Τρίτη 15/10/2019 και βλέπουμε πολύ κόσμο ανεβασμένο σχεδόν σε όλους τους γερανούς αλλά και πάνω στο στέγαστρο τόσο στην ανατολική πλευρά όσο και στην δυτική όπου γίνεται και πάλι η τοποθέτηση του ειδικού κόκκινου διχτυού για να συνεχίσει η κάλυψη του στεγάστρου με την μεμβράνη.

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τωρα που το ραβουν και ενωνεται, δειχνει ολο και πιο καυλα!!! Σ ευχαριστουμε αδερφε! Καλημερα στους απανταχου ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ!!!

  2. Γαμημενη μερα απο πρωι στη δουλεια….κ σκαει βιντεο θαναση….επιτοπου τσιγαρο κ Αγια Σοφια….να εισαι καλα ρε αλανι μου εφιαξες τη διαθεση!

  3. Μπράβο ρε αδερφέ πολύ ωραίο βίντεο.Πάντως και ένα αρνητικό,τα σηματάκια σου κλέβουν 16+22=38 πολύτιμα δευτερόλεπτα από τη θέαση του ναού μας.Μας κακόμαθες και θέλουμε περισσότερα.Ας πρόσεχες……..

  4. Σε ευχαριστούμε Spark21 μπορείς σε κάποια απο τα επόμενα σου βίντεο να κανεις ενα zoom στη μεμβράνη να δουμε πως ενώνονται μεταξύ τους;

  5. Να μας αξιώσει όλους ο θεός να βρεθούμε στα εγκαίνια του ναού μας και να χαρούμε την αγαπημένη μας ομάδα να παίζει μπάλα εκεί που ήταν , είναι και θα είναι το σπίτι της.
    Ιδιαίτερα για όλους εμάς τους λίγο μεγαλύτερους που περάσαμε αξέχαστες στιγμές στο παλιό μας γήπεδο, τα φοβερά σου πλάνα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη αξία.
    Σε ευχαριστούμε που μας δίνεις μια πρώτη γεύση από όσα έρχονται.

  6. Το Αγια Σοφια μεχρι και οι βαρβαροι τουρκοι το γραφουν ετσι:Ayia Sofia.Το G δεν εχει θεση στην Ελληνικη γλωσσα.Και καλο θα ειναι να το γραφεις Ελληνικα.Παντα φιλικα.ΑΕΚΑΡΑ!!!

  7. Καλησπέρα.κιριε.σπαρκαυτη.τη.στηγμη.βλεπο.το.ομορφο.βιντεακη.σας.που.το.δηχνεετε.απο.ψηλα.ηθελα.ναροτησο.αν.ξερετε.πια.παραθηρα.θα.μηνουν.τα.ετημα.η.αυτα.με.τα.τουβλα.πετρακης.ευτυχης.χανια.κρητης.

  8. Τα για άλλη μια φορά άψογα πλάνα βοηθούν να εκτιμήσουμε την ποιότητα της συκοφαντημένης μεμβράνης. Στο 2:20–2:26 μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι δέχεται με άνεση φορτίο βάρους τουλάχιστο 200 – 250 κιλά, αφού τρεις εργάτες πατάνε ελεύθερα στο μέσο της και ταλαντώνεται από το βάρος τους χωρίς να τρυπήσει ή να σκιστεί.

  9. Υπέροχο βίντεο για άλλη μια φορά. Οι 11 που πάτησαν dislike να γυρίσουν σπίτι τους και να βρουν κιτρινόμαυρες παντόφλες κάτω απ'το κρεβάτι τους 45 νούμερο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: