ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΟ ΟΥΡΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ. ΒΟΗΘΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΟΥΜΕ!! ■ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραια εξέλιξη.Σημερα με ντιναμο…Μακαρι να νικήσουμε και διχνε μας κιαλα τετοια ετσι φιλε μου δίνεις χαρα οταν βλεπω το γηπεδο να φτιαχνεται οπως ολοι οι αεκτζηδες

  2. Εντάξει ρε μαγκες βλεπω λετε για βροχή..οντως θα δυσκολέψει τον κόσμο αλλα δεν θα σταματήσουμε να τραγουδάμε και να φωνάζουμε λογο της βροχής.

  3. Μαγκες να σας ρωτήσω τα χαρτακια που πετάνε στο γηπεδο τα φτιαχνουν απο περιοδικά ή απο κόλλες Α4;;;Επισης τα μεταφέρουν σε κουτες και πως τα περνάνε απο την ασφάλεια ;;

  4. Aπό χθες ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της συμφωνίας της «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» με την κατασκευαστική εταιρεία «ΕΡΜΩΝΑΣΣΑ», που ανέλαβε το έργο μέσω διαγωνισμού. Όλα τα έγγραφα κατατέθηκαν ήδη στις αρμόδιες υπηρεσίες και πλέον η κατασκευαστική εταιρεία παίρνει τα κλειδιά του εργοταξίου.
    Αυτές τις μέρες, ήδη η κατασκευάστρια εταιρεία φέρνει υλικά και μηχανήματα στον χώρο που στεγαζόταν το γήπεδο της ΑΕΚ και έπειτα από το τριήμερο, ξεκινά σε φουλ ρυθμούς. Το χρονοδιάγραμμα της συγκεκριμένης φάσης του έργου υπολογίζεται περίπου στους 14 μήνες, αν και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως μπορεί να είναι έτοιμο και νωρίτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: