1-1 ΣΤΗ ΣΚΩΤΙΑ ΜΕ 10 ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 60… ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΕΔΩ!! ΑΕΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ■ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 10.000. ΓΙΑ ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ!!

23 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επιτέλους ένα γήπεδο που φτιάχνεται σωστά και αργά…Γιατι το δικό μας (Ολυμπιακός γαρ) φτιάχτηκε γρήγορα μεν αλλα μπορεί να μην έχει κάποιο πρόβλημα ακομα ,αλλα πολυ προκάτ πράγμα. Στο Καραισκακη πάντως είχαν μπεί τμηματα ολοκληρα έτοιμα προκατ τσιμεντένια,για οσους αναρωτιέστε για τα καθίσματα. Αρα λογικά το ιδιο και εδώ. Συνηθίζεται παγκοσμίως. Ουτως η άλλως αυτός που έφτιαξε το Καραισκάκη σαν επικεφαλης,έφυγε και έφταξε δικιά του εταιρεία ,έκανε ηδη το ael fc arena κάνει και το δικο σας τρ.

  2. Κοιτα η εικονα ειναι κομπλε
    Απλως μολις ανεβαζεις το βιντεο χτυπαει ειδοποιηση και μπαινουμε να το δουμε αλλα το βιντεο δεν εχει φορτωθει πληρως και εμφανιζεται προσωρινα ως 360 p και ετσι γραφουν για την αναλυση
    Αλλα αν μετα απο λιγο κανεις ανανεωση γινεται 720p
    Το μονο θεμα ειναι λιγο στο ζουμ
    Χανει λιγο αναλυση αλλα σιγα δεν υπαρχει θεμα
    Σε ευχαριστουμε!!!

  3. Μιχάλη προσπάθησε να μάθεις αν δίπλα από τις σουίτες, δεξιά και αριστερά, θα υπάρχουν κάποια σημεία με περιορισμένη ορατότητα. Ευχαριστώ. Μόνο ΑΕΚ!!! ΑΕΚΑΡΑ πρόκριση!!!

  4. Σε ευχαριστούμε για όλα Μιχάλη…..για τον προσωπικό χρόνο που αφιερώνεις καθημερινά για να μπορούμε όλοι εμείς να βλέπουμε την κατασκευή του Ναού μας. Να είσαι πάντα καλά.
    Όσο αναφορά κάποιους λίγους που παραπονιούνται για την εικόνα, τον σχολιασμό, το πόσα "Ετσι" είπες και ότι άλλο τους κατέβει…θα τους συνιστούσα αντί να το παίζουν κρητική επιτροπή να σηκωθούν από τους καναπέδες τους και να πάνε να στηθούν κάτω από αυτόν τον ήλιο ή την βροχή και το κρύο όπως κάνεις εσύ έναν χρόνο τώρα και να τραβόύν τα δικά τους βίντεο.
    Το να είναι κάποιος αγνώμων είναι ίσως το χειρότερο στοιχείο που θα μπορούσε ο χαρακτήρας ενός αν8ρώπου να έχει. Απλά για την ιστορία να πούμε πως κανένα ζωντανό στον πλανήτη δεν έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Μόνο ο άν8ρωπος.
    Εγώ προσωπικά σε ευχαριστώ από καρδιάς για όλα όσα μας έχεις προσφέρει ανιδιοτελώς και ορμώμενος μόνο από την αγάπη σου για την ΑΕΚΑΡΑ μας έναν χρόνο τώρα.
    Αξίζεις τον σεβασμό όλων μας.
    Μονο ΑΕΚ!

  5. …. είπα και εγώ δεν έχει ήχο το βίντεο ,τι κόλπο είσαι αυτό ? Η εικόνα είναι ΤΈΛΕΙΑ λέμε στα εξήγησα και από κοντά, ο καθένας μπορεί να έχει από μάπα κινητό, μέχρι χάλια ίντερνετ , κατεβαίνω να δω τον ναό μας , τα λέμε, ΠΆΜΕ ΓΕΡΆ !!!

  6. Το είδατε το video με το φίλαθλό μας να χαρίζει την μπλούζα της ομάδας μας σε οπαδό της Celtic με ειδικές ανάγκες;
    Γι αυτό ρε μάγκες είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ.

  7. βλεπω μεχρι το 1:19 μουγκο το βιντεο…λεω το κλεινω δεν λεει χωρις σπικαζ μιχαλη…ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ…αχαχαχαχαχαχαχα

  8. Ένα όνειρο ζωής το ζούμε μέσα από την δική σου κάμερα! Ευχαριστούμε πολύ τεραστιε Μιχάλη να σε έχει ο Θεός καλά!

  9. Κατα διαστηματα ρε συνονοματε Μιχαλη νιωθω την αναγκη να σου ξαναπω ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι σε καθημερινη βαση μας μεταδιδεις το ονειρο το οποιο ζουμε! Ερχομαι μια φορα το μηνα Αθηνα και τα βλεπω απο κοντα και ολες τις υπολοιπες μερες ειναι σα να ειμαι εκει μεσα απο τα βιντεο σου (και των αλλων παιδιων φυσικα). Μια χαρα ειναι ολα και ηχος και εικονα!

  10. Γεια σου φιλέ μηχαλη μέρα συγκηνισης σήμερα καθώς ειρθαν οι κερκιδες,οι ομάδα τα πήγε καλά εχθες και συνεχιζουμε γερά δυνατά για την πρόκριση πάμε γερα

  11. Εγώ το είπα το: να βάλουν περισσότερες κερκίδες σε κάθε φορτηγό. Μάλωσε με Μιχάλη, για να διορθώνομαι. Ευχαριστώ.

  12. Συγχαρητήρια στην ομάδα για τα προχθεσινά. Όχι για το αποτέλεσμα . Αλλά γιατί είχαμε δύο σημαντικές απουσίες αυτές του Μανταλου και του Τσιγρίνσκι ,γιατί παίζαμε σε έδρα-κόλαση με μια πολύ δυνατή ομάδα και γιατί μεχρι και οταν μείναμε άδικα με 10 παίκτες δείξαμε χαρακτήρα και ψυχή . Καλή πορεία εύχομαι σε όλες τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: