Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και είπε… κι ένα τραγούδι. Λίγο μετά τη λήξη του (ιστορικού, όπως αποδείχθηκε) αγώνα με τον Λεβαδειακό, ο προπονητής ΑΕΚ τέθηκε ενώπιον της κάμερας του AEK TV, μας αποκάλυψε τα «μυστικά» του τίτλου, αφιέρωσε την επιτυχία στον κόσμο, στους συνεργάτες του και στον μικρό Ανδρέα και στο τέλος τραγούδησε το… μισό από ένα γνωστό σύνθημα της εξέδρας: «ΑΕΚ, μόνο ΑΕΚ…».

Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

17 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλος προπονητης αλλα πανω απο ολα ανθρωπος,ευχομε του χρονου να ανεβασει περισσοτερους μικρους,αν και εχουμε αρκετους Ελληνες στο ροστερ θελω περισσοτερους(αν βεβαια εχουν ποιοτητα)

  2. Για τα παιδιά εκεί ψηλά! Για τους παππούδες μας που ξεριζώθηκαν από τα Άγια Χώματα της Μικράς Ασίας! Για το σπίτι που μας στέρησαν! Για το σπίτι που ξαναχτίζουμε! Για τους τίτλους που μας στέρησαν! Για τα πέτρινα χρόνια! Για αυτούς που μας λοιδόρισαν και ακόμα μας λοιδορούν! Αφιερωμένο σε όλους αυτούς λοιπόν! ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!

  3. Μπράβο. Σε. Όλους. Και. Στον. Χιμένεθ. Πιο. Πολλα. Με. Δύναμη. Ψυχής έκανε. Τα. Παιδιά. Να. Το. Πιστέψουνε.και.να να. Να η. Προταθλητες.

  4. Είχα πεί όταν ήλθε ότι θα πάρει εκδίκηση και για τον τρόπο που έφυγε και για την εξάρα. Είχε δηλώσει άλλωστε ότι έχει unfinished business με την ΑΕΚΑΡΑ . Και την ντροπή ξεχρέωσε και ομαδάρα πρωταθλήτρια έφτιαξε . Ευχαριστούμε Μανόλο που είσαι αναπόσπαστο κομμάτι της ΑΕΚΑΡΑΣ σ αυτή τη σύγχρονή της μορφή. Έπεισες και τους πιο δύσπιτους που είναι έτοιμοι να κάνουν κωλοτούμπα , αφού σε αποκαλούσαν αποτυΧΙΜΕΝΕΘ και Παπατζή , αφιερωμένο σε κάτι μέτριους <<δημοσιογράφους>> υψηλών κυβικών που έλεγαν μεγάλους προπονητές τον Φερέρ και τον Σάντος . Αυτοί πρωτάθλημα δεν πήραν. Να σ έχει καλά ο Θεός Μανόλο και να μείνεις να ολοκληρώσεις το έργο σου με CHL και να μπείς στο Ναό . Και πάλι σ ευχαριστώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: