Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την ΑΕΚ, ο Λούκας Μπογέ τέθηκε ενώπιον της κάμερας του AEK TV και έκανε αποκλειστικά τις πρώτες του δηλώσεις. Μίλησε για τη νέα πρόκληση της καριέρας του και για όσα ξέρει για την ΑΕΚ, ενώ δεν έκρυψε ότι η προοπτική του Champions League είναι κάτι που τον συναρπάζει.

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έρχovται τώρα oι dream 5(6;;;) της σουπερ λιγκ
    Λιβαγια,Μπογιέ,Σαλντανα, Σιμοες,Μανταλος (και Πόνσε, ίσως, γιατί άκουσα πως μετα το άκυρο του τίγρη, εκδήλωσε ενδιαφέρον…)

  2. Σε ολη του την καριερα εχει συνολικα 7 γκολ και χαίρεστε που τον πήρατε; παιζει εδω και 5 χρόνια και εχει συνολο 7 γκολ μπράβο στην αεκ για την σπουδαία μεταγραφή της!

  3. Γουστάρω να βλέπω κομπλεξάρες gayρους βορρά και νότου να σχολιάζουν ότι κάνουμε. Δεν έχετε ζωή ρε τσογλάνια γαμω το σπίτι; Τέλος πάντων, καλωσήρθες Μπογέ και καλή επιτυχία!

  4. Καλώς ήρθες στην ομορφότερη και μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου , ´. Μόνο ΑΕΚ και στήριξη σε όλα τα αθλήματα και το κυριότερο όλοι κάρτα φίλου

  5. Καλως ηρθες παιχτουραααααααααα!!!!!!!δωστα ολα παληκαρι μου…….εχουμε διψασει πολυ 24 χρονια τωρα……η ΑΕΚ επεστρεψε μεν στην κορυφη…….ο σκοπος ειναι ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ……ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: