ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ. ΜΑΣ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΑΠΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΝΤΡΟΟΥΝΑΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΛΑ!!

ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!
ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μιχάλη και οι άλλοι φίλοι, καλημέρα.Το ενδιαφέρον σημείο είναι η πρόσθετη κερκίδα. Θα είναι ανακλινόμενη και θα αφήνει το ασθενοφόρο να περάσει πριν τον αγώνα. Μπορεί να πάρει θέση στην άλλη πυλώνια και από εκεί θα φεύγει ευκολότερα. Οι θέσεις που προστίθενται στο περίπου είναι 12 σειρές επί 13 καθίσματα, δηλ. 160 θέσεις.

  2. Με τα πανιά αυτά στο σκέπαστρο πόσα χρόνια λέτε να την βγάλουμε, και όταν χαλάσουν και χρειαστούν αλλαγή πόσους μήνες θα κλείσει ο ναός μας για τις εργασίες τοποθέτησης; Ευχαριστώ και συγχαρητήρια για τα θεματικά…

  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί έγινε τόσο μεγάλο θέμα το μουσικό όπως είπες ο καθένας μπορεί να χαμηλώσει την φωνή…Παντος για μένα μια χαρά ταιριάζουν και τα δυναμικά metal τραγουδια είναι και θέμα γούστου βέβαια.Τωρα αν μπορείς βάλε και κάτι από κανένα άλλο συγκρότημα όπως Black Sabbath AC/DC Metallica Guns N Roses Motorhead Led Zeppelin τώρα κάποια προτάσεις έκανα δεν λέω όλα και ίσως κάποια από αυτά να έχεις βάλει απλά ίσως δεν θυμάμαι αλλά ειδικά Black Sabbath αν γίνεται

  4. Το κτηριο των μουσειων κλπ ειναι πιο μεγαλο σε σχεση με το απεναντι της αλλης πλευρας; Επισης ισως εκει που ειναι ο γερανος τωρα να γινει θεση για ασανσερ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: