ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΑΕΡΟΠΟΡΟ ΒΥΡΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕΚ!!
ΟΛΟΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΟΥ!!

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ!!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το γήπεδο θα τελειώσει Μάρτιο-Απρίλιο του 2022.Με τα απαραίτητα test event για να πάρει πιστοποιητικό καταλληλότητος θα φτάσουμε Ιούνιο του 22….Οπότε επίσημα θα μπούμε το Σεπτέμβριο του 2022…Προσωπική μου γνώμη αυτό.Μακάρι να μπούμε νωρίτερα.Για Σεπτέμβριο του 2021 ούτε λόγος!

  2. ολα θα γινουν κυριε Βυρωνα αλλα οπως ολα στην Ελλαδα θα γινουν με ρυθμους χελωνας.παρολα αυτα θα εχουμε το ομορφοτερο γηπεδο στο πλανητη οποτε θα περιμενουμε οσο χρειαστει

  3. Τα έργα στον περιβάλλοντα χώρο δεν μπορουν να ξεκινήσουν πριν ολοκληρωθει το σκέπασμα του δρόμου , γιατι πολύ απλά δεν θα υπήρχε προσβαση στα βαρεως τύπου οχήματα ( μπετονιερες , φορτηγα) προς την υπογειοποίηση .
    Περίπου τον Μαιο θα ξεκινησει ο περιβάλλον χώρος να διαμορφώνεται ..

  4. Με αφορμή σχόλιο που διάβασα για τα test events και την αδειοδότηση του γηπέδου από UEFA και ΓΓΑ, βάλτε τον καλό φίλο να σας πει γιατί το νέο αεροδρόμιο του Βερολίνου έκανε 13 (!!!!) χρόνια να τελειώσει…….

  5. Βύρωνα, καλησπέρα.
    Ο περιβάλλων χώρος, που ανήκει στο οικόπεδο της ΑΕΚ, ανήκει στην εργολαβία της "ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ" και θα γίνει. Οι δύο πεζόδρομοι και τα άλλα συνοδά έργα δεν έχουν ακόμα διαγωνισμό.
    Η πρόσθετη κερκίδα χωράει 160 άτομα (14 σειρές Χ 11,5 καθίσματα = 161).
    Για την υψομετρική ισότητα υπογείου και δρόμου της υπογειοποίησης, δεν γίνεται αλλιώς!
    Θα σου πω τηλεφωνικά για το We Transfer.

  6. Ας με κραξουν καποιοι οσο θελουν για αυτο που θα γραψω.Βλεποντας και την σημερινη υπερπαραγωγη του αυτοκρατορα ισως ειμαι ο μονος αεκτζης που παρακαλαει το γηπεδο να τελειωσει το 2026 για να απολαμβανουμε τα βιντεο του τρισμεγιστου μια πενταετια ακομα!!!

  7. Καλημερα σας! Το αιμα για τον Παυλο βρεθηκε χαρη στην αμεση κινητοποιηση και μπαινει αμεσα στο χειρουργειο! Σας ευχαριστει ολους απο καρδιας! Οσο υπαρχουν ανθρωποι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: