ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ 21 ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΕΔΩ:

https://youtube.com/channel/UCjA_i9iTLwGgPZ6KfwM23Hw

ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΘΑΝΑΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ!!

ΣΥΝΑΥΛΙΑ: ΤΕΡΑΡΤΗ 07/07 ΘΕΑΤΡΟ ΒΡΑΧΩΝ.

Υπόγεια Ρεύματα, Δ. Μητσοτάκης – Π. Κατσιμάνης (Ενδελέχεια), Magic De Spell 

Τετάρτη 7 Ιουλίου στο 

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη.

Διεύθυνση: Νεαπόλεως 58, Βύρωνας 162 32

Τρία συγκροτήματα από τους θεμελιωτές της θρυλικής και τόσο επιδραστικής ροκ σκηνής των ‘90s μαζί ζωντανά! Τρεις ασταμάτητες δημιουργικές πηγές που ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον μύθο και πλέον αποτελούν σημείο αναφοράς και επιρροής. Μία συγκλονιστική συναυλία με τραγούδια ύμνους που φέρνει ρίγη συγκίνησης και έξαψη, σε ένα μεθυστικό κοκτέιλ που μόνο το ροκ μπορεί να δημιουργήσει!

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται πάνω από 20 χρόνια και δρα εδώ και τώρα! Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία.

Ο Δ. Μητσοτάκης και ο Π. Κατσιμάνης είναι δύο από τους πιο εμβληματικούς μουσικούς του ελληνικού ροκ των ’90s, το συνθετικό δίδυμο της κλασικής περιόδου των Ενδελέχεια, που υπέγραψε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του δημοφιλούς συγκροτήματος.

Οι Magic de Spell, είναι ίσως η μακροβιότερη rock μπάντα στην Ελλάδα! Εμφανίστηκαν το 1980, και στην πρώτη (αγγλόφωνη) δεκαετία, έπαιξαν σε φεστιβάλ, δίπλα σε θρυλικά ελληνικά και ξένα ονόματα του είδους. Από τις αρχές της δεκαετίας του ‘90 και μετά καθιερώθηκαν ως γνήσιοι εκφραστές του ελληνόφωνου rock και του κιθαριστικού ήχου.

 https://www.viva.gr/tickets/music/theatro-vraxwn/ypogeia-revmata-endelexeia-magic-de-spell/

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ!!
ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ. ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: