SUBSCRIBE: https://goo.gl/H4ooB4
Like and Share video.
SUPPORT ME: https://paypal.me/mk21fhd
_____

FACEBOOK PAGE: https://goo.gl/wRC1ns
INSTAGRAM PAGE: https://goo.gl/2xAME2
MIXCLOUD PAGE: https://goo.gl/eAjsNP
TWITTER PAGE: https://goo.gl/ZBwF2n
_____

LAST VIDEO: https://youtu.be/d25VipRFUVE
RANDOM VIDEO: https://youtu.be/Bm9_uDXy6YI
_____

IMPORTANT NOTICE ( COPYRIGHTNOTICE ) : If you ever wish for video to be taken down,please ask. I will take it down immediately. All i ask is that you contact me before filling a claim. I have worked really hard to make this channel and it will be very sad to lose it because of something very trivial like that . THANKS FOR COOPERATION – ΜΚ21
_____

#SportFM
#MK21

© youtube.com/MK21FHD

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ●Όποιος εκτιμά όσα κάνω μπορεί να με στηρίξει εδώ: https://goo.gl/S84ZmE
    ●Like στη σελίδα στο Facebook (εδω https://goo.gl/wRC1ns ) επειδή ανεβαίνουν πολλά και διάφορα!
    ●Για όποιον θέλει να βλέπει τα goal μετά τους αγώνες και διάφορα άλλα βίντεο/φωτογραφίες μπορεί να ακολουθήσει τη σελίδα στο Instagram (εδώ https://goo.gl/2xAME2 ).
    ●Επίσης όποιος θέλει να ακούει τις βραδινές εκπομπές του ΣΠΟΡ FM με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ μπορεί να με ακολουθήσει στο προφίλ μου στο MixCoud (εδώ https://goo.gl/eAjsNP ).

  2. Το ότι έκανε την πρώτη αλλαγή μετά το 75 λεπτό και με Σβάρνα βασικό και χωρίς ευκαιρία το κάνετε αβαβά έ μια αναλαμπή ήταν και θα το δούμε στη συνέχεια μακάρι να κάνω λάθος αλλά χωρίς μεταγραφές τον Ιανουάριο γιατί το ρόστερ είναι πολύ πολύ φτωχό καληνύχτα ! Αγιά Σοφιά μόνο !!!

  3. Καλημέρα σε όλους. Σημερα το πρωί από την πλευρά της καππαδοκιας ακριβώς κάτω από την "πολεμίστρα"που είναι μόνη της, τοποθετούν δοκιμαστικό στοιχείο της περιμετρικής κάλυψης. Αποτελείται από ένα πλαίσιο σιδερένιο που στηρίζεται με οριζόντια "ποδαρακια" στο μπετόν και επάνω του θα βιδωθουν τα στοιχεία της etalbond.https://www.elval-colour.com/el/products

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: