ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΙΚΩΝ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ.

ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Ή ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΣΧΟΛΙΑ ΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απορια της στιγμης, αφου τα ορια ειναι 5μ πισω απο τα τερματα και 4 στις πλευρες… Δεν θα κερδιζαμε 2-3 τουλαχιστον σειρες περιμετρικα αν ο αγωνιστικος χωρος μεινει εκει που ειναι (εννοω να μπει χορταρι σε αυτο το υψος που βρισκεται τωρα)? Δεν νομιζω να επηρεαζει τα υπογεια περιμετρικα, ουτε την ορατοτητα των πανω σειρων στον αγωνιστικο χωρο. Η κανω λαθος?

  2. Μπορεί να υπάρχουν κ γήπεδα με 100 *64τα οποία είναι πιο παλιά,νομίζω σου δίνουν το δικαίωμα αυτό.κλμρρα

  3. Της Τσέλσι από τηλεόραση πάντα μου φαινόταν μικρότερος ο αγωνιστικός χώρος από τα υπόλοιπα γήπεδα, τώρα στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι ισχύει.

  4. Το πιο ιδανικο θα ηταν οι αποστασεις απο την κερκιδα να ηταν οπως το γηπεδο τις Γιουβεντους-Ατλετικο Μαδριτης-Ατλετικο Μπιλμπαο και ακομα το γηπεδο το καινουργιο των Τιρανων στην Αλβανια,που ειναι στα πλαγια το πολυ 4 μετρα και το δικο μας θα ειναι 8.5 και πισω απο το τερμα 6 μετρα και το δικο μας θα ειναι 13.5..Αλλα να γινοταν αυτο επρεπε το γηπεδο να ηταν πιο ψηλο η να ηταν μικροτερο σε χωρητικοτητα(πραγμα αδυνατον)….Ηταν παρα πολυ δυσκολο…Θα εχουμε περιπου ιδιες διαστασεις με του γαυρου…

  5. Καλησπερα κυριοι και καλη εβδομαδα , οπως ειπε και ο Μιχαλης ολα ειναι θεμα χαρακτηρα και συμπεριφορας μεσα στο γηπεδο. Για πρωτη φορα στην ιστορια της ομαδας θα μπουμε σε αμιγως ποδοσφαιρικο γηπεδο σαν εδρα, πιο κοντα στον αγωνιστικο χωρο απο ποτε και θα πρεπει να προσαρμοστουμε σε αυτο ολοι , φιλαθλοι ,οπαδοι και ομαδα . Το παραμικρο εκτροπο θα φαινεται πλεον ξεκαθαρα. Να αναφερω ενα σημαντικο στοιχειο του νεου γηπεδου που ειναι η μικρη αποσταση του πανω διαζωματος απο τον αγωνιστικο χωρο! Ο συνολικος πληθυσμος του γηπεδου ειναι πολυ κοντα στον αγωνιστικο χωρο. Μονο οταν μπουμε μεσα θα το καταλαβουμε αυτο οταν το δουμε ετοιμο απο κοντα. Το γηπεδο ειναι κλουβι !

  6. Μπράβο παλληκάρια!!!!…και της Καβάλας το γήπεδο Μιχαλάκη 105#68 μέτρα είναι..Όπως κ τα περισσότερα γήπεδα πλέον της Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: