Σε… τροχιά επανέναρξης του πρωταθλήματος έχει μπει πλέον η καθημερινότητα στα Σπάτα. Βαίνοντας προς την ολοκλήρωσης της πρώτης εβδομάδας στην οποία επανήλθαν στο πρόγραμμα οι ομαδικές προπονήσεις, ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο εργάζονται σε πυρετώδεις ρυθμούς, με στόχο να είναι η ομάδα έτοιμη για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, στις αρχές του επόμενου μήνα.

Όπως είναι λογικό, οι προπονήσεις διεξάγονται σε άριστο κλίμα και σε πολύ εύθυμη διάθεση, αφού σε όλους είχε λείψει η κανονικότητα. Έστω και αν αυτή, στη νέα εποχή λόγω του covid-19, περιλαμβάνει και μια σειρά από μέτρα που είναι απαραίτητα για την ασφάλεια των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η κάμερα του AEK TV βρέθηκε στα Σπάτα, για να σας μεταφέρει στιγμές από τη δουλειά που γίνεται…

Subscribe: http://bit.ly/AEK_FC
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ακομα αυτος ο αχρηστος κανει τα βιντεο στην ΠΑΕ????ελεος….δειτε του ΜΠΑΣΚΕΤ..1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ@

  2. προεδρε μια απλη παρατηρηση. ενα μικρο ρεκτιφιε στο προπονητικο πρεπει να κανεις. ενα βαψιμο τα καγκελα ενα περασμα τους τοιχους. ξερω τι θα που πολλοι αλλα δεν μου καθετε καλα στο ματι και δεν θα επρεπε και εσενα. αυτο το σχολιο μου. το βλεπω καιρο τωρα στα βιντεο της παε και θελω να το πω!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: