Δείτε την συνέντευξη του πολιτικού μηχανικού στο κανάλι και ακούστε τι είπε για τα έως τώρα έργα!!
Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε «Εγγραφη στο στο κανάλι μου…
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟΝ………ΕΛΙΩΣΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ…….ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΖΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ….ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ…ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ΤΟ ΓΥΑΛΙ…?/???

  2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΡΘΕ..??ΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΛΕΠΤΟ…..

  3. Βάλτου ρε φίλε κοντά το μικρόφωνο ν'ακούγεται…Τουλάχιστον τώρα το έμαθες για τις επόμενες συνεντευξεις…

  4. Καλα τα λεει και τον ευχαριστουμε πολυ τον φιλο…. πες του ομως να μην φωναζει τοσο πολυ γιατι μας κουφανε….

  5. Μπράβο αδερφέ!!!!
    Ευχαριστούμε για τα βιντεάκια!!!!
    Βάζεις μεράκι και πολλή αγάπη για την ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!
    ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!

  6. Συγχαρητήρια στο παιδί για τις πληροφορίες που μας έδωσε για το έργο! Είναι στενάχωρο που παρατηρω στα σχόλια την κακία και μισαλλοδοξία μμερικών οι οποίοι σχολιάζουν απο τον καναπέ δίχως να γνωρίζουν τους κινδύνους και την γενικότερη κατάσταση την οποία επικρατεί στα εργοτάξια.. Το ότι ένας νέος επιλέγει να εργαστεί και να στηρίξει την χώρα του στην δυσκολότερη εποχή κρίσης και ανεργίας του επαγγέλματος για κάποιους είναι κατακριτέο.. Τέλος ωφείλω να αναφέρω οτι το αντικείμενο της Τοπογραφίας εμπεριέχεται στην επιστήμη του Πολιτικού Μηχανικού προς γνώσιν κάποιων, καθώς και οτι αποτελεί Πολυτεχνικό τμήμα της χώρας όπου για να εισαχθείς και να αποφοιτήσεις απαιτείται κόπος και ξενύχτι..

  7. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ…ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ….ΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑ

  8. Μπράβο και ευχαριστούμε τον φίλτατο Δημήτρη που μας εξηγεί κάποια επιπλέον πράγματα για το έργο.Δεν καταλαβαίνω γιατί τόση απέχθεια προς το άτομο του όμως,επειδή εργάζεται γενικά ή επειδή εργάζεται στο συγκεκριμένο έργο ένας νέος πτυχιούχος??Δηλαδή τι πρέπει να κάνουν όλοι οι νέοι να φύγουν έξω για να ικανοποιηθούν μερικοί? όπως έλεγε ο Σωκράτης όμως τα δυνατά μυαλά συζητούν ιδέες, τα μέτρια γεγονότα και τα αδύναμα άλλους ανθρώπους…ήμαρτον παιδιά πια αλλά όπως και να έχει είναι τα έργα για τον ναό της ομάδας μας,και κανένας ΑΕΚΤΖΗΣ δεν συμπεριφέρεται ούτε μιλάει ετσι ΠΟΤΕ γι αυτο ξεχωρίζει απο τους υπόλοιπους. Καλή συνέχεια εύχομαι!!!.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: