ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΧΑΡΗΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ Η ΑΕΚ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΕΚ Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΗ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΟ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΥΡΙΟ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΓΑΛΗ

«ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ Η ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΑΙΡΗ ΚΑΒΒΑΔΑ»

___________________________________
Αδελφέ ΑΕΚΤΖΗ καλώς όρισες στην πραγμάτωση της ιδέας ΙΔΡΥΣΕΩΣ της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ : «Κώστας Νεστορίδης» που σαν στόχο ΘΑ ΕΧΕΙ : Α) Την μεταλαμπάδευση των αξιών της ομάδας ΑΕΚ στο κόσμο ιδιαίτερα στην νεολαία και Β) Την ενισχυση ΜΗ ΕΧΟΝΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ από τα όποια έσοδα έχει η λέσχη από την εισφορά του ενός ευρώ τον μήνα.
Βρες περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Λέσχης στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.facebook.com/lesxifilonaek-world.gr/tag/agiasofia»>agiasofia
ΤΙΓΚΑ ΑΕΚ
_________________________________________
Ακολουθήστε με στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : kitrinomauros_aetos_aek21
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 27 χιλιάδες αετούς:
https://www.facebook.com/groups/gipedoaekaek-world.gr/tag/agiasofia»>agiasofia

Για να βλέπεις τα νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα το κουδουνάκι για να μην χάσεις κανένα νεο βίντεο μου!!!
https://bit.ly/3gwmTY6

#aek-world.gr/tag/aekstadium»>AekStadium #aek-world.gr/tag/aekfc»>aekfc #aek-world.gr/tag/agiasofia»>agiasofia #aek-world.gr/tag/opaparena»>opaparena #aek-world.gr/tag/superleague»>superleague #aek #AgiaSofia

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: