Λιγότερο από 50 λεπτά διήρκεσε η σημερινή πρωινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, κάτω από τον δυνατό πρωινό ήλιο του Κιέλτσε. Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις αποκατάστασης, μετά το χθεσινό πρώτο «αγωνιστικό» δείγμα με εκπαιδευτικό δίτερμα.

Προπόνηση ξανά το απόγευμα, στις 7 ώρα Ελλάδας, ενώ παράλληλα πλησιάζει και η ώρα του πρώτου φιλικού με αντίπαλο την πολωνική Μίετς Λέγκνιτσα το απόγευμα του Σαββάτου.

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λοιπόν μπαοκια, γαύροι και βαζελια μην έρχεστε στα βίντεο του καναλιού μας να βρίζετε και να κάνετε dislike
    1. Μπορούμε να έρθουμε κι εμείς στα δικά σας και να κάνουμε το ίδιο (και όλοι ξέρετε τι θα πάθετε)
    2. Δηλαδή αμα το κάνατε τι? Θα έχετε καλύτερο κανάλι η καλύτερη ομάδα γενικότερα?
    Υ.Γ. Φίλοι Αεκτζήδες αν δείτε κάτι τέτοιο κατευθείαν αναφορά στο σχόλιο και κράξιμο στο κανάλι του αντίστοιχου οπαδού…

  2. ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΟ ΠΟΝΣΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΚΑΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΟΨΙΟΝ.ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΛΑΝΟΥΜΕ ΔΕ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΠΤ

  3. ΚΑΝΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΡΕ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΤΣ.Λ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΝ ΓΙΑΝΟΥΤΣΟ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

  4. τι απαράδεκτοι που είστε..τους πήγατε στο Κιελτσε αντί για ένα μέρος με max θερμοκρασία 20 βαθμούς..να υπάρχουν και ομαδαρες να τεστάρουν τις δυνάμεις μας..

  5. Λίγο χαλαρούς τους βλέπω. Νομίζω ότι η προετοιμασία Περιλαμβάνει εκτός από μπάλα και ασκήσεις τακτικής και εξοντωτικά προγράμματα αεροβικής άσκησης. Ίσως δε βλέπουμε όλη την αλήθεια μέσα από μικρά βίντεο ευελπιστώ όμως να γίνεται Δουλειά και να βγάλει σωστή προετοιμασία η ομάδα έτσι ώστε να μπορούν οι παίκτες να βγάζουν 90’.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: