνει η ιδια η ομαδα να το απολαυσουμε;;;;;;;……αντε να κανουμε τον σταυρο μας…να βοηθηση και η παναγιά…..και οι αγιοι παντες…..και μη χειροτερα!!!!……που βρηκες την γρατζουνια στα ιταλμπον παλι ρε μιχαλη….δεν παιζεσε..χαχα…..πιο δεξια ηταν και μια μυγα…διωξτην…..δεν μπορω γελαω….να σαι καλα….!!!….παμε γερα!!!

  3. Μιχάλη καλησπέρα .Ξερουμε με τι υλικο θα καλυφθεί το εσωτερικο του γηπέδου στα δάπεδα των οροφων (εννοω κατω απο τις κερκιδες.Θα βαφτεί θα μπει πλακακι ,θα μεινει τσιμεντο?

  4. Μιχάλη συνέχισε έτσι. ΜΟΝΟ ΑΕΚ.
    Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω τον καλό τον φίλο αν τα υπόλοιπα σκαψίματα εκτος απο την υπογειοποίηση ( δλδ τα σκαψίματα στο βόρειο κομμάτι ) είναι έργο της ιντρακάτ η της ΑΕΚ? και πότε πιθανολογείτε οτι θα αρχίσουν τα σκαψίματα στο βόρειο κομμάτι?

  5. Τι μου ήρθε βλέποντας τις σκιές στο 8:00, έτσι αχνά σε γκρι σκούρο χρώμα σαν τις σκιές να υπήρχαν εικόνες της Κωνσταντινούπολης: η Αγία Σοφία, ο πύργος του Γαλατά, τα τείχη κλπ…Θα μπορούσε να γίνει και με κάποιο είδος προβολής στα βραδινά παιχνίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: