Χωματουργικές εργασίες & σπάσιμο θεμελίων σκεπαστής Ν…

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιώργο, καλησπέρα πλέον!
    Αναρτήθηκε στη Διαύγεια πριν από λίγο από την Οικονομική Επιτροπή η έγκριση του 1ου Πρακτικού, του διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο ΠΡΟ-ΣΩ-ΡΙ-ΝΟΣ ανάδοχος του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ», είναι ο οικονομικός φορέας «ΤΟΜΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ –ΕΜΠΟΡΙΚΗ –ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» με τον διακριτικό τίτλο «ΤΟΜΗ ΑΒΕΤΕ».
    http://www.patt.gov.gr/site/attachments/article/34572/596%CE%97%20%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A6%CE%91%CE%A3%CE%97%202020.pdf
    Θα ακολουθήσουν κι άλλες διαδικασίες έως την υπογραφή της Σύμβασης Εκτέλεσης του Έργου (έλεγχος δικαιολογητικών, ανακήρυξη ΟΡΙΣΤΙΚΟΎ αναδόχου (αν ΔΕΝ ΥΠΆΡΞΕΙ πρόβλημα), ξανά έλεγχος και από το Ελεγκτικό Συνέδριο και τέλος υπογραφή της Σύμβασης Εκτέλεσης του Έργου. Αυτά θέλουν περ. τρεις μήνες. Από κει έως την έναρξη των έργων δεν χρειάζεται πολύς χρόνος, αφού ούτε διακοπή της κυκλοφορίας απαιτείται, ούτε μετακίνηση δικτύων ΟΚΩ. Καθυστερήσεις ίσως υπάρξουν σε θέματα συντονισμού με το άλλο εργοτάξιο.
    Γενικά εκτιμώ ότι – καλώς εχόντων των πραγμάτων – το έργο θα ξεκινήσει κάπου μέσα στο καλοκαίρι. Ο προγραμματισμένος χρόνος εκτέλεσης, ελέγχων και παράδοσης είναι 16 μήνες. Δεν νομίζω ότι θα έχει καθυστερήσεις, γιατί είναι εσωτερικό έργο. Από τα ανωτέρω προκύπτει ότι η εργολαβία των 20εκ. θα είναι έτοιμη προς το τέλος του 2021!
    Ο καλός ο φίλος και ο AEKOSKO πάντα μάχιμοι στην έγκαιρη και, κυρίως, έγκυρη ενημέρωση!
    Υ.Γ. Για τα τις πασσαλοπήξεις τα 2,5 χρόνια είναι πολλά! Το καλοκαίρι του 2018 έγιναν.

  2. Καλησπερα.αεκ.οσκο.τορα.βλεπο.το.σημερηνο.βιντεακη.ποτε.θα.ξεκηνησουνε.τα.σουβαντησματα.η.τα.στοκαρησματα.εξοτερηκα.γηρο.γηρο.απο.το.γηπεδο.πετρακης.ευτυχης.χανια.κρητης.

  3. Αντε επιτελους να φυγουν και τα τελευταια τσιμεντα της σκεπαστης για να φυγει αυτη η στοιχειωμενη εικονα 17 χρονων που βρισκονταν εκει σαν φαντασματα , δεν αντεχοταν αυτο το θεαμα , περναγες απο εκει και σε επιανε ψυχοπλακωμα.

  4. Μετά από 40 χρόνια,φεύγουν και τα τελευταία κομμάτια που μας ένωναν με το παλιό μας γήπεδο. 40 χρόνια χαρές,λύπες,νοσταλγικές στιγμές όσων ζήσαμε εκεί μέσα εξαφανίζονται σε λίγες μέρες….το αθάνατο έργο του Λουκά Μπάρλου φεύγει για πάντα….ένα κομμάτι από την νιότη μας χάνεται.Δεν το συνεχίζω άλλο,σταματάω εδώ,δεν μπορώ.Το σύνθημά σου Γιώργο δεν θα ξανακουστεί πια…….σκεπαστή δεν ξαναγίνεται,όσο κι αν θέλουμε να την αναβιώσουμε στο νέο γήπεδο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: