Δείτε στο πρώτο βίντεο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με λήψεις από ταράτσα ότι σκάβετε η Φωκών και σιδερώνετε ο τομέας 13.
Βρείτε με και στα παρακάτω κοινωνικά μέσα :
Facebook Page : https://www.facebook.com/blackeagleaek21
Instagram : george.aek_blackeagle
Facebook Group : ΓΗΠΕΔΟ ΑΕΚ-ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ με παραπάνω από 9 χιλιάδες αετούς : https://www.facebook.com/groups/170945456913676

Για να μαθαίνεις για νέα βίντεο που ανεβάζω κάνε «Εγγραφή» στο κανάλι μου…
https://www.youtube.com/channel/UCQqtz8_9Y8u_rsAL9UDG70Q?sub_confirmation=1

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα ο Παπαϊωάννου έβαλε το γκολ με την Ρεάλ 1-0 τον σεμπεμβριο του 85' !! Μπορώ να πω πιάνου παίχτη θέλω την φανέλα??? Το είπα 1ος

  2. Καλησπέρα γιωργαρε πρωτα ο θεος να μαστε καλά……άλλη μια λεπτομέρεια σήμερα…με την νέα σεζόν του πρωταθλήματος Σεπτέμβρη βέβαια εάν την κάνουμε από Ο.Α.Κ.Α για Ριζούπολη εάν η πάμε για μια σεζόν 2020–2021 Μάιο του 2021 μπενουμε αγία σοφία…ωραία;;;; Εάν όμως πάμε για δύο σεζόν 2020–2022 στην Ριζούπολη τότε πότε θα μπούμε μέσα;;;;;; Μια λεπτομέρεια που ξέχασα να στην γράψω προχτές…… αδελφε μου κουκιά μετρημένα ειναι….βάση τον σεζόν που θα πεξουμε Ριζούπολη τότε θα κληδωσει ο ερχομός μας στον ναό μας στην γήπεδαρα μας….ελπίζω να συμφωνείς!!!!!! ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΉΣΕΙ Ο ΉΛΙΟΣ!!!!!!!

  3. ΑΕΚ Ρεάλ σούταρε ο Παύλος άφησε την μπάλα να περάσει από κάτω του Ο Εστερχαζι κ μπήκε το γκολακι!!ΑΕΚ 9-11

  4. Παιδιά , παρακαλώ να βλέπετε τις διαφημίσεις των ολίγων δευτερολέπτων διότι από αυτές ίσως κερδίσει κάποια ψίχουλα ο τύπος και ο κάθε τύπος χ-ψ-ω που τραβάει για την καψούρα μας …

    Εγώ προσωπικά δήλωνω , πως περιμένω πως παι πως τα βίντεο από όλα τα παιδιά γιατί Κερκυρα- Αγία Σοφία είναι 500 χλμ …

    Ευχαριστώ .

  5. Το γκολ του Παύλου Παπαϊωάννου έναντι της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ με σκορ 1-0 το έτος 1986 (με τη βοήθεια του Εστερχάζυ)

  6. Τότε Γιώργο ήταν λάθος η μολότοφ μέσα στο γήπεδο από έξω όμως το όπως και στην Αλεξάνδρας το ξύλινο φόρτωμα το αξίζαν,γιατί τους πήραν οι λαγοί τα βαζελακια από το χέρι ενώθηκαν και μας κάνανε ντου μαζί στο δωματιακη και προκαλούσαν σε όλη την Αθήνα πειραζανε γυναίκες με παιδιά τραμπούκοιζαν οικογένειες που πήγαιναν στο γήπεδο με καθοδηγήσει των βαζελων γι'αυτό τους παιθαναμε στην φαπα!ξαναλέω η μολότοφ στο γήπεδο ήταν λάθος!!

  7. Μπράβο ρε φίλε συγχαρητήρια για τα βίντεο σου. Εγώ Παναθηναϊκός είμαι αλλά χαίρομαι που η ΑΕΚ φτιάχνει ένα τέτοιο γήπεδο. Μακάρι να φτιάξουμε και εμείς κάποια στιγμή. Μου αρέσει να σε ακούω γιατί αν και δεν σε γνωρίζω μου φαίνεσαι ντόμπρος άνθρωπος. Παντελής!!!

  8. θα βλεπουν οι αντίπαλοι το κολαστηριο και το σ…ο θα φτανει στη καλτσα σε χρονο μηδεν…εδώ θα τους γλεντάμε ολους αδερφια….

  9. Το γκολ με Real έβαλε ο Παύλος Παπαϊωάννου. Τα χαιρετίσματα μου Γιωργάρα από Βερολίνο

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: