ΟΛΟΙ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΙΕΚΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ! ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕ ΘΕΛΑΜΕ; ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ!! ■ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΔΙΑ. ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ… ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ. ■ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οι καιροι που εδιναν εντολες οι ακατονομαστοι μεσω των φυλλαδων τους πως θα δινονται ποινες….εχουν περασει ανεπιστρεπτι….τωρα δικαζουν δικαστες και οι αποφασεις ειναι σοβαρες.αφηστε τους να κτυπιουνται….φραπε δεν γινονται….χαχαχα

  2. Πες και για τον μπαουγκ που τον πανε σπρωχνοντας. Το sdna ειναι σκατοσαιτ που εξυπηρετει τα συμφεροντα του ρωσου πρακτορισκου του Πουτιν. 500 αρθρα για το πεναλτι της ΑΕΚ με Λαμια που ηταν οριακα εξω και χθες με το μαιμου του μπαουγκ με Ατρομητο εβγαζαν τον κοσμο τρελο. Συνεχη πολεμο στην ΑΕΚ και ανεβαζουν ολο αρθρα εναντιον του κακου Χιμενεθ για να δημιουργησουν προβλημα στην ΑΕΚ.

  3. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς απο Αρτα. Ξέρουμε αν μεχρι τα Χριστουγενα θα ξεκινήσει το δευτερο στάδιο έργων δηλ. τα θεμέλια τσιμεντα κλπ? και 2) η υπογειοποίηση εξαρτάται από την έγκριση του δήμου? υπάρχει κάποια ανησυχία γι αυτο? Πότε ξεκινάει?

  4. Ο ρουφιάνος. Ετυμολογική προσέγγιση!
    Ρίζα της λέξης:
    Στην ιταλική, ruffiano λεγόταν αρχικά το ψωράλογο που βάζουν μαζί με την φοράδα την εποχή του οίστρου της. Η φοράδα όμως είναι ζόρικο ον και δεν κάθεται εύκολα. Τις πρώτες μέρες κλωτσάει άσχημα, δαγκώνει και μπορεί να τραυματίσει άσχημα το αρσενικό. Γι' αυτό οι εκτροφείς, θέλοντας να αποφύγουν τυχόν τραυματισμό του καθαρόαιμου επιβήτορα, βάζουν πρώτα μαζί με την φοράδα τον ρουφιάνο. Όταν η φοράδα αρχίσει να «μαλακώνει», τότε βγάζουν τον κακομοίρη τον ρουφιάνο και ρίχνουν μέσα το άτι για τα περαιτέρω.
    Πραγματική σημασία της λέξης:
    Ρουφιάνος είναι ο αναλώσιμος άνθρωπος που εκτελεί μια ποταπή αποστολή για λογαριασμό άλλου, ώστε να μην εκτεθεί ο εντολέας του. Ο αχυράνθρωπος.
    Συνηθέστερες αποστολές του ρουφιάνου είναι:
    – η νύξη για σύναψη παράνομης ερωτικής σχέσης χωρίς να εκτεθεί ο εντολέας (βολιδοσκόπηση).
    – η έκφραση απειλών, ο εκφοβισμός.
    – η προβοκάτσια

    Με μια δεκάρα κάλπικη χίλιους ρουφιάνους βγάζεις. (= αναλώσιμα ανθρωποειδή, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ)

  5. να απομακρυνουν τα νερα γιατι θα δημιουργηθει κανενα ελος και τα ελη ως γνωστον προσελκυουν ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

  6. MICHELANGELO καλέ μου φίλε, μήπως ξέρεις να μου πείς γιατί από την άλλη πλευρά της σκεπαστής δεν κουνιέται φύλο από έργα; Στό ρωτάω γιατί ακούγονται διάφορα στην ΝΦ.

  7. Την πέμπτη πρέπει να έχει 70.000 κόσμο. Όταν ειμασταν στην γ αυτά ονειρευομασταν και αυτά ζητουσαμε να γίνουν όταν θα ανεβαιναμε.ας αποδείξουμε και εμεις οτι το αξιζουμε!την πεμπτη η ΑΕΚ αγκαλιά με τον λαο της θα προκριθεί στους 32 του Γιουρόπα λιγκ μετα απο πολλά χρόνια!

  8. ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΟΥ ΑΕΚΑΡΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΠΑΙΝΧΙΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΤΕΜΡΠΙ ΜΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ…..
    ΠΑΜΕ ΓΗΠΕΔΑΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

  9. Καλησπερα φιλε μου.Πες κατη για το ρατσιστικό πανο που κρεμασαν τα βαζελια.Δεν ακούστηκε και πολυ.εγω προσπάθησα σχεδόν σε ολες της σελίδες της ΑΕΚ αλα μαλον δεν φτανειΚαι αφορά ολους τους Αεκζιδες και την ΑΕΚ.Νικη με τη ριεκα και προχοραμε.

  10. ΑΡΧΟΝΤΑ MICHELANGELO ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΩ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ!!!ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ?

  11. Φίλε μου,ελπίζω να μου επιτρέπεις να σε αποκαλώ έτσι,ίσως δεν σου έδωσα να καταλάβεις,δεν ενοώ απέναντι από την σκεπαστή αλλά από την άλλη πλευρά της σκεπαστής,την αριστερή πλευρά δηλαδή όπως κοιτάζουμε απο την μεριά του άλσους.Και συγνώμη αν σε κουράζω….

  12. MICHELANGELO…Είσαι γίγαντας ρε φίλε!!Συνέχισε έτσι!!!ΑΕΚΑΡΑ ΟΛΕ!!Όλοι στο γήπεδο την Πέμπτη μάγκες!!!Προσοχή στα κουνούπια!!το πορτοκαλί πλέγμα θα μας σώσει!!!!ΑΕΚ αρρώστια.τέλος!!δε μεταδίδω άλλο……ONLY AEK!!!!!!!!!!

  13. Μιχαλη καλησπερα. Γτ αρκετες ημερες δεν προχωραει πισω απο το τερμα το σκαψιμο? Χωρις υπογειοποιηση δε θα σκαψουν στη σκεπαστη?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: