SUBSCRIBE: https://goo.gl/H4ooB4
Like and Share video.
SUPPORT ME: https://paypal.me/mk21fhd
_____

FACEBOOK: https://www.facebook.com/MK21FHD/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mk21fhd/
TWITTER: https://twitter.com/MK21FHD
_____

LAST VIDEO: https://youtu.be/0DalNiHv_lM
RANDOM VIDEO: https://youtu.be/MBU0uPnsexY
_____

Track: TH3 DARP X Godmode – Samurai
Music Provided by Magic Records
Listen To The Original: https://youtu.be/03IHBrdhgaw
Free Download: https://fanlink.to/b6VM
_____

IMPORTANT NOTICE ( COPYRIGHTNOTICE ) : If you ever wish for video to be taken down, please ask. I will take it down immediately. All i ask is that you contact me before filling a claim. I have worked really hard to make this channel and it will be very sad to lose it because of something very trivial like that. THANKS FOR COOPERATION
_____

#Tankovic #Transfer #MK21

53 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Όλα τα φετινά γκολ του παικταρά μας!

    ● Αν επιθυμείς να με στηρίξεις με κάποιο τρόπο, μπορείς εδώ: https://www.paypal.me/mk21fhd

    FACEBOOK: https://www.facebook.com/MK21FHD/

    INSTAGRAM : https://www.instagram.com/mk21fhd/

    TWITTER: https://twitter.com/MK21FHD

  2. Πολυ ωραίος φαινεται! Ιδιο στυλ με Garcia αλλα σωματοδομικά πιο δυνατος (οχι τοσο ευελικτος) και μπαινει πιο πολυ περιοχη ενω ο Garcia παιζει στη γραμμη. Κομματι του παζλ που ελειπε!

  3. Μανταλος-Λιβαγια μετριοι και να καθονται και παγκο(αρκετα τους φαγαμε στην μαπα,δεν μπορουν μονοι τους να κανουν την διαφορα),απο κει μπορουν να δινουν λυσεις ή στο rotation, να παιζουν οσοι αξιζουν και ειναι σε φορμα, κανεις να μην εχει την θεση βασικου δεδομενη, να παιζει οποιος αξιζει, η ομαδα ειναι πανω απο ολα δεν μπορει τωρα ενας μετριος παιχτης που λεγεται λιβαγια και τον εχουμε κανει φιρμα χωρις λογο να χει τουπε και στο γηπεδο και στα αποδυτηρια λες και ειναι ο μεσσι και ποσο μαλλον ενας τοσο αργος και μετριος παιχτης να χει το θρασσος να ζηταει 1,5 εκ.€ την στιγμη που τον εχουμε κανει μαγκα ενω ηταν ανυπαρκτος και ειναι φυσικα, Τιγρη ποτε!! Τα ιδια δωστου και αμα θελει!Αλλιως χαρα μας να φυγει να τον ξεφορτωθουμε.Στοχος ειναι να γινουμε ομαδα,οχι να χει ο καθε ασχετος δεδομενη θεση στην 11αδα και να μου παιζει για την παρτη του για να δειχτει..Και το αστειο ειναι οτι δεν μπορει κιολας,στον ανοιχτο χωρο ειναι ανυπαρκτος λογω αργου τρεξιματος.Τεσπα.

    Καλος παιχτης ο Τανκοβιτς, τυπου μπακασετα, δεν ξερω αν εχει ντριμπλα και ταχυτητα που ειναι απαραιτητο για εναν εξτρεμ, εχει ομως φοβερο τελειωμα και σουτ..

    Ο Αλμπανης επισης αξιζει θεση βασικου για να παρει παιχνιδια, σβαρνας ελπιζω επιτελους παγκο κ να παιζει με καμια λαμια μονο για να ξεκουραζονται οι βασικοι γιατι ειπαμε ειναι παιχτης ερασιτεχνικου επιπεδου.

    Ο τιγρης εφερε παιχτες μετα απο 2 χρονια, αν γινει σωστη διαχειριση απο τον προπονητη θα παμε καλα.

  4. Τι "ματσολιες" 40μετρες έχει καρφώσει! Αυτός και το μαυρο βελος που χουμε δεξιά θα μας στείλουν στον ψυχίατρο φετος, θυμηθείτε το
    …!

  5. ΄Αντε με το καλό να γυρίσει δυνατός και ο 501 (Λιβάι) και θα βλέπουμε τους ανεμόμυλους δράκους σαν και τον Δον Κιχώτη…ΑΕΚαραααααα ρε μούτρα !!!

  6. Ωραιος παιχτης κουλιτσες,ιδανικος για να κουβαλαει τα νερα του ελ αραμπι αν ηταν στον θρυλο,εχει φαπα πολυ και φετος ΧΑΧΑΧΑΧΑ

  7. ΝΑΙΙΙ ΡΕ TANKOVIC!!! ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΡΣΙΑ!!! ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΤΙΚΑ ΕΥΤΥΧΩΣ!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ!!!!

  8. Παίχτης β’ κλάσης, από ομάδα της Σουηδίας, όπως θα λέγαμε εδώ, από πανιώνιο !! Α!! Και τζάμπα εεεε!!! Μην νομίζετε ότι έδωσε ο κάβουρας παραπάνω από 200-300000€

  9. Τόσες φορές που έχω δει τα βίντεο του τα έχω δει μάθει απέξω.Σήμερα που έσκασε δεν το πίστευα.Καλως ήρθες παικταρά,

  10. Χωρίς να θέλω σε καμία περίπτωση να μειώσω την αξία του παίχτη ρε μάγκες στη Σουηδία απτό κέντρο και πίσω βάζουν τους φιλάθλους να παίξουν;

  11. Χωρις να ξερω τους παιχτες καλα, θα προτιμουσα Despodov (εστω και δανεικο) γιατι ειναι πιο σφαιρονι. Καλος παντως φαινεται ο Τανκοβιτς και μου αρεσει πως δειχνει οτι εχει το γκολ. Ελπιζω να ταιριαξει σε αυτο που εχει στο μυαλο του ο κοουτς και να δουμε ωραια πραγματα μπροστα (αντε σιγα σιγα να βγαινει κανας αυτοματισμος).

  12. Ε εντάξει δεν θα πω για το Τανκ, αλλα για τον MK21 και τις βιντεαρες του με τις μουσικαρες του και το φοβερό editing !!!!

    Keep it up ❤️

  13. Δηλαδη δεν μπορουσαμε να βρουμε κατι παρομοιο με Γκαρσια? Παιχτη που να ξερει μπαλα-τριπλα-ταχυδυναμη να κοβει κτλ.Αυτος εδω τι ειναι τωρα ενας κανονικος παιχτης χωρις τιποτε το εντυπωσιακο.Ευτυχως εχουμε Γκαρσια!!!

  14. μουσουλμάνος γεννημένος από μετανάστες γιουγκοσλάβους στη Σουηδία… να υποθέσω ότι ΑΥΤΟΙ οι ξένοι δεν ενοχλούν τους ελληναράδες

  15. ΑΕΚ ειμαι αλλα εχω δει πολλα πριν και μετα τον τελικο κυπελλου ακουστικαν πολλα για τον λιβαγια που ξερουμε δε ειναι κι ο πιο ταχυτερος παιχτης εχει ποιοτητα περσινη σεζον ξερουμε πως ξεκινησαμε βαλαμε πειραματικα τον λιβαγια ως εξτρεμ ξεραμε οτι δε ειναι φυσικη του θεση παρο ολα αυτα σε καποια ματς του βγηκαν αλλα δε του βγηκαν γι αυτο αλλωστε βγηκε καλυτερος παιχτης του πρωταθληματος περυσι λογο επειδη τα εκανε ολα μονος του μονο στα ντερμπυ δε μπορουσε και ρωταω εγω μονο αυτον βλεπετε γιατι ο αραουχο τι εχει κανει περα απο το πρωταθλημα που πηραμε εβαλε γκολ σε ολυμπιακο και παοκ οχι ααα εβαλε γκολ στον παναθηναικο που αμα ο παναθηναικος δε τραβουσε ολα αυτα που τραβαει και ηταν ο παναθηναικος αυτον που ξερουμε γερος και δυνατος ουτε εκει οποτε σταματηστε την κλαψα περυσι τα εκανε ολα μονος ο λιβαγια προσωπικες ενεργειες κορνερ φαουλ γκολ ασιστ και το κανατε αρχοντα και ετυχε στον τελικο να μην μπορει δε επαιξε οπως επρεπε και αμεσως να τον φατε το τι εχω δει σε σχολια απο τον τελικο μεχρι σημερα για λιβαγια και γενικα δε λεγετε καταρχας εκτος οτι σας επιασε μερικους κοροιδα ο μαρινακης με αυτα που εκανε ενταξει τον φοβησε επιθετικη τριαδα μας αραουχο-λιβαγια-ολιβειρα με συνδιασμο και μανταλο και ξερουμε τι εκανε ολα αυτα να αναβληθει ο τελικος μπας και τελειωσουν τα συμβολαια των δανεικοων να φυγει ο αραουχο δε με νοιαζει αμα λεγατε μεγαλα λογια πριν τον τελικο και μετα οταν χασαμε δε ξερατε τι να πειτε ας προσεχατε επισης βλεπετε ποδοσφαιρο ειδατε οτι οταν επερνε την μπαλα ο λιβαγια δε του δινανε χωρο να κανει πολλα οι αμυντικοι του ολυμπιακου και μετα μου συγκρινετε τι φαση στο 90 φευγα του μαχαιρα λογο κουρασεις που ειχαν οι παιχτες κανετε λες και σας ανηκει η ΑΕΚ η ΑΕΚ δε υποσχεθηκε καθε χρονο πρωταθλημα η κυπελλο η και τα δυο οτι θα τα κατακταμε ειπε θα διεκδηκουμε πρωταθλημα και κυπελλο εχει διαφορα το ενα με το αλλο επειδη παιζετε προ η φιφα κανετε εκει μεσα τους μανατζερς και αλλα νομιζετε οτι ξερετε κι απο ποδοσφαιρο σειχαθηκα να βλεπω τετοια γκρινια απο εκει που λεμε οτι δε ειμαστε ιδιοι με παοκτζηδες οι με ολυμπιακους που λενε καθε χρονο πρωταθλημα εκει εχουμε καταντησει οκ χασαμε 4 σερι τελικους και τι εγινε κι ο παναθηναικος την 10ετια του 90 εχασε τρεις σερι τελικους μιλαμε τοτε που ειχε ομαδαρα ο παναθηναικος θα πεθανουμε κι ολας αν ηταν επειδη πηραμε κυπελλο το 16 και πρωταθλημα το 18 να γινεστε αλλαζονες και επειδη εχουμε φαει ολοι την αδικια και θελουμε κι εμεις να δουμε αυτο δε σημαινει οτι πρεπει να περνουμε καθε χρονο αυτο θα πει το να εισαι διαφορετικος απο τους αλλους οποτε αν ενα κυπελλο και πρωταθλημα το 16 και το 18 ειναι να γινομασταν σαν κι αυτους καλυτερα να μην τα περναμε αυτα τα τροπαια επειδη εχασε την επο ο ολυμπιακος βρηκατε την ευκαιρια ολοι σας να γινεται απαιτιτηκοι οχι ρε η ΑΕΚ ειναι ιδεα οχι μονο οτι δε πεθαινουν οι ιδεες αλλα ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ αυτα δε εχω προβλημα αν με κραξετε δεχομαι την κριτικη οποιος θελει μου λεει.

  16. Πάντως αν μείνει η ΑΕΚ χωρίς Έλληνες αλλάζω ομάδα ειλικρινά. Αεκ να παίζεις με κάθε Πακιστανό και Αλβανό γίνομαι και γαύρος. Και όλοι φαγωθηκαν διώξε μάνταλο από ακαδημίες τίποτα. Ε ρε ΑΕΚ με νικολαιδη Τσιάρτα ζηκο κτλπ κτλπ. Βγάλε Έλληνες επιτέλους μου διώχνεις μπακασετα φούντα Λάζαρο Αλμπάνη κτλπ κτλπ. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά ενδεκάδα με έναν Έλληνα τερματοφύλακα με αηδιάζει

  17. ΑΕΚαρες μου μένω Σουηδία και συγκεκριμένα υποστηρίζω Hammarby στην Σουηδία.Ειναι ο καλύτερος παίχτης της χώρας με διαφορά από τους υπόλοιπους.Πιστευω αν πιάσει απόδοση,θα κάνει την διαφορά εύκολα και θα το δούμε όλοι.Παιχταρα μεγάλη και με εύκολο γκολ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: