Αδελφέ ΑΕΚΤΖΗ καλώς όρισες στην πραγμάτωση της ιδέας ΙΔΡΥΣΕΩΣ της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ : «Κώστας Νεστορίδης» που σαν στόχο ΘΑ ΕΧΕΙ : Α) Την μεταλαμπάδευση των αξιών της ομάδας ΑΕΚ στο κόσμο ιδιαίτερα στην νεολαία και Β) Την ενίσχυση ΜΗ ΕΧΟΝΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ από τα όποια έσοδα έχει η λέσχη από την εισφορά του ενός ευρώ τον μήνα.
Βρες περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Λέσχης στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.facebook.com/lesxifilonagiasofia
ΤΙΓΚΑ ΑΕΚ
_________________________________________
Ακολουθήστε με στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : kitrinomauros_aetos_aek21
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 27 χιλιάδες αετούς:
https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να βλέπεις τα νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα το κουδουνάκι για να μην χάσεις κανένα νεο βίντεο μου!!!
https://bit.ly/3gwmTY6

#AEKFC #AekStadium #agiasofia #opaparena

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Και ο εμετός συνεχίζεται. Αφού έβρισε τόσους εργάτες, τον Μανωλά κλπ. Ορκίστηκε στα παιδιά του για τα δεκάευρα που έπαιρνε, αποκαλούσε κλέφτες τους εργάτες για το drone που το πετούσε μέσα στα πρόσωπό τους.
  Μάζεψε 1000 ευρώ για το δηθεν κλεμμένο drone το οποίο κόστιζε 1400, αγόρασε καινούριο από τον Κωτσόβολο με 900, και τα ρέστα τα έβαλε στην τσέπη του. Στη λέσχη του που τότε δεν είχε καν ιδρυθεί.

  Κάθε μέρα από 4 βίντεο με ψεύτικους τίτλους ή ψεύτικα screenshot για να τσιμπάει ο κόσμος. Τσακωμοί, δηθεν έριδες με άλλους κλπ κλπ. Όλα για τα views και τα σχόλια.

  Διακοπές στην Κέρκυρα τον Αύγουστο 10 ημέρες με 3 παιδιά. ¨Ενας πυροσβέστης δεν «βγαινει» για να τις κάνει….
  Πολλά φράγκα το γιουτουμπιλίκι…. και όλα αυτά στην πλάτη της ΑΕΚ.

  Και τώρα, για να μείνει στην επιφάνεια,…. βγάλαμε τη λέσχη φίλων. Ποια μεταλαμπάδευση; Αυτού που αποκαλεί τα κοριτσάκια «εργαλείο», που έλεγε στις γυναίκες να ανοίγουν τα πόδια για να κάνουν παιδί; Που αποκαλούσε παίκτες άλλων ομάδων «αράπηδες» και «μαϊμούδες»;
  Τί σχέση έχει αυτό το πράγμα με την ΑΕΚ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: