ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ
ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑΣ
ΜΠΑΛΚΟΝΟΠΟΡΤΕΣ ( ΑΛΟΥΜΙΝΙΑ ΤΗΣ ETEM)
ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ( ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ LG)
ΝΕΕΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ
MEMBERS CLUB

Βρείτε με στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : george.aek_blackeagle
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 15 χιλιάδες αετούς: https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να βλέπεις τα νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα το κουδουνάκι για να μην χάσεις κανένα βίντεο μου!!!
https://bit.ly/3gwmTY6

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιωργο σχολιασες τις κακοτεχνιες στον σοβα .Ειναι επισης κακοτεχνια τα 5 τελευταια σκαλοπατια της ανακλινομενης κερκιδας που αριστερα και δεξια καμια σχεση δεν εχουν με τις τσιμεντενιες κερκιδες;;;

  2. Βλεπετε οταν πεφτουμ 5 φραγκα πωσ προχωράει… Απο εκει που ηταν στασιμα σε 5 μερες εχει ξεκινήσει η Κολόνα στο δυτικο τομέα, μετόπες Φεγγιτες μουσεία σουιτες υπογειοποίηση….

  3. Ειπε ο Γιωργαρος οτι η παε αντιμετωπιζει οικονομικη στενοτητα και υπαρχει προβλημα με το να τελειωσει η αγια σοφια.Και ο ανθρωπος ζητησε το απλο 33.000 ενωσιτες να προπληρωσουν τα διαρκειας απο τωρα για να τελειωσει το εργο.Και πεσαν να τον φανε ολοι οι αεκαρες του ιντερνετ που αρεσκονται στην τζαμπα κριτικη.Αν ο Γιωργής εκανέ συνδρομητικο το καναλι και για να εβλεπε καποιος ενα βιντεο του θα επρεπε να πληρωσει 50 λεπτα οι προβολες θα επεφταν κατακορυφα .Αυτοι ειμαστε τζαμπατζηδες και χωρις να προσφερουμε τιποτα.Λεμε οτι στο νεο γηπεδο θα πιασουμε τα μελη του καναλιου μια θυρα θα μαζευτουμε 2.000 ατομα και θα απλωσουμε πανο στη θυρα που θα γραφει κιτρινομαυροι αετοι.Τριχες λεω εγω,παραμυθια λεω εγω γιατι θα μαζευτουμε με το ζορι 40-50 ατομα γιατι την κρισιμη ωρα που πρεπει να βαλει ο αλλος το χερι στη τσεπη θα στριψει βρισκοντας δικαιολογιες οτι δεν εχουμε ομαδα,οτι ειναι τα διαρκειας ακριβα κτλ.Ειμαστε για γελια δυστηχως.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: