Τεράστιος Κώστας ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ: ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ (μείον 1 υπόγειο) ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ 14 ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟΥ 2022 ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ 50 ΗΜΕΡΕΣ!!!!
ΚΑΙ
ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ μου ΑΠΟ ΤΟΝ »ΛΟΡΔΟ» ( κύριο μαμάω και δέρνω όπως αυτοαποκαλείται στην παρέα του)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ:
Αδέλφια ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ καλησπέρα!!!
ΕΧΩ ΧΡΕΟΣ ….ΔΎΟ ΛΌΓΙΑ ΑΠΌ ΜΈΝΑ ΤΟΎΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΉ….
ΕΤΥΧΕ λέω έτυχε… γιατί ήταν της μοίρας μου γραφτό να ασχοληθώ με την κινηματογράφιση της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ ( του νέου γηπέδου της ΑΕΚ) για ΚΑΘΑΡΑ συναισθηματικούς λόγους αφού το είχα υποσχεθεί ένα απόγευμα του 2005 στον χτυπημένο με καρκίνο συγχωρεμένο πλέον πατέρα μου ΜΑΝΩΛΗ ΓΚΙΚΑ.
Μπήκα λοιπόν σε αυτήν την περιπέτεια τον ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2017 με το χαμόγελο και με το χαμόγελο ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ να αποχωρήσω μετά το πέρας των εργασιών της ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ!!!
ΞΕΧΑΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΒΑΣΙΚΟ…..
Ότι το έμβλημα της ΑΕΚ μας ….ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΙΑ πάνω στο σώμα του.
Το ένα να κοιτά εδώ και το άλλο εκεί ( δύση και ανατολή).
Στην ΑΡΧΗ λοιπόν της περιπέτειας αυτής διαπίστωσα με ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΧΑΡΑ ΜΟΥ πως δεν ήμουν μόνος σαν κινηματογραφιστής..προυπήρχαν δύο συναεκτζήδες ονόματι ΓΙΩΡΓΟΣ ( Αεκοσκο) και ΜΙΧΑΛΗΣ.
Άρα ήμουν ο τρίτος κατά σειρά κινηματογραφιστής του γηπέδου της ΑΕΚ!!!!
Τα βίντεο και των τριών μας ανέβαιναν στην πλατφόρμα στο ιντερνετ YOUTUBE ώστε να πηγαίνει η εικόνα και ο ήχος εργατών και έργων σε κάθε σπίτι ΑΕΚΤΖΗ όπου γης ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Τότε λοιπόν τέλη 2017 έως ΝΟΕΜΒΡΙΟ του 2018 και σαν ο 3ος κατά σειρά κινηματογραφιστής …ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΥΥΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ…ήμουν ο λιγότερο γνωστός σε θεάσεις και ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΟ κοινό ( και δεν με ένοιαζε καθόλου μα καθόλου + του ότι προσδέθηκε ακόμα ένας ΑΕΚΤΖΗΣ κινηματογραφισστής με drone oνόματι srark 21 – που ΣΤΗΝ συνέχεια αποσύρθηκε για προσωπικούς του λόγους ) .
»ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ: ΣΠΑΡΚ ΚΑΙ ΑΕΚΟΣΚΟ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ( που τιμούν τα λόγια και τα παντελόνια που φορούν) !!!!!!
Έλα που όμως προς το τέλος του 2018 ΑΡΧΙΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ από κάποιον που ενώ ήταν στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου της ΑΕΚ βλέποντας την ραγδαία αύξηση των θεάσεων στον ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΑΕΤΟ και θεωρώντας ευατόν του ΜΟΝΟ αργηγό των κινηματογραφιστών ΕΒΓΑΛΕ τα ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ του 2019 ΛΙΒΕΛΟ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ ( τύπου του κάνω παρενόχληση στα πλάνα του -λέγοντας υου σε τετ α τετ επικοινωνία μας….ΔΙΩΞΕ τους υβριστές μου από το κανάλι σου )
Τον έπιασα τότε και μάρτυς ο ΘΕΟΣ τον παρακάλεσα να μπλοκάρει στο καναλι του τα ΕΜΕΤΙΚΑ σχόλια αυτών που με κατηγορούσαν με χίλιους τρόπους)
ΑΠΑΝΤΗΣΕ: είναι φίλοι του και δεν τους μπλοκάρει ( ααα όλοι με ψευδώνυμα στo youtube)
ΕΤΣΙ ΚΑΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ….εγώ με την τρέλα μου για τα πλάνα ενώ εκείνος και η παρέα του με λάσπη!!!
Φτανοντασ στο δια ταυτα: κάποιος από το παρεάκι τους ( 5-10 ατόμων) ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ αρχές ΜΑΗ με μήνυσε ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΟΥ στο Α.Τ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ για συκοφαντική δυσφήμιση πως τάχα μέσα από το κανάλι κιτρινόμαυρος αετός τον φωτογράφησα σαν ένα άτομο που τα έχει βάλει μαζί μου …
ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ…. Ο ΜΗΝΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙ ΜΕ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΛΕΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ:
– Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ
-Ο ΤΡΕΛΛΟΣ
-Ο ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΙ ΚΙΟΥ »ΡΑΔΙΚΙΟΥ»
-Ο ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΠΙ ΑΜΟΙΒΗΣ
-Ο ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΝΑ ΧΑΠΙΑ
-Ο ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΣΕ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΚΑΝΩΝΤΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΑΝΗΨΙΑΣ ΤΟΥ
-ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΛΑΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
-ΠΕΡΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ( 10 ΕΥΡΩ ) ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ????
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ: ΤΟΠΟ ΣΤΗΝ ΟΡΓΗ Η ΑΝΤΙΜΗΝΥΣΗ ΟΠΩΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ??????
Αδελφέ ΑΕΚΤΖΗ καλώς όρισες στην πραγμάτωση της ιδέας ΙΔΡΥΣΕΩΣ της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ : «Κώστας Νεστορίδης» που σαν στόχο ΘΑ ΕΧΕΙ : Α) Την μεταλαμπάδευση των αξιών της ομάδας ΑΕΚ στο κόσμο ιδιαίτερα στην νεολαία και Β) Την ενισχυση ΜΗ ΕΧΟΝΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ από τα όποια έσοδα έχει η λέσχη από την εισφορά του ενός ευρώ τον μήνα.
Βρες περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελίδα της Λέσχης στον παρακάτω σύνδεσμο : https://www.facebook.com/lesxifilonagiasofia
ΤΙΓΚΑ ΑΕΚ
_________________________________________
Ακολουθήστε με στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : kitrinomauros_aetos_aek21
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 26 χιλιάδες αετούς:
https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να βλέπεις τα νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα το κουδουνάκι για να μην χάσεις κανένα νεο βίντεο μου!!!
https://bit.ly/3gwmTY6

#AEKFC #AekStadium #agiasofia #opaparena

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: