Δουλειά με μπάλα περιλάμβανε κυρίως το πρωινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο Κιέλτσε. Διαφορετικό τόνο στην προπόνηση έδωσαν οι οπαδοί της ομάδας από την Original Λονδίνου που, όπως κάθε χρόνο, ταξίδεψαν για να βρεθούν για λίγο κοντά στην ομάδα κατά το διάστημα της προετοιμασίας της. Οι φίλοι της ΑΕΚ γνωρίστηκαν με τον Μιγκέλ Καρντόσο και έβγαλαν φωτογραφίες με τους παίκτες. Η κάμερα του AEK TV ήταν εκεί για να καταγράψει τα πάντα…

Subscribe: https://goo.gl/DQ7fg0
Official Site: http://www.aekfc.gr
Facebook: https://www.facebook.com/AEK.FC.OFFICIAL
Twitter: https://twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
Instagram: http://instagram.com/aekfc_official

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασύνδετη μουσική με πλάνα. 0 δημιουργία , 0 φαντασία σε βίντεο. Μπες μέσα στο γήπεδο τράβα 2-3 κοντινά. Πάρε πρότυπα από άλλες ομάδες εξωτερικού, που δουλεύουν στα βίντεο. Πόσο πίσω για ένα μεγάλο club. Σου δώσανε που σου δώσανε μια κάμερα. Κάνε σωστή δουλειά και βάλε μας στο κλίμα.

  2. Eιναι ευχαριστο που επιτελους υπαρχουν καθημερινα βιντεο απο τις προπονησεις. Ελπιζω αυτο να διατηρηθει για παντα και οχι μονο στην προετοιμασια. Τωρα θελει λιγο βελτιωση η ποιοτητα της εικονας και η δημιουργια.

  3. γινεται προσπαθεια στα βιντεο το αναγνωριζουμε αλλα θελει πολυ δουλεια ακομη ωστε το καναλι μας να θεωρηθει επιπεδου!συνεχιστε ομως

  4. Συγχαρητηρια στα παιδια για την εξαιρετικη δουλεια,εαν ειναι να τρωγωμαστε εδω και για την μουσικη απο τα video τι να πω!!Φαινεται πολυ ποδοσφαιροφατσα ο κυριος Καρντοσο μας γεμιζει σιγουρια για κατι πολυ δυνατο οτι ερχεται..υπομονη λιγες ημερες και στηριξη στην ομαδα μας δεν περισευει κανεις μονο ΑΕΚ.

  5. Βλεπω στην ελλαδα εκτος απο πολλους προπονητες του καναπε εχουμε και κριτικους κινηματογραφου του καναπε….

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: