Καλησπέρα σας Christos TV εδώ και για τις επόμενες ημέρες θα είμαι μαζί σας για να βλέπουμε την πορεία τον εργασιών στο γήπεδο μας Στο πρώτο βίντεο βλέπουμε εργασίες έξω από την σκεπαστή και επιπλέων στο τοιχιό της υπογειοποίησης
Επιπλέων στο βόρειο τμήμα του γηπέδου μας συνεχίζεται η πεζοδρόμηση έξω από τα επίσημα και μπουλντόζες μπήκαν στο παιχνίδι πίσω από την θύρα 21!
___________________________________
Αδελφέ ΑΕΚΤΖΗ καλώς όρισες στην πραγμάτωση της ιδέας ΙΔΡΥΣΕΩΣ της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ : «Κώστας Νεστορίδης» που σαν στόχο ΘΑ ΕΧΕΙ : Α) Την μεταλαμπάδευση των αξιών της ομάδας ΑΕΚ στο κόσμο ιδιαίτερα στην νεολαία και Β) Την ενισχυση ΜΗ ΕΧΟΝΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ από τα όποια έσοδα έχει η λέσχη από την εισφορά του ενός ευρώ τον μήνα.
Βρες περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Λέσχης στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.facebook.com/lesxifilonagiasofia
ΤΙΓΚΑ ΑΕΚ
_________________________________________
Ακολουθήστε με στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : kitrinomauros_aetos_aek21
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 27 χιλιάδες αετούς:
https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να βλέπεις τα νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα το κουδουνάκι για να μην χάσεις κανένα νεο βίντεο μου!!!
https://bit.ly/3gwmTY6

#AEKFC #AekStadium #agiasofia #opaparena

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. It’s perfect time to make some plans for the longer term and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I may I want to suggest you some attention-grabbing things or suggestions. Perhaps you can write subsequent articles referring to this article. I want to learn more issues approximately it!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: