Εργασίες συγκόλησης μεμβράνης ΝΑ πυλώνα & τοποθέτηση νέου δοκιμαστικού εξωτερικού πάνελ Δ…
Αιωνία η μνήμη των 21 αδικοχαμένων παιδιών στην Θύρα 7 του Σταδίου «Καραϊσκάκη», στις 08/02/81…
Ποτέ ξανά…σε κανένα γήπεδο…για κανένα οπαδό, ανεξαρτήτου χρώματος ομάδας!

28 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γειά σου ρε Γιώργη…σαν σήμερα πριν 39 χρόνια ήμουν μαζί με τον αδερφό μου μέσα στην 7.Ο αδερφός μου γλίτωσε από του χάρου τα δόντια.Τέτοιο πράγμα να μην το ξαναπεράσει κανείς…Η μέρα το απαιτεί να συλλυπηθούμε και τους οπαδούς του γαύρου,αυτούς που πάτησαν με τις ρόδες αυτοκινήτου και δολοφόνησαν τον Φιλλόπουλο για να μην ξεχνιόμαστε…Αυτό το ρημάδι το πλατύσκαλο που δείχνεις έκανε όλη τη ζημιά.

  2. Εντελως χαλια και τα 3 πανελ, η να εχει το χρωμα που εχουν οι πολεμιστρες ετσι ωστε να μοιαζει κοντα σε αυτο που μας παρουσιασαν διαφορετικα να παει εντελως σε μια αλλη πιο μοντερνα και συγχρονη εκδοχη ενος ευρωπαικου γηπεδου.

  3. Ρε παιδιά έχω μπερδευτεί. Αν επιλεχθεί το γυαλί ο πάνελ, τα κενά στις κερκίδες πως θα καλυφθούν; Αν επιλεχθεί ένα από τα αλλά τρία, που είναι κρεμ το χρωμα ,στις πολεμίστρες που είναι πάνω από το λευκό στέγαστρο, θα δείχνει άσχημο το χρωμα.

  4. Καλησπερα.αεκ.οσκο.βλεπο.το.σημερινο.βιντεακη.τα.παραθηρα.μηπος.θα.ειναι.αυτα.που.ειναι.τερμα.πανο.πετρακης.ευτυχης.χανια.κρητης.

  5. Αντί για τα ξεπλυμένα κίτρινα πάνελ αλουμινίου να τοποθετηθούν στη νότια, ανατολική και δυτική πλευρά φωτοβολταϊκά πλαίσια κατάμαυρα, ώστε να παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα και να έχει μειωμένο κόστος διαχείρισης του γηπέδου η ΠΑΕ. Για να σπάει η μαυρίλα, στο επίπεδο του δρόμου να υπάρχουν κατακίτρινα και μολυβί διάτρητα πάνελ σε σχήμα εξάγωνου (σαν τμήμα ποδοσφαιρικής μπάλας) και φιμέ τζάμια αμέσως πιο πάνω. Στη βόρεια πλευρά να μπουν μόνο διάτρητα κιτρινόμαυρα πάνελ. Για τις 'πολεμίστρες' είμαι αρνητικός, προτιμώ ενιαία αισθητική από πάνω ως κάτω. Αν θέλουμε 'πολεμίστρες' μάλλον πρέπει να σκεφθούμε πέτρινη επένδυση περιμετρικά του γηπέδου και κάποια τμήματα με ξύλο, οπότε ξεχνάμε τα αλουμινένια πάνελ και τζάμια…

  6. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΜΕ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΣ!!! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΝΕΚΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ…. ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΕΡΚΙΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ! ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΑ, ΠΕΤΡΕΣ ΜΟΛΟΤΟΦ… 8/2/1981 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΠΑΝΤΑ ΤΙΜΩ

  7. Να κανω μια ερωτηση ? Αρχιτεκτονικη μελετη δεν εχει το εργο ? Με δοκιμες θα βγει η τελικη αποφαση για την εξωτερικη εικονα του σταδιου ?

  8. Ότι πάνελ και να βάλουν δεν ταιριάζει με το σχέδιο του γηπέδου…γενικά είναι ένας αχταρμας…και δυστυχώς θα μιλάμε για κτίριο τέρας. Φαινόταν το πράγμα από τα αρχικά CGI και τη μακέτα…τώρα είναι αργά

  9. Οι φέτες απ'αυτά τα υλικά, δε μπορούν να κατασκευαστούν ενιαίες και όχι χωρισμένες σε τρία κομμάτια (είναι ενωμένα) όπως φαίνεται; Και αν ναι, πιστεύετε ότι το γήπεδο θα έδειχνε ομορφότερο; Ευχαριστώ.

  10. Νομίζω ότι πιο ωραίο θά ήτανε να βάλουν πιο πολύ κίτρινο καί λίγο γυάλινο.για νά σπάει λίγο. Πχ 5 κίτρινα 2 τζάμια.

  11. Την 30/01/20 η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Νέας Ιωνίας ενέκρινε τα προσωρινά κυκλοφοριακά μέτρα.
    https://yperdiavgeia.gr/pdfjs/web/viewer.html?file=/decisions/downloadPdf/37189191
    Ο καλός ο φίλος πάντα πρώτος και, κυρίως, έγκυρος στην ενημέρωση!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: