ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ!! Ο ΝΑΟΣ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ… Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ■ ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ!!

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα Μιχάλη.
    Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τον χρόνο που διαθέτεις εσύ και τα άλλα παιδιά για να μας μεταφέρετε την εξέλιξη του ναού μας.
    Ελπίζω να ζήσουμε όλοι μέσα σε αυτό το γήπεδο μεγάλες στιγμές όπως ζήσαμε στο "Νίκος Γκούμας".
    Και πάλι ευχαριστώ.

  2. Ο άλλος ο κοπριτης τα έχει βάλει με όλους πάλι! Με κετσε με εσένα με κάποιον Αντωνίου με την κλίκα κλπ! Καλό ΘΑ είναι να μην λέμε πολλά θα μας πάει δικαστικά χαχαχαχαχαχαχα

  3. Κάνε μας τη χάρη και μην απαντήσεις στο άλογο. Έλεος πια, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ. Θέλουμε να δούμε το γήπεδο και βλέπουμε δυναστεία

  4. Φιλε Μαικ, ειμαι αραχτος και ηρεμος σαν φυση ανθρωπου, αλλα τα σχολια του βρωμιαρη σημερα εχω αναψει λαμπακια σαν να μου μιλαει καποιος ετσι εμενα στο προσωπο μου. Καλο κουραγιο, και τα λογια λιγα ειναι ειναι για τετοιο υπανθρωπο.

  5. Μιχαλη να ξερεις οτι ο χορς ασχολειται μονο πως να σε περασει στις εγγραφες.Ο αλογαταρης σπειρει διχονεια εγω καιρο τωρα λεω οτι εχει ξεφυγει.Κανε οτι νομιζεις με αυτον καλο κουραγιο ακομα και βαζελο σε ειπε ολα αυτα που λεει με μηδεν αποδειξεις.

  6. Λοιπον για να μιλησουμε σοβαρα τωρα.Οσοι παρακολουθουμε τα εργα ειμαστε μια παρεα και οι πιο πολλοι γνωριζομαστε πολλα χρονια απο γηπεδο εκδρομες κλαμπ κτλ.Μεχρι την στιγμη που εσκασε ο παγκοσμιως αγνωστος που δεν τον ηξερε κανεις που δεν τον ειχε δει ποτε κανεις γηπεδο η εστω μια εκδρομη η εστω σε ενα πουλμαν κα τα εκανε ολα μπαχαλο.Με μοναδικο στοχο την προβολη και το κερδος δημιουργησε διχονοιες μιση και εριδες.Ποιοι ειναι οι αλητες και οι πρωην βαζελοι φιλε;Αυτοι που πανε γηπεδο 20,30,40 χρονια και βαλε και μεσα σε αυτους κι ο Μιχαλης με παρουσιες σε ολα τα γηπεδα της ελλαδας και εσυ που μεχρι να αρχισει η β φαση δεν σε ξεραν ουτε οι αεκτζηδες της γειτονιας σου εισαι ο Αεκτζης;Απειλεις με μηνυσεις ποιους ρε;Οπαδους της ΑΕΚ που εχουν κανει τα παντα για τον συλλογο;Και εισαι βασικος λεει συντελεστης στο χτισιμο του γηπεδου επειδη τραβας ενα βιντεο με την καμερα ;Που ησουν εσυ στις πορειες για το γηπεδο;Που ησουν σε τοσες εκδηλωσεις στο οικοπεδο;Που ησουν οταν βαφαμε το δικεφαλο;Που ησουν σε τοσες συγκεντρωσεις στο πνευματικο κεντρο,στην στρουγκα,στις συνεδριασεις του δημοτικου συμβουλιου,το 2003 οταν ξεσηκωναμε την φιλαδελφεια και μπορω να γραψω δεκαδες γεγονοτα ακομα;Επειδη πηρες μια καμερα και τραβας βιντεο νομιζεις οτι σβηνεις την ανυπαρκτη γηπεδικη σου παρουσια;Δεν ειναι τυχαιο οτι η μεγαλη πλειοψηφια των ενεργων αεκτζηδων σε σιχαινεται και απλως ξεγελας καποιους οπαδους της ομαδας που δεν γνωριζουν πολλα η μενουν επαρχια.Το μονο που σε ενδιαφερει ειναι να ξεπερασεις σε εγγραφες τον Μιχαλη λες και θα κερδισεις κατι.Οταν φτιαχτει το γηπεδο θα επιστρεψεις στην οπαδικη σου ανυπαρξια εκει που παντα ησουν μεχρι να αρχισει η β φαση των εργων .Κουρασες και η οικογενεις της ΑΕΚ σε ξερασε πριν κλεισεις κοντα της εστω κι απο τερατογεννηση εστω ενα χρονο.

  7. Καλησπερα Μιχαλη. Δεν εχω ξανασχολιασει βιντεο σου και δεν προκειται να το ξανακανω, Μου αρεσει απλα να τα βλεπω. Με περνας κοντα 20 χρονια αλλα θα σου πω καποια πραγματα. Καταρχην συγχαρητηρια για τα βιντεο σου που τα βλεπω καθημερινα με τον πατερα μου, την προσπαθεια σου που ξεκινησε ερασιτεχνικα και παραμενει τετοια, συγχαρητηρια και για το ηθος σου, το υφος, την σταθεροτητα του χαρακτηρα. Σε βλεπω απο το πρωτο βιντεο σου και οπως ησουνα σ' αυτο, τα ιδια συνεχιζεις να λες και τωρα , το ιδιο στυλ εχεις και τωρα παρα την καθημερινη κουραση σου που λογικο ειναι να περναει καμια φορα και μεσα στα βιντεο.
    Θα ηθελα να σου πω δυο κουβεντες για το σημερινο παραληρημα του γνωστου. Εισαστε περιπου δεκα ατομα που τραβατε βιντεο, εσυ, ο αεκοσκο, ο kesi, ο πλουμπης, το αεκ ιδεα ιστορια, τα τρια drone και ο σεσημασμενος. Το γεγονος οτι μονο αυτος δημιουργει προβληματα κα παραληρει καθε τρεις και λιγο για σενα για τον Κετσετζογλου που και καλα του κανει πολεμο και ολα οσα ανοητα λεει συνεχως, δεν ειναι τυχαιο και ολοι οι νορμαλ το βλεπουμε. Να σου πω την αληθεια παλιοτερα τον εβαζα μονο για να γελαω γιατι ειναι και αγραμματος και τα λεγε σαν τον Φατσεα στη σειρα. Πλεον παρα τις κοτσανες που λεει καθημερινα δεν εχει ουτε πλακα πια. Σημερα παλι θυμηθηκε ενα βιντεο που ειχες ανεβασει (πριν απο εναμιση μηνα!!!!) στα Θεοφανεια για να ξερασει παλι μυδρους και ψεματα για ανυπαρκτες απειλες λες και δεν διαβαζουμε ολοι εμεις τα σχολια και δεν εχουμε αποψη για το τι γινεται. Και μαλιστα για ενα γεγονος για το οποιος ο ιδιος σε βιντεο του παραδεχθηκε και ζητησε μαλιστα και συγγνωμη απο τον κυριο που εβρισε τοτε που τον ειχε και σε ενα βιντεο να σχολιαζει διπλα του. Προφανως και εκανα απεγγραφη απο αυτον μετα τα σημερινα. Γιατι το επιπεδο πηγε κατω απο το μηδεν..
    Εχω καταληξει οτι ισως το προβλημα του ειναι μεγαλυτερο απο μια απλη ζηλια που δεν μπορει να διαχειριστει , Ισως χρηζει και ψυχιατρικης εκτιμησης…
    Σε καθε περιπτωση απο την μια σου προτεινω να δειξεις περιφρονηση στον δημοσιο λογο σου.
    Δεν ειναι λιγο πραγμα να γλειφεις καθε μερα ανθρωπους που δεν τους ξερεις καν, που δεν ειναι φιλοι σου και δεν θα τους δεις ποτε μετα απο δυο χρονια για να το παιξεις φιλος καρδιακος και να μην κερδιζεις τιποτα απο αυτο σε σχεση με καποιον που δεν το κανει και ειναι πιο επιτυχημενος.
    Δεν ειναι λιγο πραγμα να εχεις ζητιανεψει σε ολο τον κοσμο μεχρι την Αμερικη για να σου αγορασουν με δωρεες επαγγελματικο εξοπλισμο και τα βιντεο σου να τα βλεπουν λιγοτεροι απο ενα παιδι που τραβαει με ενα κινητο ενα δεκαλεπτο.
    Δεν ειναι λιγο πραγμα να κοντευεις να μαθεις ολη την ορολογια της οικοδομης ενοχλωντας τους παντες για ωρες, που να φτανουν σε σημειο να σου κανουν παρατηρησεις οι υπευθυνοι για την συμπεριφορα σου και να σε περναει ενας που τραβαει βιντεο με ενα Samsung και τα κανει πιο πετυχημενα, ζεστα, χαλαρα και με ποιοτητα πανω απο ολα.
    Δεν ειναι λιγο πραγμα να εισαι εθνικιστης με την κακη εννοια αλλα να καταπιεζεσαι και να αναγκαζεσαι να κρυβεσαι οταν πεφτει κραξιμο για τα παραληρηματα που λες κατα καιρους.
    Δεν ειναι λιγο πραγμα να γλειφεις καθημερινα απο ιδιοκτητες ομορους, μεχρι κατασκευαστες, να μπαινεις μπροστα στο αμαξι του Μελισσανιδη και να τον σταματας για να του φιλησεις το χερι και να τους πεις το απιστευτο "μετα τον πατερα μου εισαι εσυ να το ξερεις!!" οπως ακουστηκε στο βιντεο, να κανεις τα παντα για να το παιξεις "ο δικος σας ανθρωπος" και εκει να μην μπορεις να περασεις οχι μονο σε συνδρομητες αλλα κυριως στην αγαπη και στην αποδοχη ενα κινητο τηλεφωνο, ενα αστειρευτο χιουμορ, εναν ανθρωπο που παει καθημερινα στο γηπεδο για να χαρει να διασκεδασει και οχι να βγαλει τα οποια προβληματα του.

  8. mas ksenerwnete me authn tin kontra mixali-giwrgo. to exete kanei sapounopera sovareyteite. H AEK panw ap ola re. ksekolate parekshgiarides. 8a mas koroidevei o kosmos. exete kseperasei pleon ta oria ths grafikothtas…

  9. Επειδη τραβαει καποια βιντεο με την καμερα νομιζει οτι εγινε κατι.Οχι βλαμενε προσφορα στην ΑΕΚ εχουν αυτοι που εχουν παει μαζι της σε ολα τα γηπεδα που εχουν φαει ξυλο που εχουν ματωσει οικονομικα για να στηριξουν ενα κλαμπ που μενουν σε δυσκολες περιοχες και κρατανε ψηλα την σημαια της ΑΕΚ που αγοραζουν διαρκειας οχι εσυ που με μια κολοκαμερα τραβας βιντεο .Εχουν ξευτιλιστει τα παντα στην σημερινη εποχή τελικα.Ηρωες ειναι αυτοι που πανε βραζιλια αυτοι που τρεχουν σε ολα τα ερασιτεχνικά τμηματα και Θεσσαλονίκη για να δούνε χαντμπολ χανθ-ΑΕΚ. Μας εγινε και μορφη του συλλογου ο χτεσινος που μεχρι το 2017 δεν ηξερε πως λεγεται το στενο γυρω απο το γηπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: