SUBSCRIBE: https://goo.gl/H4ooB4
Like and Share video.
SUPPORT ME: https://paypal.me/mk21fhd
_____

FACEBOOK: https://www.facebook.com/MK21FHD/
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/mk21fhd/
MIXCLOUD: https://www.mixcloud.com/mk21/
TWITTER: https://twitter.com/MK21FHD
_____

LAST VIDEO: https://youtu.be/xRcHo3h3pZI
RANDOM VIDEO: https://youtu.be/NQXo-uxY7HA
_____

Από το βίντεο ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ, ό,τι κάνω είναι από χόμπι και για να υπάρχει ένα αρχείο από την επικαιρότητα της ΑΕΚ για το μέλλον!
Οποιοσδήποτε θελήσει να «ρίξει» κάποιο βίντεο μου θα το εκτιμούσα αν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕ μαζί μου για να το κατεβάσω ΑΜΕΣΩΣ εγώ!
Διαφορετικά ας το «ρίξει» χωρίς strike που θα επηρεάσει το κανάλι!
Είναι κρίμα να χαθεί το κανάλι που με τόσο πολύ κόπο έχω χτίσει!
_____

#MK21

© youtube.com/MK21FHD

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ● Όποιος εκτιμά όσα κάνω μπορεί να με στηρίξει εδώ: https://www.paypal.me/mk21fhd

    FACEBOOK: https://www.facebook.com/MK21FHD/

    INSTAGRAM : https://www.instagram.com/mk21fhd/

    MIXCLOUD: https://www.mixcloud.com/mk21/

    TWITTER: https://twitter.com/MK21FHD

  2. Κερδίσαμε και τον αρουλη και τα κοράκια.Υποπτα όλα για να τιμοριθει η έδρα της ΑΕΚ.Προβοκατσια συγουρα.Τοσα παιχνίδια μεγάλα δώσαμε και κανένας οπαδός δεν μπεικε μέσα και μπεικε τώρα με τον αρουλη?

  3. Εγώ θελω να βγει μπρωστα η ORIGINAL και να πει πως αν τιμωρήσουν την ΑΕΚ η πόλη θα καεί.Ετσι στα ίσια μπας και βάλουνε μυαλό και σταματήσουν να μην σέβονται την ΑΕΚ.

  4. Μπράβο φίλε, τέλειο βίντεο. Μπράβο που έβαλες και τη φάση που ο ιντεγε σπρώχνει το σβαρνα, γιατί σε όποιον την έλεγα δε τη θυμόταν. Έπρεπε όμως να βάλεις και το πέναλτι που πήρε ο Άρης με τη μουσική του benny hill

  5. Παιδιά έχουν μετά αυτοί το θράσος να μιλάνε για εξευτελισμό του ποδοσφαίρου τους γαμησαμε με κόντρα διαιτησία αν ήταν κάποιος που ήταν ικανός να κάνει τη δουλειά του 6-0 θα ερχόταν και τώρα μας έχουν στο Αγχος.
    ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΣΕ ΒΛΈΠΩ
    Η ΚΑΡΔΙΆ ΜΟΥ ΧΤΥΠΆ
    ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΆ
    ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΆ
    ΤΡΕΛΑΊΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΚΆ
    ΧΆΝΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΟΥ
    ΧΆΝΩ ΤΟ ΜΥΑΛΌ
    ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΏ
    ΚΑΙ ΜΕ ΚΌΝΤΡΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ΠΆΛΙ ΘΑ ΠΟΝΑΤΕ ΑΡΟΥΛΕΣ

  6. Στείλε το στον δηματο μπας και το ανεβάσει στο προφίλ του γιατί το πολύ το κύριε ελέησον το βαριέται και ο παπάς…

  7. Και με πεναλτι μουφα και με 2 τουλαχιστον πεναλτι που δεν μας εδωσαν παλι τον ηπιαν.Ωραιο βιντεο αδερφε μπραβο.

  8. Μετα τη φαση του Βερντε στο 0.20 που δεν δινει το φαουλ ο μαφιοζος, καπακι δινει φαουλ στον Κριστισιτς για μια φαση που παιρνει μονο μπαλα και δινει και καρτα στον Βρανιες…. Πριν τη φαση με το ανυπαρκτο φαουλ στον Μανταλο,δινει φαουλ στον Σιμανσκι που εχει τσιμπησει καθαρα τη μπαλα απο αντιπαλο ενω δευτερολεπτα πριν για ιδια ακριβως φαση λεει παιζεται για τον παικτη του αρη. Ο τυπος ηταν βαλτος καθαρα,φαινοταν σε καθε σφυριγμα του. Εχουν το θρασσος τα σκουλικια να το παιζουν και αδικημενοι και να απειλουν τα μουλικα αλλα ετσι απαιτει το αφεντικο τους ο βαγγελας και πρεπει να συμορφωθουν αλλιως εχει παλι επιστροφη στη Β.

  9. ΠΕΝΑΛΝΤΙ στην Λαμία δεν μας έδωσαν . Κόκκινη στον κάτσε στην Λάρισα στο 1ο ημίχρονο δεν έδωσαν. Επίσης στην Λάρισα παίξαμε στο χωράφι και την επόμενη μέρα ανακοίνωνουν ότι θα ξεκινήσουν έργα για καινούριο χόρτο να παίξει ο ποαχ με καλό χορτάρι. Έχουμε 2Χ κάρτες από όλους τους άλλους. Καλά για ασυλία στους αμυντικούς και γενικά στους παίχτες του ΠΟΑΧ δεν υπάρχει καν συζήτηση. Να βρείτε μια γυναίκα να σας αγαπάει όπως οι διαιτητές τον Μάτος

  10. Η ΑΕΚ εντός του γηπέδου έπαιξε για πρώτη φορά καλύτερα απο τον ΑΡΗ αλλά εκτός γηπέδου έδειξε πως μπορεί μόνο με απειλές … Γιαυτό και ο Μελισσανίδης πρέπει να τιμωρηθεί όπως Μαρινάκης και Σαββίδης !!! Αλλά υπάρχει και ένα τηλέφωνο μέσα στο 30λέπτο της ανάπαυλας που δεν την πέταξε από το κύπελλο γράφοντας 0-3 άνευ αγώνα !!! Οπότε μην λέμε και ότι θέλουμε,, εντός λίγων ημερών θα δούμε την απόφαση που εκκρεμεί …

  11. εν το μεταξυ τα σουργελα λενε για επηρεασμο διατητη στο δευτερο ημιχ, τα ιδια σκατα σφυραει και στο δευτερο στον Λιβαγια ειναι καθαρο πεναλντυ τον βρισκει με το μπουτι αυτο το ταγαριο ο Βελεθ…Τρια πεναλντυ εχει κανει ο βελεθ στο παιχνιδι και δεν δωθηκε κανενα!

  12. Παιδιά είναι ολοφάνερο, μετά την τιμωρία του ΠΑΟΚ, το Πρωτάθλημα πάει στον ΟΣΦΠ και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να δώσουν το κύπελλο στον ΠΑΟΚ για να καθησυχάσουν τους φιλάθλους του. Θα πέσουν κι άλλες σφαγές, ιδίως αν περάσουμε στον τελικό. Η διαιτησία δεν ήταν απλά ύποπτη. Ούτε η ανατροπή στην Τούμπα ήταν παράξενη, ο ΠΑΟΚ θα έχανε με 5 γκολ μετά το 0-2. Απλά έπεσε σήμα να το αφήσει το κύπελλο ο Ολυμπιακός, να πάρει τα λεφτά του Τσάμπιονς Ληγκ, που θέλει ο Μαρινάκης, το κύπελλο δεν τον νοιάζει καθόλου.

  13. Φίλε μου συγχαρητήρια για ακόμη ένα εξαιρετικό βίντεο αλλά ρε γαμωτο τρέμω από τα νεύρα. Μιλάμε για μια σφαγή, για ένα ματς που το έφεραν με το έτσι θέλω στο 2-1 αντί για 4-0 με ΤΑ όργια και βγαίνουνε και από πάνω.

    Αφήνω ΟΛΑ τα υπόλοιπα, το πέναλτι του Άρη, αν ήταν ή όχι, την αποβολή του Σάσα κτλ κτλ και πιάνομαι μόνο από την πρώτη φάση, του δεύτερου λεπτού.

    Είναι δυνατόν ρε παιδιά, να μην έχει δοθεί πέναλτι ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΗ; Είναι δυνατόν;; Από αυτό και μόνο καταλαβαίνεις ότι οι Πορτογάλοι ήρθαν για να σε διαλύσουν. Σε είχαν στημένο. Αυτος ο ύπουλος ο βελεθ είναι μέσα σε όλες τις φάσεις. Σε αυτή, στο άλλο που σπρώχνει τον Αραουχο στο τετατετ, ακόμα και στο ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ που κερδίζει από τον Αραουχο πέφτοντας μόνος του.
    Και μου μιλάει για βρώμικη ομάδα η άλλη η καριολα του Σασα που αν η διαιτησία ήταν 50αρισια, θα είχαν φάει 4 γκολ. Έβαλαν γκολ χωρίς μισή ευκαιρία.

    Και λένε τα σκουλήκια οτι στο πρώτο ημίχρονο ήταν 50-50 η διαιτησία κ μετά το ντου του Μελισσανιδη άλλαξε η συμπεριφορά τους. Το 50-50 ήταν το πνίξιμο της πεναλταρας του βελεθ και της δεύτερης κίτρινης του Σάσα;; Το πέναλτι του σβάρνα σε μια ανεπαίσθητη επαφή, το είδε ο πουστης αμέσως όμως και χωρίς VAR. Συγνώμη παιδιά αλλά ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΛΑΝΕ ο Μελισσανιδης και λίγα μάλιστα τους έκανε. Αν νομίζουν ότι θα έρχονται να μας γαμανε και θα καθόμαστε να το απολαύσουμε, είναι γελασμένοι. Ας φάω και 10 αγωνιστικές, στ αρχιδια μου ειλικρινά. Στη ρεβάνς όμως θέλω ξεκωλιασμα όπως τους αρμόζει. Και όπως είναι η διαφορά των δύο ομάδων στο χορτάρι.

    Θυμάστε την τελευταία φορά που νικήσαμε 2-1 σε ημιτελικό; Ήταν με τον παοκ το 2002. Πάλι είχαμε απειλές ότι θα μας γαμησουν, ότι θα μας κάνουν και θα μας ρανουν. Στη ρεβάνς τους ρίξαμε 4 μπαλάκια και τους ξεφτιλισαμε. Έτσι θα γίνει και τώρα. Αντε με τον κάθε ανύπαρκτο που παίρνει υπόσταση μέσα από την ΑΕΚ, το κάθε γαμωπαραρτημα

  14. Όλα καλά όλα ωραία αλλά πέναλτι σε Σβάρνα και Μάνταλο δεν υπάρχουν παιδιά. Μην γινόμαστε γαύροι. Ποδόσφαιρο είναι μην το ξεφτιλίζουμε. Προκλητικός ο ρεφερι της διαφθοράς. Ποιος ξέρει τι έχει να γίνει εκεί μέσα.

  15. Η κοκκινη καρτα στον Ματιγια δεν υπαρχει, το δειχνει καθαρα το βιντεο, παιρνει πρωτα την μπαλα, μετα λογικο να υπαρχει επαφη, ομως δεν υπαρχει προθεση του παιχτη. Πεναλτυ καθαρο υπερ του Αρη καθως ο παιχτης της ΑΕΚ εχει επαφη πεντακαθρα με τον Λαρσον και εφοσον ηταν τελευταιος παιχτης και δινει ο διαιτητης το πεναλτυ επρεπε να δωσει και κοκκινη καρτα! Χτυπημα του γυμναστη του Αρη απο οπαδους που βρισκοντε μεσα στον αγωνιστικο χωρο, συμφωνα με τον ΚΑΠ κανονικα πρεπει να υπαρχει διακοπη και μηδενισμος της ΑΕΚ απο το κυπελλο, αλλα ο Αρης δε θα κινηθει εναντιον, τα παιχνιδια ΠΡΕΠΕΙ να κερδιζοντε στους αγωνιστικους χωρους! Ο Πορτογαλος διαιτητης επαιξε πενηνταρισια στο 1ο ημιχρονο και 70-30 υπερ της ΑΕΚ στο 2ο ημιχρονο. Καθυστερηση του δευτερου ημιχρονου για 30 λεπτα γιατι παραγοντας της ΑΕΚ επιασε απο τα αρχιδια τον εποπτη, αλλο κιαυτο!

  16. Αρειανος ειμαι, δεν εγινε κανενα πεναλτυ στο ματς. Ουτε σε αρη ουτε σε αεκ. Καπου λιγο τα χουμε μπερδεψει . Η επαφη δεν ειναι πεναλτυ. Η ανατροπη ειναι. Δεν ειναι μπασκετ εδω. Οπως κ να χει με το 2-1 πιστευω ο αρης θα περασει

  17. Πριν το 3:02 (η αντεπίθεση της ΑΕΚ που έκοψε ο διαιτητής για να σφυρίξει το φάουλ) και 4:35 (η κανονική ροή της φάσης που φαίνεται) κόπηκαν επειδή διαφορετικά το βίντεο δε θα ήταν διαθέσιμο λόγω των πνευματικών δικαιωμάτων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: