Έτοιμος και ο Ψηλός!Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!
Εγγραφή στο κανάλι: https://www.youtube.com/channel/UCVML9fV0fX37YMVU41pCDcQ

Gear Used :
Dji Spark fly more combo

Music : 1) Lost In The Night (ft. Pipa Moran) – THBD
2) Pyres – Broken Elegance

65 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα, TS.
    Με το "ντουφέκι" σε περιμένω. Πήρες και το πρώτο like.
    Άριστη δουλειά. Αύριο θα βάλω σχέδια στα κάγκελα.
    Μου γράφεις – παρακαλώ – πότε ακριβώς (ημ-νία και ώρα) τραβήχτηκε το βίντεο, γιατί τα καταχωρώ στο αρχείο μου.

  2. Και δύο σχόλια-πληροφορίες:
    α) Στο σκάμμα του ΒΔ πυλώνα, παρότι είναι ήδη τσιμενταρισμένο μόνο με το μπετόν καθαριότητας, εμφανίστηκαν τα νερά του υδροφόρου ορίζοντα, που αργά-αργά ανεβαίνουν. Εκεί όμως δεν έχουν περάσει ακόμη τα στεγανωτικά. Γι' αυτό ακριβώς γίνεται η στεγανολεκάνη. Όταν ολοκληρωθεί η "οχύρωση" δεν θα έχει σημασία αν ο ΥΟ είναι στα -8μ. (όπως τώρα) ή στα -5,5 (που ήταν τον Ιανουάριο του 2014, όταν γίνανε οι δοκιμαστικές γεωτρήσεις) ή στα -11μ. (που θα πάει τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο, πριν αρχίσουν οι βροχές).
    β) Στη ΝΔ γωνία μάλλον σκάβουν ράμπα καθόδου-ανόδου για τα να κατεβάζουν το χαλίκι, που θα στρωθεί εκεί (βλ. στο 7:03).
    Τα λέμε, όταν ξαναέχουμε κάτι αξιόλογο.

  3. Φιλε κ αδελφε συνΑΕΚτζη, πραγματικα τα videos που ανεβαζεις ειναι απαικτα! Μου αρεσει παρα πολυ το fast play…! Βεβαιως και τα αλλα παιδια που ανεβαζουν απτην πρωτη μερα των εργων κανουν αξιολογη δουλεια…αλλα εσενα ειναι…εντυπωσιακα! Να'σαι παντα καλα…!

  4. Θαναση φοβερό βιντεο ξανα και ξανα και παλι μουσικη που τα σπαει.μεγεια και το κουρεμα αδερφε…χαχαχαχα

  5. ………η γρήγορη κίνηση δείχνει οντως ανθρωπους & μηχανηματα σε…δραση
    μαλλον η πραγματικοτητα μας δεινει την ψευδαισθηση οτι παμε αργα..
    το μεγεθος του οικοπέδου, και η κανονικη κινηση στον τεραστιο χωρο,
    μας ξεγελουν….
    Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ!!

  6. file kaneis tromerh douleia..Kai emas tous aektzhdes pou dn eimaste sthn a8hna mas enhmeroneis me tn pio omorfo tropo..na eisai kl filaraki Kai synexise me auton tn tropo..
    Y.G1: GHPEDO STN NEA FILADELPHEIA!!!
    Y.G2: DOUBLE KAI DIPLO STN PYRGO TON LEYKO!!!

  7. Αδελφέ συνέχισε την εκπληκτική δουλειά που κάνεις. Τα βίντεο σου είναι τρομερά..
    ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ!!

  8. υπεροχο αδερφε. εξαιρετικα, βλεποντας τα video ειδικα απο ψηλα καταλαβαινεις το μεγεθος του εργου την ταχυτητα που εκτελουν και το βασικοτερο οτι παμε πιο γρηγορα απο οτι νομιζουμε… υπομονη.. και οταν θα ανοιξει ο καιρος θα δειτε ποσο γρηγοροτερα ολα θα γινονται … αναμονη και για την υπογειωποιηση γιατι τοτε θα δουμε και απο την αλλη πλευρα αλλαγές. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, εσενα, τον michelangelo, τον Aekosko (Γιωργο), τον black Horse, τον Σωτηρη… ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ

  9. καλησπέρα από γερμανία .. φιλαρακι.. απλά ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ …με αυτά τα ουράνια θράματα που μας δειχνεις από τον νάο μας .. ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΆ …

  10. Ακόμα ένα υπέροχο βιντεο.
    Ελπίζω να έβγαλες κανα φράγκο από τα κομμούνια της ΕΡΤ γιατί είδα ότι έσκασες πολύ χρήμα για το drone και είναι κρίμα.

  11. Ας πει καποιος στον Δημαρχο να παρει τα βρωμοσκουπιδια απο εκει διπλα, γιατι τωρα θα του κανω εγω μηνυση για υγειονομικη βομβα ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ !!!!!!!! και ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ???????????

  12. Κανεις πραγματικα πολυ καλη και σοβαρη δουλεια.Θα μεινουν στη ιστορια αυτα τα βιντεο που φτιαχνεις
    Μπραβο!!!

  13. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΩΡΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΩΡΑΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ………………………………………………………………

  14. Πολύ ωραίο αυτό που κάνεις που αφήνεις σταθερή τη κάμερα και το βάζεις σε fast forward. Να το κάνεις συχνότερα έτσι αντιλαμβανόμαστε όλοι καλύτερα την αλλαγή. Ευχαριστούμε για τις βιντεαρες !!!

  15. βιντεαρα,μουσικαρα,γηπεδαρα…Θαναση σας χρωσταμε πολλα…οταν κατεβω Αθηνα χρωσταω κερασμα

  16. Μπράβο ρε παιδιά. Μπράβο σας. Και πολύ άργησε με τους ηλίθιους του δήμου. Αν και γαύρος, χαίρομαι πολύ για την ΑΕΚ.

  17. Πολυ καλή δουλειά φίλε! Ευχαριστούμε για τα απίθανα πλάνα και μακάρι να συνεχίσεις κάθε μέρα! Subscribe από 3 λογαριασμούς!

  18. απολαυστικο βιντεο στο επομενο πανοραμικο δειξε και λιγο Υμηττο και Ακροπολη Λυκαβιτο να δουμε που ειναι. ΜΟΝΟ ΑΕΚ !

  19. Συγχαρητήρια κάνεις φοβερή δουλειά με τα βίντεο της πορείας των εργασιών. Η ΑΕΚ θα αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο κόσμημα. Respect & subscribe από έναν υγιή Παναθηναϊκό ☘️

  20. και να μην ξεχναμε τους ανθρωπους που δουλευουνε για αυτο το γηπεδο για να γινει το ονειρο μας πραγματικοτητα να σας εχει ο θεος καλα εσας και της οικογενειες σας

  21. Μπράβο σου για την απίστευτη δουλειά που κάνεις !!Σ ευχαριστούμε γι αυτά τα υπέροχα πλάνα .Συνέχισε να μας ομορφαίνεις τις μέρες μαζί με την Α.Ε.ΚΑΡΑ μας !

  22. Θανάση έχεις φωτό πρόσφατη από τα έργα με το drone από πάνω για να βάλω fb εξώφυλλο? στο ινσταγκραμ και στου φουμπου δεν έχεις κάτι

  23. Μαλιστα…20 εκ.απο το ευρωπαικο πρόγραμμα για αθλητικες εγκαταστασεις αντι να γινουν εργα στην πλεον υποβαθμισμενη δυτικη αττικη δοθηκαν μποναμά στον παμπλουτο μελισσανιδη στερώντας τα παιδια της ελευσινας, μανδρας κ.λ.π ποιοτητα ζωης..αρκει να μην βαλει πολλα χρηματα το λαμογιο και δεν βγαλει υπερκέρδη γρηγορα…Ελλαδα αθανατη..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: