Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Τις δικές τους ευχές για «ευτυχισμένο 2018» αλλά «και του χρόνου…
σπίτι μας» έστειλαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μαζί με τον προπονητή τους, Μανόλο Χιμένεθ, πατώντας στον ήδη χαραγμένο αγωνιστικό χώρο της «Αγιά-Σοφιάς» με συγκίνηση και υπερηφάνεια!

Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τις ιστορικές στιγμές, αφού η μπάλα ακούμπησε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας και παίχθηκε ποδόσφαιρο από την ομάδα μας για πρώτη φορά μετά από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια και το γκρέμισμα του πάλαι ποτέ «Νίκος Γκούμας» το 2003!

Τα δικά μας κάλαντα ακούστηκαν και πάλι μέσα από τον Ναό της ιστορίας μας!
Από τη γη των προγόνων μας! Aπολαύστε το video του ΑΕΚ TV!

Καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία!

Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

101 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η γενια η δικη μας τα εζησε ολα.Πρωταθληματα-ευρωπαικες διακρισεις και μετα μας γκρεμισαν το σπιτι,υποβιβαστηκαμε στη Γ εθνικη,επιστρεψαμε και τωρα θα μπουμε και στο νεο μας γηπεδο.Πως μπορει καποιος να υποστηριζει αλλη ομαδα ποτε δε θα το καταλαβω.14 χρονων πηγα τελευταια φορα στο γηπεδο της φιλαδελφειας.Τωρα θα παρω τους 2 μου κανακαρηδες και θα ξαναμπω στο ναο…!ΑΕΚ!!

  2. Η πιο ευτυχισμενη Πρωτοχρονια της ζωης μας αδερφια. Αυτο το τραγουδι ονειρευομαι να το τραγουδαμε πιασμενοι αγκαζε 33.000 κοσμος στα εγκαινια….

  3. Δεν φύγαμε ΠΟΤΕ…απλά ανακαινιζουμε τον ΤΑΦΟ που σας ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… Για εμάς ΝΑΟΣ!!!!για εσάς ΤΑΦΟΣ!!!!!!ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚΑΡΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

  4. Είμαι πολύ χαρούμενος, που είμαι στους 3 πρώτους χιλιάδες, που είδαν την ΑΕΚ, να παίζει μπάλα στα Φιλαδέλφεια μετά το γκρέμισμα του Γκούμας

  5. ΔΑΚΡΥΑ ΧΑΡΑΣ…ΓΥΡΝΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…ΤΙΓΡΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ…ΑΕΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΝΕ ΙΩΝΙΑ.

  6. Μας περιμένουν μεγάλες στιγμές.Επιτελους επιστρέφουμε στο σπίτι μας.Ανατριχιασαμε και συγκινηθηκαμε με αυτό το βίντεο φανταστείτε στα εγκαίνια τι θα γίνει!!!!

  7. Η Αεκ επέστρεψε εκεί που της άξιζε εξ αρχής να εδρεύει! Μπράβο και εύγε το βίντεο είναι άκρως συγκινητικό. Καλή επιστροφή, από έναν Ολυμπιακό. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και οτι ποθείτε

  8. Δυστυχώς όταν το γκρέμισαν ήμουν 4 χρόνων και δεν πρόλαβα να μπω…αισθάνομαι τυχερός όμως που έστω και του χρόνου όταν θα είμαι πλέον 20 θα μπω στο ναο της ΑΕΚΑΡΑΣ μου!!

  9. Είμαι παναθηναϊκός αλλά πολύ συγκυνυτικο βίντεο μπράβο ελπίζουμε το γυπεδο σας να είναι έτοιμο το 2018 οστε η αεκαρα να γυρίσει σπίτι της όπως της αρμόζει χρόνια πολλά καλή χρονιά

  10. "Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως" για κάποιους, "Ένωση" για κάποιους άλλους, ΑΕΚάκι για τους περισσότερους. Σαφώς η πιο γλοιώδης ομάδα του ποδοσφαίρου μας : Αιώνια τρίτη στη συνείδηση όλου του κόσμου, αιώνια κομπλεξική, αιώνια μίζερη, αιώνια κλαψιάρα, αιώνια παραπονεμένη. Σημαία της η προσφυγιά αλλά πραγματικός της σημαιοφόρος ο… Νίκος Ξανθόπουλος, η Μάρθα Βούρτση, η Γκέλυ Μαυροπούλου, ο Βασιλάκης Καΐλας. Μια ομάδα που έστελνε παράγοντες της να δωροδοκήσουν τον… Πανσερραϊκό, τιμωρούταν με αφαίρεση βαθμών απ'το επόμενο πρωτάθλημα και στο τέλος… παραπονιόταν για την άδικη μεταχείριση της.

    Μια ομάδα που τεχνηέντως για να συσπειρώνει τον κόσμο της γύρω της, καλλιεργεί κλίμα "αδικίας". Η ΑΕΚ είναι μονίμως κατατρεγμένη, μονίμως αδικημένη, μονίμως αποδεκατισμένη. Μονίμως μάχεται τίμια και περήφανα εναντίον όλων. Αυτή είναι η εικόνα που έχουν και οι ΑΕΚτζήδες. Απ'τη μέρα που θα εμπλακούν με τα ποδοσφαιρικά, το πρώτο που μαθαίνουν είναι ότι ο διαιτητής είναι ένας κακός άνθρωπος που βασικό σκοπό του έχει να τους αδικήσει. Μεγαλώνουν έτσι και εξακολουθούν να τα βλέπουν όλα με αυτό το σκεπτικό. Σε κάθε φάση που αδικούνται το μυαλό τους πηγαίνει σ'αυτό που έχουν μάθει από παιδιά. Κάποιοι (όπως ο τωρινός τους πρόεδρος ας πούμε, ο αξιότιμος κύριος Ντέμης Βανδής) φροντίζουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την αρρώστια των οπαδών τους για την ομάδα τους και μιλάνε για "εγκλήματα", για "μαϊμούδες", για "κοράκια". Και στο τέλος απο εκεί που τους είχαν στο κράξιμο, εμφανίζονται ως πεφωτισμένοι ηγέτες. Παράλογο; Καθόλου. Οι δύσπιστοι ας ρίξουν μια ματιά εδώ ή ας ψάξουν μόνοι τους τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο διάστημα 01/01/2008 – 23/03/2008, ας δουν και τα πρωτοσέλιδα απ'τις 30/03/2008 και μετά και θα δούν την επιβεβαίωση των γραφόμενων μας με τα ίδια τους τα μάτια.

  11. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ.. ΟΛΟΙ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ… ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΧΡΟΝΙΑ… ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΑΣ ΓΗΠΕΔΟ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΗΤΕΣ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕΡΗ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

  12. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥ!!! Όλοι το χρόνο σπίτια τους κ η ομάδας μας κ η ξενιτεμενοι…. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!

  13. Εύχομαι στην ΑΕΚ Αν και Ολυμπιακός να επιστρέψει στη φυσική της έδρα που δεν είναι Φιλαδέλφεια στην ουσία όπως και ο ΠΑΟΚ ο Πανιώνιος και άλλες προσφυγικές ομάδες.

  14. Συγχαρητηρια μαγκες απο εναν Παναθηναικο,συγκινηθηκα
    με το βιντεο,ευχομαι τα καλυτερα και γρηγορα να μπειτε ξανα στο σπιτι σας και

  15. ΣΤΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ
    ΕΚΕΙ ΑΣΠΑΣΤΗΚΑ ΔΟΓΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
    ΣΤΟ ΝΙΚΟΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΕΜΑΘΑ ΜΠΑΛΑ
    ΣΕ ΕΙΔΑ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
    ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ
    ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
    ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΝΩ
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΩ
    ΝΑ ΞΕΡΕΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ
    ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΜΙΛΑΩ.

  16. Φοβερό συγκινήθηκα…Μακαρι να ολοκληρωθεί το γήπεδο όσο πιο γρήγορα γίνεται για να επιστρέψει η ΑΕΚ στο πραγματικό της σπίτι.. .Με το καλό ,από έναν Ολυμπιακο!!!

  17. Χρώμα Δεν Αλλάζουνε Τα Μάτια
    Που Θυμάσαι Και Θυμάμαι
    Τίποτα Δεν Χάθηκε Ακόμα
    Όσο Ζούμε Και Πονάμε.
    ΟRIGINAL VETERANS 9-11.

  18. Καλή επιστροφή σε όλα τα χανουμακια από έναν αρειανο.. Το ποδόσφαιρο δεν είναι απλά ένα άθλημα είναι μια γιορτή

  19. Αεκαρα μόνο και του χρόνου στην Φιλαδέλφεια θα πάρουμε και πρωτάθλημα και αν μπορέσουμε και europa Leagu γιατί μπορούμε. Αεκ μόνο Χρήστος Κουλουρής. Ζω και πάντα θα ζω μόνο για την Αεκαρα¡¡¡¡

  20. ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΗ ΤΟ 1965 ΣΤΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗ ΕΦΗΒΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΣΗΛΙΚΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΝΕΟ ΝΑΟ ΜΑΣ
    ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ Σ ΑΓΑΠΩ ΚΙ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΜΕ ΚΗΔΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟ ΜΟΥ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: