Βρείτε με και στα παρακάτω κοινωνικά δίκτυα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/yellowblackeagle21
Instagram : george.aek_blackeagle
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΑΕΚΤΖΗΔΩΝ με παραπάνω από 12 χιλιάδες αετούς: https://www.facebook.com/groups/gipedoaekagiasofia

Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε ΕΓΓΡΑΦΗ στο κανάλι μου και πάτα και το κουδουνάκι.
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο γνωρίζεις προσωπικά κάποιον η κάποια που να ξέρει που πουλάνε καπνογόνα η και εσύ ο ίδιος ……

  2. Ειρήνη όλοι θελουμε και μόνο αλλά όταν έχεις πολεμοχαρείς γείτονες θα πρέπει να είσαι σε επανυγρυπηση

  3. Καλησπέρα Γιώργο. Σε ενημερώνω ότι θα πέσει μπετό στο Ισόγειο του τομέα 13 που θα περιλαμβάνει την μπουτικ της ομάδας, χαμαμ, relax, σαουνα, υδρομασαζ, πισίνα, κουρείο, καφενείο, στιλβωτηριον και πιθανών το εκκλησάκι του οσίου λουκά.

  4. ……Καρακλαγιτς….τι παιχταραδες παιρνουμε ρε φιλε????ομαδα που επαιζε ΠΡΟΛΕΤΕΡ…Την ξερει κανεις????///

  5. καλησπερα γιοργω…αυτα που βλεπεις και ροτας τι ειναι….λιπον απος βλεπουμε ειναι σε δυο σημεια στεις σκαλες διλαδι εκει που ενωνονται τα δυο κτιρια ..ειναι σκαλες γιοργω για να μπορουν να μπενουν και στο γηπεδω οσοι βρισκοντε στο μουσειο να εχουν προσβαση και στο γηπεδω

  6. Γιωργο στο 7:42 στα αριστερα ειναι σκαλες και στα δεξια 2 ασανσερ, για προσβαση των οροφων των μουσειων απο το ισογειο. ιδιες σκαλες θα υπαρχουν και στα δεξια, διπλα στον γερανο
    στο 8:01 το επικλινες στα δεξια ειναι σκαλες που θα χρησιμοποιουν οσοι εισερχονται στο κτιριο απο την δεξια του εισοδο για να πανε τις θυρες 16-18. αν προσεξεις το υψος του ειναι ισα με το υψος τους γηπεδου προς τα μεσα.
    ακριβως αριστερα απο το επικλινες ειναι κατι κιτρινα σιδερα, εκει θα γινουν οι εσωτερικες σκαλες για τους οροφους των μουσειων που ανεφερα παραπανω που εδω πανε και στο υπογειο. λιγο πιο αριστερα θα γινουν και τα αντιστοιχα ασανσερ (7:55)
    https://imgur.com/a/dpQctjc
    τα δοκαρια ειναι απλα οι μπροστινες νολονες του κτιριου και οι γωνιες του

  7. Ειρήνη θέλουμε όλοι.
    Όταν όμως μας προκαλούν πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.
    Για την θρησκεία μας κ την Ελλάδα μας πρέπει να είμαστε αυστηροί. Η Τουρκία θα φάει το κεφάλι της με αυτά που κάνει θα το δούμε όλοι αυτό. Γιώργο μπράβο για το βίντεο για άλλη μια φορά.

  8. Γιώργο μιας και θέλεις να περάσεις μηνύματα να πω κι εγω οτι δεν υπάρχει σωτηρία για τη χώρα μας τόσα χρόνια έχουμε κλέφτες πολιτικούς, τους ψιφιζουμε εμείς για να έχουμε προσωπικο όφελος, κοιτάζουμε όλοι το συμφέρον μας και όχι την πατρίδα μας, οι δημόσιοι υπάλληλοι κοιτάζουν πως να δουλεύουν λιγότερο, δεν νοιάζεται κανεις για τίποτα όλοι βλέπουμε τι γίνεται τώρα με την πυροσβεστική… Άρα δεν περιμένουμε τίποτα δεν ελπίζουμε τίποτα όπως είπε και ο Καζαντζάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: