Όμιλος Ξυνή/Ολυμπιακός – ΑΕΚ 23-25 ● Highlights ● Handball Premier | Τελικός ~ 1ος Αγ. ● 23/5/18
SUBSCRIBE: https://goo.gl/H4ooB4
Like and Share video.
_____

FACEBOOK PAGE: https://goo.gl/wRC1ns
INSTAGRAM PAGE: https://goo.gl/2xAME2
MIXCLOUD PAGE: https://goo.gl/eAjsNP
TWITTER PAGE: https://goo.gl/ZBwF2n

SUPPORT ME: https://paypal.me/mk21fhd
_____

LAST VIDEO: https://youtu.be/1VDrpOBotHc
RANDOM VIDEO: https://youtu.be/Yvo9afM2cAc
_____

Τα πεντάλεπτα: 3-2, 6-3, 8-6, 9-9, 13-13, 15-16 (ημχ.) 17-17, 17-18, 18-20, 19-21, 22-23, 23-25

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης, Κρητικός, Πετρίσεβιτς 1, Τζηράς 11, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης, Σκρόμπιτς, Στούμπης 3, Κανδύλας 3, Σανίκης 3, Αλβανός 1, Παπαδιονυσίου 1, Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας 6, Ζαμπούνης 4, Νικολαϊδης Π. 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 4, Δομπρής, Βαμβακάς, Αργυρού 2, Βραζάλιτσα 2, Μυλωνάς 6.

Διαιτητές: Πατιός- Τσιάνας, Δίλεπτα: 2-2, Πέναλτι: 4/4-0/2
_____

IMPORTANT NOTICE ( COPYRIGHTNOTICE ) : If you ever wish for video to be taken down,please ask. I will take it down immediately. All i ask is that you contact me before filling a claim. I have worked really hard to make this channel and it will be very sad to lose it because of something very trivial like that . THANKS FOR COOPERATION – ΜΚ21
_____

© youtube.com/MK21FHD

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Παιδιά όποιος θέλει μπορεί να κάνει like στη σελίδα στο Facebook (εδω https://goo.gl/wRC1ns ) επειδή ανεβαίνουν πολλά και διάφορα!

    Για όποιον θέλει να βλέπει τα goal μετά τους αγώνες και διάφορα άλλα βίντεο/φωτογραφίες – πάντα σχετικά με την ΑΕΚΑΡΑ – που ανεβάζω μπορεί να ακολουθήσει τη σελίδα στο Instagram (εδώ https://goo.gl/2xAME2 ).

    Επίσης όποιος θέλει να ακούει τις βραδινές εκπομπές του ΣΠΟΡ FM δεν έχει να κάνει κάτι άλλο παρά να με ακολουθήσει στο προφίλ μου στο MixCoud (εδώ https://goo.gl/eAjsNP ).

  2. Φάπα στο απελπιστικα άδειο κλειστό του πειραιά….φωτια να πάρουν ολες οι σχολέεεεεες ξινηηη

  3. ΑΝΤΕΕΕΕ ΓΕΙΙΙΑΑΑΑ ΣΚΑΓΟΓΑΥΡΟΙ ΗΡΘΕ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΌΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΆΣΚΕΤ ΠΑΟ
    ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΟ
    ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ/ΠΑΟΚ/
    Dpg loading………87%(ποδοσφαιρο)
    ΓΑΥΡΟΙ
    #ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ

  4. Δεν ξερω αν συμφωνείτε εσεις αλλα εμενα μου αρεσουν περισσοτερο αυτές οι εμφανισεις με το σημα το παλιο απ ότι οι ποδοσφαιρικες!!Μου θυμιζουν άλλες καλτ εποχες!

  5. ολυμπιακος ειμαι αλλα φετος η ΑΕΚ μας εχει κανει την κωλοτρυπιδα πηγαδι! τι το θελαμε το handball, δεν μας εφτανε η πουτσα στη μπαλα?

  6. Έπρεπε να παρουμε αυτό το παιχνίδι για να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά τον καλπικο που με την εμετική διαιτησία μας ειχαν κερδισει στην πρεμιερα και εσπασα το μισό σπιτι. Ομάδα με αρχίδια και σημερα. Σας παρακαλώ καντε το 2-0 να σηκωσουμε ακομη ενα πρωταθλημα στο μαγκικο τμημα του χαντμπολ.

  7. Οι σπικερ οταν βάζει γκολ το ΙΕΚ ξυνή πανηγυρίζουν. Όταν βάζει γκολ η ΑΕΚ ξενερώνουν. Τι ζώα πληρώνουμε εκεί στο συριζοκαναλο.

  8. Φαπα οπου τους βρισκουμε… ενας φιλος ολυμπιακος ουτε ταβλι δεν δεχεται να παιξουμε φετος… πελατακια σας εχουμε κανει γαυρακια.

  9. Πραγματικά διαβάζω τα σχόλια των αεκτζηδων γράφουν κάτι για πελάτες και ότι οι φαπες είναι παντου αλλά ξεχνάνε πολύ εύκολα και μάλλον οι περισσότεροι είναι δεκάχρονα όσο για φαπες είναι τόσες που έχουν φάει από τον Ολυμπιακό που έχουν χαζεψει ,εσύ MK 21 πως αφήνεις τέτοια σχόλια αεκτζηδων ,μέσα στην βλακεία είναι

  10. Τι κωλογαυροι σχολιαστες ειναι αυτοι;;; ολο το παθος σε γκολ του ολυμπιακου και ξυνιλα στα γκολ της αεκ γαμω την ερτ σας…πουτσα

  11. Sold out παλι οι υπαλληλοι τι εγινε ρε γαυρακια δεν μας δινει τσαμπα εισητηρια ο χοντρος στο χαντμπολ;βαρεθηκαμε να σας πηδαμε παντου φετος αηδια καταντησε

  12. ερωτηση: πως γινεται μια ομαδα-συλλογος να κανει την καλυτερη χρονια της κ να σηκωνει κουπες κ αντι να χαιρεται για την χρονια αυτη να την λεει σε αλλους που επι δεκαετιες τρωει την σκονη τους. περιμενω Αεκτζηδες με ολο τον σεβασμο να μου απαντησουν. δεκτα και τα δεκαχρονα!

  13. Ο σχολιασμός σίγουρα δεν είναι ουδέτερος αλλά υπέρ του Ολυμπιακού και η ΑΕΚ έρχεται από αποκλεισμό του ΠΑΟΚ και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκό τελικό. Όμως δεν τελείωσε τίποτα για την ΑΕΚ. Ακόμα έχει ψωμί και από ότι φαίνεται οι ομάδες είναι πάνω κάτω ισοδύναμες. Μακάρι να το πάρουμε γιατί οι Μάγκες έχουν κάνει φοβερή χρονιά.

  14. Μπράβο στην ομάδα του hanball, που τερμάτισε και δεύτερη στην Ευρώπη, για τη νίκη γιατί η ομάδα χρειάζεται αυτές τις διακρίσεις σε κάθε άθλημα.
    ΥΓ. Περιμένω αύριο να δω τον Τσουκαλά.

  15. Ποιός Ολυμπιακός ρε παιδιά;;; ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ λέγεται! απλά την αγόρασαν την ομάδα.. Έτσι ο καθένας γίνεται ομάδα αν αγοράζεις την πρωταθλήτρια ομάδα

  16. ΩΡΑΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΟΙ ΓΚΕΙ ΓΑΥΡΟΙ. ΡΕ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ. ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ Κ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΟΛ. ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ.

  17. Η φάση που η αεκ μάζεψε 6000 κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα στο χαντμπολ και ο Ολυμπιακός με το Ζόρι 300

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: