Χωματουργικές/σκαπτικές εργασίες – Π.Κων/νου…
Άφιξη νέων μετόπων – ΑΤ…
Εργασίες λεπτομερειών εξ.πάνελ & χτίσιμο/διαμόρφωση εσ.χώρων ισογείου – Καππαδοκίας/ΔΤ…
«Σιδέρωμα»/καλούπωμα κολώνων 2ου ορόφου εξ.κτιρίου & κατεδάφιση θεμελίων Σκεπαστής- ΝΤ…
Εργασίες πασσαλοπήξεων – Φωκών!

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έλα βρε Γιώργο
    Είπε ό Μιχάλης ότι λογικά κάθε Πέμπτη θά δείχνεις video , πέρασε ή προηγούμενη Πέμπτη , δεν φανηκες καί ανησύχησα
    Αλλά thanks God , την 2η Πέμπτη , εμφανιστηκες

  2. ωραια η φωτογραφια στο τελος, μου ειχε πει ο παππους μου οτι παλιά τα αποδυτηρια ηταν απεναντι στην 3 και μετα πηγαν στα γνωστα επίσημα ….

  3. Ρε φιλαράκι τι θα γίνει με σένα ??? Μάρθα Βούρτση θα μας κάνεις κάθε φορά ??? Άλλα ήθελα να σου γράψω και άλλα σου γράφω.Ρε συ μεγαλώσαμε δεν είμαστε για τέτοια…..

  4. Συγχαρητήρια Γιώργη..!!!!!απ,ότι φαίνεται οι πασσαλομπυξεις καλά κρατούν…τελειωμό δεν έχουν.Δύσκολο κομμάτι επίσης παρατηρώ κ το κομμάτι της σκεπαστης,απ'όπου θα περάσει η υπογειοποίηση.!!!

  5. Καλησπέρα Γιώργο
    Συγχαρητήρια για την αναφορά σου στο σεβασμό των κανόνων λειτουργίας των εργοταξιακών χώρων.
    Είναι πολύ σημαντικό να μην κυκλοφορούν διάφοροι παρείσακτοι μέσα και να απασχολούν εργάτες, προκαλώντας αναστάτωση, αταξία και δυνητικές συνθήκες πρόκλησης ατυχήματος ή δυστυχήματος. Κάτι τέτοιο δυστυχώς θα στιγματίσει όλο το έργο.
    Εύχομαι το ήθος και η αξιοπρέπεια που επιδεικνύεις όλο αυτόν τον καιρό που καλύπτεις με την κάμερά σου τα έργα του γηπέδου, να δώσουν το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθούν όλοι οι ¨συνάδερφοι¨ που αφιερώνουν σημαντικό χρόνο από τη ζωή τους για το σκοπό αυτό.
    Να είσαι πάντα γερός και να ανυπομονούμε να βλέπουμε από τα βίντεό σου με το λεπτομερές και πολύ ισχυρό ζουμ τις τελικές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες του γηπέδου, μέχρι να μπορέσουμε να μπούμε μέσα.
    Κάποιοι συμβαδίζουν μαζί σου και επιδεικνύουν την ίδια σοβαρότητα.
    Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι που θεωρούν το έργο αρένα και ευκαιρία ανάδειξης της προσωπικής προβολής.
    Ονόματα δε λέμε πρόσωπα δε θίγουμε. Ο νοών νοείται.
    Να είστε σίγουροι όμως ότι ο κόσμος έχει κρίση και ξέρει να αναγνωρίζει αυτούς που αξίζουν και έχουν σημαντική ιστορία και προσφορά στην ομάδα.
    Και εσύ σίγουρα είσαι ένας από αυτούς.
    Ίσως η πιο χαρακτηριστική απόδειξη είναι ο εμβληματικός ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ στο κέντρο της χορταριασμένης αλάνας, που μόνος έμεινε τόσα χρόνια να ορίζει και να υπενθυμίζει σε όλους ότι εκεί κάποτε ήταν το Ν. Γκούμας και εκεί θα πρέπει να γίνει και το νέο γήπεδο της ομάδας μας.
    Πλέον είμαστε κοντά, τα χοντρά έχουν γίνει, μένουν οι λεπτομέρειες που όμως είναι πολλές και δυστυχώς επειδή εμπλέκεται και το Δημόσιο θα είναι και πιο χρονοβόρες σε σύγκριση με το εάν το γήπεδο το έκανε και το χρηματοδοτούσε αποκλειστικά η ΑΕΚ.
    Τότε βέβαια εάν είχε και τα χρήματα, θα μπορούσαν να εργάζονται ~200 άτομα μέσα ώστε σε μερικούς μήνες να ολοκληρωθούν τα πάντα.
    Κάπως έτσι έγινε με το Νέο Καραϊσκάκης αλλά εκεί επωφελήθηκε ο ΟΣΦΠ και από το γεγονός ότι είχε ενταχθεί στα έργα των Ολυμπιακών αγώνων.
    Ας είστε λοιπόν όλοι ενωμένοι ώστε να λείψουν σχόλια και χαρακτηρισμοί που δηλητηριάζουν το κλίμα.
    Όσοι δεν ακολουθούν αυτή τη συμπεριφορά, να είναι σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα τους αποβάλλει η οικογένεια των υγειών φιλάθλων και οπαδών της ομάδας μας.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ

  6. Καλησπερα.αεκ.οσκο.βλεπο.το.σημερηνο.σας.βιντεακη.εκει.που.σκαβι.η.μπολτοζα.δεξια.και.αρηστερα.που.ειναι.τα.σηδερα.θα.γηνη.τιποτα.εκει.περα.πετρακης.ετυχης.χανια.κρητης.

  7. Αλήθεια Γιώργο με σεβασμό πάντα τι σε ενδιαφέρει αν κάποιος που τραβάει βίντεο τον ναό μπαίνει μέσα? Έχει πάρει άδεια είναι ενήλικος ξέρει ότι μπορεί και να χτυπήσει η καί σκοτωθεί οπότε εμας μας περισσεύει το τι κάνει ο κάθενας.

  8. γιωργαρε μαζι με το τρελο ιταλο μας προσφερεται τα πιο ωραια βιντεο του ναου μας παντα με αξιοπρεπεια και ηθος.ευχομαι καλη τυχη στην ομαδα μας αποψε εχει αναγκη τη νικη και στο ανθρωπο που φροντιζεις οτι καλυτερο!

  9. Kat αρχάς σ ευχαριστώ για την προσφορά σου…. Τώρα για τον τρόπο που καλύπτεις και περιγράφεις τις εργασίες απλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. Διεξοδικά, ωραία, περιγραφικά, λιτά κ απέριττα. Θα ευχόμουν όχι τόσο για την κάλυψη των εργασιών αυτή καθ αυτή, να τράβαγες πιό συχνά, κι ελπίζω σύντομα να μπορείς, γιατί αυτό θα είναι ένδειξη ότι η προσωπική σου δοκιμασία αμβλύνεται. Εύχομαι νάσαι γερός και να προσφέρεις στον άνθρωπο σου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: