Αφιερωμένο εις μνήμην Λουκά Μπάρλου…ενός μεγάλου συμβόλου της κιτρινόμαυρης ιστορίας!

Σκυροδέτηση θεμέλιας πλάκας, τομέα νοτιοανατολικά…
Καλούπωμα δοκαριών πάνω διαζώματος, τομέα ανατολικά…
«Σιδέρωμα» & παράλληλο καλούπωμα κολώνων 2ου επιπέδου, τομέα βορειοανατολικά…
«Σιδέρωμα» 3ου επιπέδου/κερκιδοφόρων κάτω διαζώματος & τοποθέτηση βάσης αγκύρωσης τριγώνου ανάρτησης πυλώνα, τομέα βορειοδυτικά…
Καλούπωμα οροφής υπογείου, τμήματος τομέα δυτικά…
Εργασίες τενόντων τμήματος πυλώνα, τομέα νοτιοδυτικά!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο καλησπέρα. Σε παρακολουθώ ανελλιπώς σχεδόν κάθε μέρα όπως παρακολουθώ και τα άλλα παιδιά. Και φυσικά σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τον κόπο σας και το μεράκι σας, μέσα από το οποίο, εμείς της επαρχίας, έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τα έργα του νέου μας γηπέδου. Θέλω να σας ενημερώσω για ένα νέο διαδικτυακό μέσο προβολής βίντεο όπως είναι το YOUTUBE. Το BITTUBE. Σ' αυτό το μέσο τουλάχιστον κάτι σου δίνουνε. Δεν θα επεκταθώ πολύ απλά θα σας πρότεινα να ανεβάζετε τα βίντεό σας και εκεί διότι εκείνο μοιράζει τα δικά του ηλεκτρονικά νομίσματα (όπως τα bitcoin) τα οποία αυτή τη στιγμή αξίζουν κάτι λεπτά (πάντως πολύ περισσότερα από το Youtube που δεν δίνει τίποτα) αλλά και που μπορεί με τα πολλά νομίσματα που θα κερδίσετε (υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο) να βγείτε με πολλά χρήματα, μετά από ένα δύο χρόνια. Επίσης αν προτρέψετε τον λαό που σας παρακολουθεί να σας βλέπει εκεί θα βγούνε όλοι κερδισμένοι διότι πληρώνονται και αυτοί που παρακολουθούν. Ψάξτε το και σίγουρα θα με ευχαριστείτε αργότερα. Το ίδιο θα γράψω και στα άλλα παιδιά.

  2. Γιώργο, καλησπέρα.
    Τα πλάνα που δείχνεις με την τοποθέτηση της άρθρωσης του στεγάστρου πάνω στον πυλώνα πότε τα τράβηξες. Αν θυμάσαι, γράψε μου.
    Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: