Λήψεις και εικόνες από το εργοτάξιο της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ μας σήμερα 05/08 /2018 »ΚΑΛΟΥΠΩΜΑΤΑ΄» και τους βόρειους πυλώνες μας καθώς επίσης και τον ΝΔυτικό όπου οι εργασίες τους συνεχίζονται αδιάκοπα κάτω από 40 βαθμούς θερμοκρασίας!!Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε «Εγγραφη» στο κανάλι μου…
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τώρα εκεί μπροστά απο τον τομέα 4 που άδειασαν τον χώρο προφανώς τον άδειασαν επειδή έρχονται οι κερκίδες και θα παρκάρουν φαντάζομαι οι γερναοί που θα τα σηκώσουν.. οπότε για να μην ενοχλούν τα σίδερα και ότι είχε εκεί έφυγαν προς τα πίσω..

    τώρα για τον διάδρομο στο τομέα 3 μπροστά απ τον πυλώνα εκεί προφανώς θα γίνει ο διάδρομος για τα οχήματα (ασθενοφόρα, πυροσβεστικά κτλ) για να έχουν πρόσβαση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.. ένας τέτοιο διάδρομος θα γίνει και στην άλλη πλευρά στον πυλώνα 4.

  2. Εκείνος ο διάδρομος στον τομέα 3Β θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η είσοδος και έξοδος του ασθενοφόρου στο γήπεδο

  3. Φίλε Γιώργο την καλησπέρα μου. Ο τσιμεντένιος διάδρομος στον πυλώνα Νο1 είναι η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του ασθενοφόρου. Οι όποιες διαφορές του πυλώνα Νο3 υπάρχουν διότι η βάση του ξεκίνησε πολύ χαμηλότερα από τους άλλους πυλώνες και ….μάντεψε φίλε. Ο χώρος μπροστά από την 22 καθάρισε για να έρθουν οι γερανοί που θα τοποθετήσουν τις εξέδρες. Ευχαριστούμε.

  4. Λοιπόν καλησπέρα σας !!! Επαναλαμβάνω:
    α) το στέγαστρο θα βιδωθεί στη στάθμη του 20,50μ σε ειδικές μεταλλικές βάσεις που επιτρέπουν τη κύλιση του στεγάστρου στο οριζόντιο επίπεδο (σε περίπτωση σεισμού) όσον αφορά τη δοκό στέψης
    β) τα 4 τρίγωνα ανάρτησης, ένα γιά κάθε πυλώνα θα πακτωθούν στους πυλώνες στο 24,50μ περίπου – το κάτω μέρος και στο 34,50μ περίπου θα αγκυρωθούν οι αορτήρες των τριγώνων που θα είναι εφοδιασμένες με αρθρώσεις προκειμένου να επιτρέπουν την αιώρηση του στεγάστρου. Οι αρθρώσεις είναι επιβεβλημένες, προκειμένου όλο το σύστημα να κινείται και να ανταπεξέρχεται στο σεισμό και τις ανεμοπιέσεις !!!
    γ) είχα πει γιά τα σωληνάκια των πυλώνων πριν τις φωτιές ότι θα χρησιμεύσουν, προκειμένου διαμέσου αυτών να πρεσσαριστεί το τσιμεντένεμα στο εσωτερικό των σπιράλ των τενόντων , γιά να προστατεύονται έτσι οι ράβδοι από υγρασία και διάβρωση.
    δ) οι πυλώνες είναι όλοι ίδιοι, απλά ξεκινάνε από διαφορετικές στάθμες (βαθύ και ρηχό υπόγειο), οπότε στα χαμηλά μας φαίνονται διαφορετικοί.
    Επίσης Γιώργο δεν υπάρχει δεύτερο παράθυρο, αλλά μιά σχισμή μέχρι πάνω!!!
    Ελπίζω να μη σας κούρασα….

  5. ΑΙΝΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΑΣ ΒΓΑΛΆΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΡΕ!!!!!!!!!! ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ!!!ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  6. Παιδιά, εδώ δεν κράζουμε τον OzzyR21. Όλοι την ίδια αγάπη έχουμε. Λέμε απλώς την γνώμη μας αλλά να αναγνωρίζουμε κάθε προσπάθεια για το καλύτερο. Τώρα βλέπουμε έργα και αποτέλεσμα. Τι καθόμαστε και λέμε τώρα?

  7. Ακούστε και ένα μίζερο αεκτση σα και μένα. Ξεκίνησα να κάνω εκδρομές τό 88 δράμα ΑΕΚ 1-2 με Μανωλά Σαββίδη. Οπότε είχαμε δυνατή διοίκηση κάναμε πλάκα σέ γαβροβαζελους. Για τούς άλλους δεν αναφέρομαι κάν. Αυτό ήταν τό πρόβλημα τους. Οπότε είχαμε διοίκηση για τό ανάθεμα γειά σας. Από τή στιγμή πού ξαναγύρισε ο Τίγρης τό μόνο πού πρέπει νά κάνουμε είναι νά είμαστε δίπλα του. Με κάθε τρόπο. Έτσι απλά.

  8. λογικο εκει που ειχες ανεβει ναχει γρασο ρε συ…προσεχε ρε κομμαντο εκει που ψηλα που ανεβαινεις αν και εισαι συνηθισμενος λογω επαγγελματος.Σε ευχαριστουμε κυριως για το εργο που προφερεις στην χωρα απο την υπηρεσια σου και μετα για τα βιντεο και τις συνεντευξεις των μηχανικων που τραβας!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: