Παρασκευή 24 Ιανουαρίου πάνω από το νέο μας γήπεδο!

41 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΠΛΑΝΑ !!! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!! ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ !!!

  2. Καλημέρα συνοπαδοι και αλλόθρησκοι. Ολοκληρώνεται και το στέγαστρο. Άντε να ντυθεί και απ' έξω να φανεί η λάμψη του. Ευχαριστούμε Spark

  3. Άλλο να το βλέπετε από κοντά το γηπεδο αλάνια, μιλάμε για γηπεδαρα..Κυριακή όλοι γηπεδο ,ερχόμαστε από βορρα για την ομάδα άντε και εσείς εντός αττικης κουνηθείτε λίγο να το γεμίσουμε

  4. Πολύ όμορφο! Πίσω αριστερά όπως κοιτάμε το βίντεο από τη σκεπαστή την παλιά κάτι παλιά κτίρια τι είναι? Ελπίζω να φύγουν, χαλάνε την ομορφιά!!!

  5. Τη γηπεδαρα θα γίνει.. Παλεύω να τ κάνω εικόνα πως θα είναι η τελική όψη του γηπέδου και δε μπορώ.. Στολίδι πραγματικό! Μπράβο σπαρκ κ σε σένα κ στα άλλα παιδιά για τα όμορφα βίντεο σας..

  6. Ρε παιδιά να ρωτήσω κατι? Το στέγαστρο θα παραμείνει λευκό η θα το κάνουν άλλο χρώμα? Μπράβο spark, πολύ ωραία πλάνα!

  7. Δεν με πειράζει τόσο το υλικό του σκεπάστρου, όσο το χρώμα. Που κολλάει το λευκό; Εκτός και αν θα κάνουν "παιχνίδια" με φωτισμό. Αλλά και πάλι κίτρινο θα είχε άλλη χάρη.

  8. Αν και Παναθηναϊκός, πραγματικά το χαζεύω το γήπεδο που φτιάχνετε .Εύχομαι να αλλάξουν τα μυαλά και να μπορούμε να πάμε όλοι να δούμε ένα ντέρμπι εκεί μέσα!!!!

  9. Τι γαμάτο που είναι άλλο ένα κόσμημα για τον ελληνικό αθλητισμό και φυσικά για την ΑΕΚ ζηλεύω πραγματικά με το καλό να μπείτε και να χαρείτε το γήπεδο σας θα γράψω και κάτι μπαναλ από έναν Παναθηναϊκό!!!!

  10. Παίδες Παναθηναϊκός είμαι και πραγματικά ζηλεύω ,μακάρι να φτιάξουμε και εμείς το δικό μας
    Κοιτάξτε να το γεμίζετε σε κάθε αγωνιστική αυτό αξίζει σε όλες τις ομάδες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: