Μεγάλες αλήθειες για την χωρητικότητα και την ΠΑΕ ΑΕΚ
Ακούστε κ δείτε όλη την διάρκεια του βίντεο!!!!

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιωργο πριν απο κανα μήνα μας έλεγες οτι ακουμπάμε 35.000… αλλα απο οτι καταλαβα θα γίνουν επεκτάσεις με το πέρασμα του χρόνου! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!

  2. Απορώ ρε Γιωργαρα,50 φορές Ανδρικόπουλος,Κυρατσούς αλλά & Δημάτος έχουν δηλώσει ότι θα είναι οριακά πάνω από 32 χιλιάδων θέσεων το γήπεδο.Εσυ επιμένεις 33.500,σήμερα το έκανες 32,αύριο ποιος ξέρει.! Εγώ σου είχα γράψει & πριν 1μιση χρόνο ότι το γήπεδο θα είναι 31924 ή 32116. Έξυπνος είσαι,βρες το λόγο για το καθένα μόνος σου

  3. Γειά σου φίλε Γιώργο, καλά τα λες περί φίλαθλου, όπως είχα γράψει προηγουμενος, να βλέπουμε καλή μπάλα και τα παθοι και μισοι μακριά από μας τους φίλους της ΑΕΚ. Είμαι 52 χρονών έζησα καλές στιγμές με την ομάδα, αλλά έφυγα και τα παράτησα (σαν φίλαθλος) για αυτούς του τύπου ψυχακηδων, ψευτομαγκες, και που βρίζουν μάνες που δεν φταίνε σε τίποτα, εκτός από το μικρομυαλο τους! Ευχωμαι για την ομάδα μας να δει και να δούμε καλύτερες μέρες και πάνω από όλα, καλό ποδόσφαιρο!

  4. Εσύ που φτιάχνεις το βίντεο…. Σιγά μάγκα με θες και στον τελικό….σας πατάμε και στους δρόμους αλλά και στο γήπεδο, μόνο που υποστηρίζεις την ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης,των στημένων αγώνων των δολοφονιών είσαι για λυπηση… Όταν ο γιος σου πάρει από τα προϊόντα του NOOR 1 μην ψαχνεσαι…. Αυτοί είστε βρωμοαθηναιζοι
    Ολη η αιλαδα ενωμένη από τον ΠΑΟΚ γαμημενη
    Ο Σαββίδης θα σας πιεί το αίμα…. Για όλα όσο έχετε κάνει
    Είστε η ντροπή της προσφυγιάς
    Το πανό αυτό θα σας συνοδεύει για πάντα
    Μία ζωή όλο ΠΑΟΚ

  5. Γιώργο καλησπέρα, ευχαριστούμε που μοιραζεσε μα αι μας τις πληροφορίες σου ,ήθελα να ρωτήσω αν εμπιστεύεσαι απόλυτα τις πηγές σου και πόσο κοντά είναι στα κεντρικά πρόσωπα?

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: