Subscribe: https://www.youtube.com/channel/UCX8HprRO1BYnQ6Mu2nB9VsQ
Η ΑΕΚ νίκησε 3-2 τον Παναιτωλικό σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ15 της Super League 2025-26 στις εγκαταστάσεις Athens LifeTech Park στα Σπάτα.
Στα 8 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα η ΑΕΚ άνοιξε το σκορ με γκολ του Άγγελου Λιάκου που εκμεταλλεύθηκε λάθος πάσα αντιπάλου αμυντικού και πλάσαρε στα δίχτυα.
Στο 6′ και στο 15′ ο Άγγελος Κορμανός έχασε μεγάλες ευκαιρίες για δεύτερο γκολ,, όμως αυτό ήρθε στο 30′. Ο Αντωνίου έκανε την πάσα τον Παρασκευαΐδη που με εκπληκτικό τακουνάκι βρήκε τον Λιάκο που πέρασε και τον τερματοφύλακα και πέτυχε το δεύτερο γκολ της ΑΕΚ.
Στο β’ ημίχρονο η ΑΕΚ συνέχισε να υπερέχει και έφτασε σε ένα ακόμα γκολ στο 57′, με τον Λιάκο να φτάνει σε χατ τρικ μετά από ωραία συνεργασία με τον Κορμανό.
Ο Παναιτωλικός αντέδρασε και έφτασε το σκορ στο 3-2 με γκολ του Νικολόπουλου στο 62′ και του Μπαλάφα στο 70′, όμως η ΑΕΚ κράτησε τη νίκη.
ΑΕΚ (Μιχάλης Παυλής): Iορδανόπουλος, Ανδρικόπουλος (60′ Ελευθεριάδης) Νίκου, Γιάτσας, Τσιφτσής (50′ Φαναρίσιος) Μεργούπης, Παρασκευαϊδης (60′ Δημητρούλας) Αντωνίου (60′ Κουργιαντάκης) Λιάκος, Τσαχουρίδης (72′ Κατσαρός) Κορμανός.
Official Site: http://www.aekfc.gr
Ακολουθήστε μας στα Social Media:
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
TikTok: https://www.tiktok.com/@aekfc
#aekfc #aek

