Ο Μάρκο Λιβάια και ο Σέρχιο Αραούχο ήταν οι πρωταγωνιστές σε μια βραδιά που η ΑΕΚ δυσκολεύθηκε αλλά έφτασε σε αυτό που ήθελε. Στο παγωμένο ΟΑΚΑ ο ΠΑΣ Γιάννινα αποδείχθηκε υψηλό εμπόδιο, αλλά η ποιότητα της ομάδας μας επιβλήθηκε στο τέλος και η αγωνία έδωσε τη θέση της στην απόλυτη ικανοποίηση. Η κάμερα του AEK TV κατέγραψε τις αθέατες στιγμές μίας ακόμα σωστά εκτελεσμένης αποστολής.

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και για όσους λένε πως ο Στυλιαρας μας ευνόησε :
    1)το goal του πας ήταν offside
    2)ο Σκονδρας έπρεπε να έχει αποβληθεί στη φάση που πήρε την πρώτη κίτρινη
    3)και άλλα λάθη στον πειθαρχικό τομέα

  2. Είμαι χαρούμενος που ο σερχιο έβαλε 2 γκολ.. ΛΟΓΙΑ ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ.. μαθήματα ηθικής και μεγάλης κλάσης παίχτη. Όχι σαν τον ροναλντο που όταν δεν βάζει γκολ κοπάνιεται σαν αδερφή. ΜΑΡΚΟ ΛΙΒΑΓΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΖΑΤΕ

  3. ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΥΣΙΟ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ…ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ TAPE….
    ΔΕΙΞΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ..ΣΤΑ ΓΚΟΛ ΦΕΡ ΕΙΠΕΙΝ …..ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΒΑΛΕ ΛΙΓΟ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ(Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ)
    ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ 3ο ΓΚΟΛ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣΑΙ Π ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΙΚΤΗ Κ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ….

  4. Pera to oti mas exete zalisei me afti tin ixoripansi giati mousiki den to les! !!Ap tin alli apefthinomai se olous toys aektzides pou menoune athina!!Paidia pote tha katalavete oti prepei na eimaste se Kathe mats 15-20000 xiliades eilikrina afti i eikona einai apistefta lipiteri!!Akoma kai o vlakas o tsoukalas mas koroidevei!!

  5. προχειροδουλεια τερμα τεμπελικια.ιδια μουσικη συνεχεια λες και δεν υπαρχουν αλλα κομματια τι να πω ουτε καν ερασιτεχνικο βιντεακι.

  6. Για όσους καυλώσαν με το κομμάτι σαν εμένα(gratz στο παλικάρι που είναι δικός μας) το κομμάτι είναι απο Discrepancies – Art of War, μου εμαθες μια μπάντα που δεν ήξερα φιλε και γαμάνε τα παιδιά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: