SUBSCRIBE: https://goo.gl/H4ooB4
Like and Share video.
SUPPORT ME: https://paypal.me/mk21fhd
_____

FACEBOOK PAGE: https://goo.gl/wRC1ns
INSTAGRAM PAGE: https://goo.gl/2xAME2
MIXCLOUD PAGE: https://goo.gl/eAjsNP
TWITTER PAGE: https://goo.gl/ZBwF2n
_____

LAST VIDEO: https://youtu.be/sGw2JrtgOsE
RANDOM VIDEO: https://youtu.be/jF5CLqA_VCM
_____

IMPORTANT NOTICE ( COPYRIGHTNOTICE ) : If you ever wish for video to be taken down,please ask. I will take it down immediately. All i ask is that you contact me before filling a claim. I have worked really hard to make this channel and it will be very sad to lose it because of something very trivial like that . THANKS FOR COOPERATION – ΜΚ21
_____

#MK21

© youtube.com/MK21FHD

72 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μκ21 κάνω μία ερώτηση θέλω ειλικρινή απάντηση άντρα προς άντρα ΑΕΚτζη προς ΑΕΚτζη υπήρχε πανό ΑΕΚτζηδων στον προπερσινο τελικό του γαύρου με την φενερ που να λέει ότι είμαστε αδέρφια με αυτούς που μας έσφαζαν το 22?

  2. Μαλιστα χαχαχα! Και εγω λοιπον σαν τον σωκρατη, παναθηναικος μικρος (στα χαρτια βεβαια, λογω βαζελου νονου και πατερα αεκτζη αλλα εργαζομενου στα καραβια μακρια απο εμενα). Οταν ομως ξεκινησα να ασχολουμαι με το ποδοσφαιρο δεν χρειαστηκε καν η ωθηση απο τον πατερα μου, η ομαδα ηταν μια! Αεκαρα μονο. Δεν μπορω να αναλυσω το συναισθημα μου για αυτη την ομαδα. Ειναι μοναδικο και ασυγκριτο. Ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ.

  3. Πριν κατι μερες δεν ειπε σε συνεντευξη οτι θα γυρνουσε μονο ΑΕΚ και τωρα λεει δε γυρναω ελλαδα.

  4. Κριμα αλλα οτι κανει καλη του τυχη.στην καρδια μου θα τον εχω ακομα και στους αντιπαλους μας να πηγαινε.

  5. Και να θελει να κρυφτει ο σπυροπουλος τι ομαδα υπστηριζει με αυτο πουλεει σε καποια στιγμη…το καλο που του θελω να το εχει βρει….κρυφοαεκτζης

  6. Η ΕΠΟ ΤΟΥ ΓΚΙΡΖΚΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΜΗΜΕΝΕ!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΛΙΚΙΑ!!!!!

  7. Καλύτερα Σωκραταρε!!! Δεν αξίζει ένας παίκτης τέτοιου βεληνεκούς να παίζει στο χειρότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης

  8. Στο τελος σωκρατη μου μολις δεις τον ναο και πας και μια βολτα με την θαλαμηγο του τιγρη ενα χρονο συμβολαιο θα το υπογραψεις

  9. Τι να ερθει να κανει στο μπουρδελο στην Ελλαδα με τους κανιβαλους…? Στην Αρσεναλ 12 εκ ευρω παιρνει ο ανθρωπος…Γι αυτο λεει οτι, η Κινα η Αμερικη θα παει..

  10. Το παιδί παίζει στο Emirates, εχει παίξει στο Ντόρτμουντ κι εμείς του λέμε για το Ναό…Τεσπα, γερός να είναι και ας κλείσει όπου θέλει την καριέρα του. Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες αμυντικούς της γενιάς του!

  11. Μακάρι να αλλάξουν γήπεδο έλεος ούτε 200 οπαδούς δεν μαζεύουν, βάλτε την τούμπα ή στην Κρήτη έστω στο Καραϊσκάκη, δεν μπορούμε άλλο να βλέπουμε άδειο το γήπεδο

  12. Το Χαριλαου μετα και το 2ο διαζωμα στην μια πλευρα,ειναι αν οχι το ιδανικοτερο σαν εδρα,ενα απο τα 3 σιγουρα τωρα να δουμε και την Α.Σοφια .Η τριαδα ειναι 1.Χαριλαου-2.Αγ.Σοφια,3.Καραισκακη,η λεωφορος επισης αν και το μικροτερο ολων,20κ και κατω.Η σειρα ειναι τυχαια.

  13. Είδα σήμερα το ματς του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο τέλος του ματς ολλοι οι γαύροι βριζανε τον Σωκράτη πραγματικά εκεί που ήθελα ο Ολυμπιακός να κερδίσει μου βγάλανε τόσο μίσος τόσο ντροπή που πραγματικά ξενεροσα με τον εαυτό μου….Εγώ Παναθηναϊκός είμαι και δεν με πειράζει που είναι και οι τρεις ΑΕΚ,,, αυτοί εδώ οι τρείς λείπουν από το ποδόσφαιρο μας..κ οι τρεις παιχτουρες….!!!και εννοείτε ότι θα ήθελα και οι δύο άλλοι να φορούσαν τα πράσινα αλά εδώ καλά καλά δεν έχουμε πρόεδρο….!!!

  14. Η αλήθεια πάντως είναι ότι τον κατσουρανη για να είμαστε ειλικρινείς τον πληγωσαμε εμείς με την συμπεριφορά μας.Ήθελε να κλείσει την καριέρα του σε εμάς και πάντα όπου μιλάει για Αεκ συγκινείται.Από τους καλύτερους που έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕΚ.Καλά όσο αφορά τον παπαδταθοπουλο, όταν βλέπεις το λαό της Αεκ και όταν το νοιώθεις γίνεσαι ένας από εμάς, γελάει ο κόσμος με τους λαγούς.Παπασταθοπουλε σε περιμένουμε Αγία Σοφία.

  15. Έγινε ΑΕΚ και πάει στον Ολυμπιακό ενώ είχε πόσες προτάσεις από εξωτερικό. Προφανώς και φταίει ο οργανισμός της ΑΕΚ που δεν του έδωσε συμβόλαιο, αλλά όχι να πάει και στον Ολυμπιακό. Θα το μετανιώσει όταν έρθει στην Αγιά Σοφιά. Μόνο το όνομα του Ντέμη έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα ενώ θα μπορούσαν και των 3 ( Κάτσου, Παπά). Όλα είναι επιλογές.

  16. Κοιτάξτε διαφορά σε Σωκράτη και Κατσούρ. Ο ένας μόνο στα γόνατα δεν έπεσε για να του κάνει πρόταση να επιστρέψει στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του '09 και ο άλλος του κάνει πρόταση 1 μυριο το χρόνο και επιλέγει για μερικά χιλιάρικα παραπάνω να πάει σε μια ομάδα που μήνες πριν του έβριζε όλο το γήπεδο εν χορώ τη μάνα. Λίγη τσίπα δεν έχεις Σωκράτη. Οι ΑΕΚτζηδες μην ξεχάσετε να στολίσετε τον Κατσουράνη…

  17. Ειδες για να πουλανε τα παιγνίδια στους Αγγλους .Μετα λενε σε παιχτες η πας εκει η σταματας την μπαλα διαλεγεις και παιρνεις.

  18. Καλα μην σκοτωθεις κιολας να γυρισεις Ελλαδα μονο στον Ολυμπιακο …αααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα…..τετοια συνεπεια λογου εχω χρονια να δω!!!
    Παναθηναικος ,ΑΕΚ,Ολυμπιακος……ααααααααααχαχαχαχαχαχαχα……τι ήσουνα μικρος?????

  19. οι παίχτες είναι υπάλληλοι και οι ΠΑΕ εταιρίες. Οι φίλαθλοι είμαστε το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται το προιόν της εταιρίας. Όταν το καταλάβετε ότι τα συναισθήματα δέ παίζουν κανένα ρόλο. Θα βρείτε την υγειά σας.

  20. οι γαβριελες χαιροντε γιατι πηρανε παικτη που εβγαλε η αεκ,ανενεργο σχεδον ολη τη σεζον,33 χρονων και ηρθε να κολησει τα συνταξημα……..και εμεις τους πηραμε στα ισα τον γκαρσια και ακομα τους ποναει τοσο,μεχρι που δεν αναφερανε στο βιογραφικο του παπατζη το ονομα της αεκ.αχαχαχα

  21. Παίδες λέτε μαλακίες…. Άλλο οπαδιλικια, άλλο να βλέπεις, άλλο να είσαι επαγγελματίας και να παίζεις…. Είναι σαν να λες ότι μικρός σου άρεσαν πολύ τα iphone, έγινες προγραμματιστής και βρήκες δουλειά στην χαγουει και μετά από πολύ καιρό σου σκάει πολύ καλύτερη πρόταση απο σαμσουνγκ. Αλλά είσαι προδότης γιατί σαν καταναλωτής προτιμουσες το iphone, εξελίχθηκε στην χουαγει και τώρα σου σκάσε τα λεφτά η σαμσουνγκ και πηγές…. Ξυπνήστε ρεεεεε εταιρίες είναι και οι ομαδες

  22. -Μικρός ήμουν Παναθηναϊκός, όταν έπαιξα στην ΑΕΚ έγινα Αεκτζής και προχτές έκλεισα στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ.
    -ΆΝΤΕ ΓΕΙΆ… Με ΑΝΏΜΑΛΟΥΣ δε μιλάω!!!

  23. Ημουν Παναθηναϊκός ειδα την Αεκ εγινα Αεκ εκλεισα στον Ολυμπιακό αλλα θα ηθελα να κλεισω την καριερα μου στον Παοκ και να κοουτσαρω στον Αρη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: