ΝΙΚΗΤΗΣ: GIANNAKOS PANAGIOTIS ΠΟΥ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΣΕ 010. ΚΑΛΟΦΟΡΕΤΗ!!

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα το επαναλάβω : είσαι υπόδειγμα Αεκτζή, είσαι υπόδειγμα συνανθρώπου, που πιστεύεις μέχρι τέλους σε αξίες. Καλή χρονιά με υγεία και χαρά!

  2. EΓΩ ΚΕΡΔΙΣΑΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ (βασει λογικης ΜποΚ)
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΣΤΑΣΗ (βασει λογικής οσφΠ)
    ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΑΔΙΚΟΥΜΑΙ (βασει λογικής αεΛ)
    ΕΔΟΣΕΣ τη πιο φτηνη, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ;; (βασει λογικής ΑΕΚ)
    ΜΑΚΡΙΜΑΝΙΚΗ;; κρυώνουν τα ¨μωρά¨ (βασει λογικής παο)

  3. ρε τι μας θυμισε ο Μιχαλης!!
    14-28 ΙΟΥΛΙΟΥ 1940 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΤΟΥΡΝΟΥΑ " Υπέρ Φανέλλας του Στρατιωτη"
    Αρης Παοκ 1-2, Αρης Ηρακλης 1-2, Ηρακλης παοκ 0-2

  4. Καλή χρονιά σε όλους τούς ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!
    Μιχάλη δεν έλαβα μέρος στην κλήρωση.
    Ανέφερες ότι εμφανίζονται τα μηνύματα ανάποδα
    το πρώτο που βλέπεις είναι το τελευταίο που εστάλη και φαίνεται και από τον χρόνο αποστολής.
    Άρα την φανέλα την έδωσες στο νούμερο 137.
    Συγνώμη απ΄όλους για την παρέμβαση.

  5. Θα κανω κι εγω μια κληρωση στο καναλι τον φλεβαρη.Οι νικητές θα κερδισουν ειδη σταυλου και τον ντολυ οποτε θα γινει πανικος.Λυπαμαι Μιχαλη αλλα η δικη σου η κληρωση ειναι πολυ φτωχή σε σχεση με την δικη μου.

  6. Καλη κιτρινομαυρη χρονια σε ολους και φετος θα ζησουμε μεγαλες στιγμες σε ολα τα τμηματα αλλα και με τα εργα στο γηπεδο,στα σπατα,στο παλάτι της ερασιτεχνικης που ετοιμάζεται.

  7. Μιχάλη, μου εφεραν χθες, ενα ντρον δωρο, λογω ημερων, φαντομ προ2 κατι τετοια γραφει
    μια ασπρη σαχλαμαρα που δεν μου χρειαζεται, Το θελεις; χωρις λεφτα βεβαια να το ξεφορτωθω θελω
    Αν το θελεις να βρεθουμε να στο χαρισω για το καναλι σου
    εδω αχρηστο θα παει

  8. Τι θα γινει με τον ντολυ κουρασε.Τωρα βριζει και εδωσε στην αστυνομια ατομα που του ειπαν να κατεβασει το βιντεο που εκανε ζουμ στο πεταλο.Το κατεβασε και μετα το ξανανεβασε κοβοντας τα 15 δευτερολεπτα που εδειχνε τις φατσες στο πεταλο και το παιζει ηρωας λεγωντας οτι τον απειλησαν και βγαζει ονοματα φορα παρτιδα.Τον απειλησαν και τον πηραν και λεγαν ειμαι ο Γιαννης και ο Δημητρης?Ποιους παει να δουλεψει?Εχει ξεπερασει καθε οριο ο κουτοπονηρος που μεχρι να εμφανιστει και να βγαλει βιντεο δεν τον ειχε δει ποτε κανεις στο γηπεδο.Ρωταω λοιπον γιατι κανενας δεν εχει τιποτα με τα αλλα 6 παιδιά που τραβανε βιντεο αλλα με αυτον εχουν οργιστει τοσοι οπαδοι της ΑΕΚ? Παρα πολλοι του κάνουν ντισλαικ πολλοι τον κραζουμε εδω αλλοι γραψαν συνθήματα αλλοι τον παίρνουν τηλεφωνο αλλοι του γραφουν στο φαισμπουκ αλλοι τον βρηκαν την ωρα που τραβαγε βιντεο και του τα χωσαν.Αλογαρχη ειναι παρα πολλοι για να τους βγαλεις αλητες και ολοι εχουν καταλάβει γιατι στα 50 αρχισες το γηπεδο και σε τι αποσκοπεις και κυριως ολοι εμεις που τρέχουμε δεκαετιες στα γηπεδα και ποτε δε σε ειχαμε δει.Μπορεις να κοροιδεψεις καποια παιδια απο επαρχια που δε γνωρίζουν η αεκτζηδες που δεν ειναι τοσο ενεργοι αλλα η ενεργη μεριδα του κοσμου της ομαδας δε σε γουσταρει και το δειχνει.Αν εχεις αξιοπρεπεια σταματα να το παιζεις θυμα και φυγε εχεις ξεπερασει καθε οριο πια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: