8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δωστε ενα βιντε ρε να ειναι με το οπλο!μονο φωτο??πουλημενοι!!δεν θελετε ναρθει το πρωταθλημα θεσσαλονικη ρε ξεφτιλες κ κανε τα τα παντα γιαυτο!!!

  2. ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΝΤΟΥ ΣΕ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΖΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

  3. Διαβάστε εδώ τη λέει ο Γεροντίδης για το όπλο του προέδρου του παοκ όλο Κατέθεσε ο προϊστάμενος σε θέματα ασφαλείας του ΠΑΟΚ, Ηλίας Γεροντίδης.

    «Τα πάντα ήταν ήρεμα, μέχρι εκείνη την ώρα δεν έγινε τίποτα. Μετά τη στιγμή του γκολ ενώ στην αρχή οδηγήθηκε στην σέντρα και ο διαιτητής και ο βοηθός. Οι πάντες και τα πάντα κατάλαβαν ότι τι μέτρησε». «Μετά είδαμε μία διαδικασία διαπραγματεύσεων μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ και του διαιτητή. Υπήρχαν διαμαρτυρίες. Ο διαιτητής δεν ήξερε τι να σφυρίξει και από εκεί και πέρα έγινε ότι έγινε». «Μετά είδαμε μία διαδικασία διαπραγματεύσεων μεταξύ των παικτών της ΑΕΚ και του διαιτητή. Υπήρχαν διαμαρτυρίες. Ο διαιτητής δεν ήξερε τι να σφυρίξει και από εκεί και πέρα έγινε ότι έγινε». «Μετά υπήρχε η λογική αγανάκτηση από την πλευρά του κόσμου. Σε όλο τον αγώνα ο κόσμος ήταν ευπρεπής. Μετά έγινε η είσοδος του κυρίου Σαββίδη με 2-3 άτομα. Από τη σουίτα υπάρχει πρόσβαση στα αποδυτήρια και από εκεί στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μέλη της συνοδείας του και ο αστυνομικός που έχει για την ασφάλεια του».

    Πρόεδρος: «Γιατί μπήκε»;

    Γεροντίδης: «Από την αγανάκτηση του, προφανώς».

    Πρόεδρος: «Δικαιολογεί η αγανάκτηση την είσοδό του»;

    Γεροντίδης: «Η αγανάκτησή του είναι στο μέγιστο βαθμό. Κρίνονται τα πάντα από το γκολ και βλέπει έναν διαιτητή με ήξεις αφίξεις».

    Πρόεδρος: «Μπήκε να διαμαρτυρηθεί»;

    Γεροντίδης: «Προτρέπει τους παίκτες να αποχωρήσουν σε ένδειξη διαμαρτυρίας. Προσπαθεί να απομακρύνει τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τίποτα άλλο. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει προσέγγιση στον διαιτητή. Ήταν πολύ μακριά, στα 15-20 μέτρα».

    Πρόεδρος: «Για τον Μίχελ»;

    Γεροντίδης: «Δεν ξέρω τι του είπε, χειρονομία μπορεί να ήταν στη φάση της κινήσεως του χεριού του. Μετά έφυγε από εκεί. Δεν πρόσεξα τι έγινε, αλλά πιστεύω ότι έφυγε. Δεν είδα τι έκανε ο Μίχελ με τον ρεπόρτερ της ΝOVA. Ο Σαββίδης πρέπει να προκλήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ. Άκουσα κάποιες φωνές από τον πάγκο της ΑΕΚ».

    Γεροντίδης: «Κατευθύνθηκαν 5-6 προς τον πάγκο της ΑΕΚ, ήταν οι παίκτες της ΑΕΚ εκεί, διάφοροι παράγοντες. Υπήρχαν αποδοκιμασίες από τον πάγκο της ΑΕΚ. Απ’ ότι ξέρω δεν τους είπε τίποτα. Κάποια στιγμή κινήθηκε προς τα αποδυτήρια αλλά βγήκε έξω. Δεν είδα πουθενά βίαιη απώθηση».

    Πρόεδρος: «Τη δεύτερη φορά φορούσε το μπουφάν του»; Γεροντίδης: «Όχι».

    Πρόεδρος: «Είχε όπλο»; Γεροντίδης: «Ναι, στη θήκη. Αγανάκτησε και έβγαλε το μπουφάν του. Ήταν σε υπερένταση». Και να ποιος είναι ο Γεροντίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: