Στρώσιμο γεώπανων θεμέλιας βάσης, τομέα νοτιοανατολικά…
«Σιδέρωμα» 3ου επιπέδου, τμήματος τομέα ανατολικά…
Καλούπωμα τμήματος 1ου επιπέδου, τομέα βορειοανατολικά…
Καλούπωμα τμήματος 2ου επιπέδου & κερκιδοφόρων κάτω διαζώματος, τομέα βορειοδυτικά…
Καλούπωμα 3ου επιπέδου & χωματουργικές εργασίες, τμημάτων τομέα δυτικά…
Καλούπωμα τμήματος πυλώνα, τομέα νοτιοδυτικά!

12 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Έχθες φάνηκε η γύμνια τις ομάδας μας στο κέντρο. Δεν υπάρχει κανείς που να μπορεί να κρατήσει μπάλα κ να δώσει μια κάθετη μπαλιά. Και Έχθες πάλι φάνηκε ότι δεν υπάρχει παίκτης μανταλος απορώ γιατί παίζει ακόμα βασικός όλα τα λάθη από τα πόδια του πέρασαν

 2. 1976, Πατρα, Βοηθητικό γηπεδοΠαναχαϊκής (Αγ. Αλέξιος, πλέον εκει ειναι σχολεία), προπόνηση εφηβικής ομαδας Παναχαϊκης υπο το βλέμμα του μεγάλου δάσκαλου του Σπύρου του Βουλγαράκη, Το γήπεδο της Παναχαϊκής μακρυά απο το βοηθητικό περίπου 1-1,5 χιλιόμετρο. (Ενας δρομος ευθεια ηταν, η Ελλ. Στρατιώτη)
  Ειναι απογευμα και μετα τα σχετικά (τρεξιμο, ασκήσεις, κλπ) αρχίζει το καθημερινο διπλό. Χωρίζει ο κυρ Σπύρος 2 ομαδες και αρχίζουν το διπλο. Διακοπές ενδιάμεσα, οδηγίες μαλώματα αλλαγές και ξανα-μανα διπλο. Σε καποια στιγμη ξεφευγει ενας πιτσιρικας (δεν λεω το ονομα του γιατι επαιξε & επαγγελματικά στην Α Εθνικη) περναει οτι εχει βρει μπροστα του, και φτανει τετ-α-τετ. σουταρει και η μπάλα στα πιτσούνια. Σταματει το διπλο ο κυρ-Σπυρος κι αφου του εχει σουρει τον ουρανο με τ αστρα, τον ρωταει γιατι δεν πασαρε στο διπλανο του που ακολουθησε την εξελιξη της φασης. Ο πιτσιρικάς δεν απαντησε …Τοτε ο κυρ-Σπυρος του λεει μαζευεις μπαλες και φευγεις ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΘΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ; ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΟΥ!
  Συνεχισε το διπλο και μετα απο καμποση ωρα ολοι οι υπολοιποι εφτασαν στο γηπεδο κι εκει τους περιμενε ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ και βεβαια μετα απο καποιους γυρους που του επεβαλε να κανει εφυγε για το σπιτι του.
  Ο κυρ Σπυρος (ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΑΠΟ 'ΚΕΙ ΠΑΝΩ) εβγαλε ποδοσφαιριστες, τον Χρ. Βασιλόπουλο, τον Παπαγιαννοπουλο (τον μικρό), Πατρώνη (τον υιο) Σπανοσωτηρόπουλο Αλεβιζόπουλο και ποσους ακομα ξεχναω…….

 3. Καλησπέρα φίλε Γιώργο χθες ήμασταν ατυχοι χασαμαι πολλές ευκαιρίες αλλά δεν διέθετε το 3 γκολ δεν πειράζει πρωχωραμαι μπροστά!!!

 4. Γιώργο, καλησπέρα και ευχαριστώ
  Στο 2:00 κ.ε. φαίνεται αυτό που ήθελα. Το είδα και στα βίντεο των άλλων παιδιών.
  Για το θέμα ρώτησα τον φίλο Π.Σ. από την Σπάρτη (νομίζω το έχεις γνωρίσει). Αυτό το σκάμμα που βλέπουμε είναι η εσωτερική αρχή των θεμελίων του πυλώνα. Θα επεκταθεί προς τα έξω έως το όριο του οικοπέδου εκεί που έγιναν οι αντιστηρίξεις. Ο 4ος πυλώνας είναι απολύτως συμμετρικός ως προς τους τρεις άλλους και βρίσκεται οριακά σύριζα στην υπογείωση.

 5. Γιώργο, καλησπέρα. Κι άλλη παραγγελιά. Ο φίλος Alex E. επεσήμανε μια τρύπα στο Άνω Διάζωμα. Φαίνεται στο 0:11. Μπορείς να κάνεις ένα ζουμ για να το δούμε από κοντά; Ευχαριστώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: