ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 1976-1977 ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΟΥΕΦΑ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΩΝ ΕΝΩΣΙΤΩΝ ΤΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΓΩΝΙΑ.

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακαρι φίλε να μας αξιωσει ο Θεός να ξαναζησουμε και εμείς τέτοια μεγαλια γιατί τότε ήμασταν μικρα παιδια μόνο ΑΕΚ μιχαλη

  2. Αυτή είναι η τελευταία φουρνιά παλαιμαχων ΑΕΚτσηδων, προέρχονται από εποχής ερασιτεχνικου ποδοσφαίρου, τότε έπαιζαν για γκολ σήμερα παίζουν για να κρατάμε ισορροπιες λόγο βεβαίως βεβαίως επαγγελματισμου, τώρα όσο για τον φιλαθλο , στιγνη εκμετάλλευση. Ξενέρωσα με αυτή την εμφάνιση με παο, ανοιχτά μιλιμενο παιχνίδι με θέατρο στο έργο τραβάω τα βιζια μου σκίζω τα σακάκια μου και ότι άλλο να κάνει τον κόσμο να κλάψει για το δράμα του!!!!!!!

  3. Γεια σου Μιχαλη….ΑΝΑΜΝΗΣΙΑΡΗ!!!!!!
    δεν προκειται να ξαναδουμε τετοιους παιχτουρες
    ουτε τετοιες Ευρωπαϊκες πορείες!!!
    ……ευτυχής που τις εζησα αν και πιτσιρικάς……..

  4. Ο Αλέξανδρος έτρεξε στον Βουκεφάλα, πήρε τα χαλινάρια του και τον έστρεψε προς τον ήλιο. Αυτό που είχε παρατηρήσει ήταν ότι το άλογο τρόμαζε και φοβόταν από τη σκιά του που έπεφτε μπροστά του. Στάθηκε εκεί για λίγο, χαϊδεύοντας τον μεγαλόσωμο επιβήτορα, ηρεμώντας τον, εκτιμώντας τη διάθεση του. Έπειτα πέταξε μανδύα και πήδηξε πάνω στη ράχη του Βουκεφάλα, με εκείνη τη δυναμική ευκινησία που τον χαρακτήριζε όταν ενηλικιώθηκε. Αρχικά, κράτησε σφιχτά τα χαλινάρια του επιβήτορα, κατόπιν τελικά του έδωσε πλήρη ελευθερία και το δυνατό άτι ξεχύθηκε ορμητικά στην πεδιάδα….

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/i-sygkinisi-tou-filippou-otan-o-oktaxronos-aleksandros-damase-ton-atithaso-voukefala-to-stoixima-pou-evale-me-ton-patera-tou-pou-eipe-i-makedonia-einai-mikri-gia-sena/

  5. Έλληνες προπονητές δεν κάνουν για την ΑΕΚ, η ΑΕΚ μεγαλουργησε με ξένους προπονητές. Έλληνα προπονητή παίρνεις όταν θέλεις να κάνεις συναλλαγές υποπτες !!!! Επειδή είμαι σε μια ηλικία πολύ κοντά στον Σταματιάδη, γνωρίζω με Τζανετη Μαροπουλο πόσες φορές χάνε από τους Νικολαΐδη Βγενοπουλο Μερμιγγα τους φίλους μας και αγαπητούς Παναθηναϊκούς. Δεν μας άφηναν σε χλορω κλαρί έβλεπες τη μια Κυριακή Ρεάλ την επόμενη Κυριακή πεθαμένη η ομάδα. Αυτά μας έκαναν τα τότε? τριφυλλα καθάρματα . Πάντως αν τους πετύχω εκεί πάνω που θα πάω θα περάσουμε καλά…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: