Το Celtic Park, ο «Παράδεισος» των οπαδών της Σέλτικ, δεν αποδείχθηκε τελικά…. κόλαση για την ΑΕΚ. Η ομάδα μας πήρε ένα πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα στο χθεσινό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League και περιμένει τώρα τη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης για να τελειώσει τη δουλειά και να πάρει μία σπουδαία πρόκριση.

Ήταν μία από τις πολλές μεγάλες βραδιές της ΑΕΚ στην Ευρώπη η χθεσινή και έμοιαζε να είναι συνέχεια της περσινής εξαιρετικής πορείας στο Europa League. Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν και εκεί και κατέγραψε όλο το χρονικό της βραδιάς: από την άφιξη της ομάδας μας και την προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου μέχρι την κορύφωση με τους πανηγυρισμούς για το 1-1 που διαμορφώθηκε με το γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Δείτε στο βίντεο από το χθεσινό αγώνα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ από μία άλλη οπτική γωνία.
Ήταν μία από τις πολλές μεγάλες βραδιές της ΑΕΚ στην Ευρώπη η χθεσινή και έμοιαζε να είναι συνέχεια της περσινής εξαιρετικής πορείας στο Europa League. Η κάμερα του ΑΕΚ TVήταν και εκεί και κατέγραψε όλο το χρονικό της βραδιάς: από την άφιξη της ομάδας μας και την προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου μέχρι την κορύφωση με τους πανηγυρισμούς για το 1-1 που διαμορφώθηκε με το γκολ του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Δείτε στο βίντεο από το χθεσινό αγώνα την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ από μία άλλη οπτική γωνία.

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official
Google+: https://plus.google.com/+aekfc

Music by Suicidal Angels – Bloodbath

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Marino elpizw na to diabasis tyxaia min mas arwstisis fetos me tin emoni mpakasetas den kani leme xronia……basikos stin aek gia 2-3sout poy piani oli tin xronia mazi?den kani pextis poy kani ta 30metra se 10 lepta…..eleos marino min fas to kefali sou monos soy

  2. Δύο παρακλήσεις κύριε Δημάτο. Πρώτον, μπορείτε να αυξήσετε την ένταση των βίντεο που αναρτάτε και δεύτερον να βάζετε και λίγο πιο ήπια εορταστική μουσική αντί για ροκ και heavy metal; Σας ευχαριστώ πολύ και συγχαρητήρια στην ομάδα μας για το τεράστιο αποτέλεσμα στο Celtic Park.

  3. Οπως βλεπετε συνοπαδοι,εδω και καποια χρονια στα ομορφα αυτα βιντεο που φτιαχνει η ΑΕΚ μετα τους αγωνες,κατω στα σχολια γινεται σκοτωμος για το ειδος της μουσικης επενδυσης. Ημαρτον και ελεος μαζι. Ο,τι και μουσικη να μπει θα υπαρχουν καποιοι που τη γουσταρουν, καποιοι που τη μισουν και καποιοι αδιαφοροι. Καλο να σταματησει αυτο το βιολι να ζηταει ο καθενας ο,τι γουσταρει να ακουει. Τη μουσικη που γουσταρει ο καθενας μπορει να την ακουει μεσω Youtube, οτι ωρα και στιγμη θελει. Αυτα ειναι βιντεο για να βλεπουμε την ΑΕΚ. Η ΠΑΕ εχει αναθεσει σε συγκεκριμενους ανθρωπους να κανουν αυτα τα βιντεο και αυτοι κανουν αυτο που θεωρουν σωστο και αυτο που εχει εγκρινει η ΠΑΕ σαν αποτελεσμα. Τρωγομαστε για τις μεταγραφες,για το ποσα λεφτα χαλαει ο προεδρος,για το αν μας αρεσουν οι φανελες ή οχι,για το αν μας αρεσει ή οχι το γηπεδο….Τσακωνομαστε και για την μουσικη επενδυση των βιντεο. Ημαρτον. Οποιος δε γουσταρει πατει Mute στο βιντεο και βαζει απο πισω να παιζει η μουσικη που γουσταρει. Και οποιος γουσταρει φυσικο ηχο παταει Mute,ανοιγει το παραθυρο να ακουει τα πουλακια, ειτε παει γηπεδο που πιο φυσικος ηχος δε γινεται. Εχει καταντησει τοσο κουραστικο 90 στα 100 σχολια να ειναι υπερ ή κατα της μουσικης. Ημαρτον πια.

  4. ηταν η μεγαλυτερη βραδια της ΑΕΚ για μενα εδω και 50 χρονια που θυμαμαι.πιστευω οτι και η χρονια αυτη θα ειναι πολυ μεγαλη.αν την τριτη περασουμε θα κανω βολτα στο αλσος την τεταρτη το πρωι και θα κλαψω.ηρθαμε παλι.ειμαστε εδω

  5. Εκτιμω τον μπαρκα σαν τερματοφυλακα. Αλλα υποστηριζω πολυ οτι πρεπει ο τσιτωντας να εχει μεγαλυτερη συμμετοχη και να παιζει σε περισσοτερα παιχνιδια γιατι ειναι καλος. Το αξιζει

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: