Κυριακάτικο πρωινό πάνω από το γήπεδο της ΑΕΚ!
Καλημέρα σε όλους και καλό υπόλοιπο!
Υ.Γ. Επειδή με ρωτάτε αρκετοί για τη μουσική που παίζει στα βίντεο,είναι όλα κομμάτια που τα βρίσκω στο Youtube,αν πατήσετε μια αναζήτηση cinematic music ή backround music θα σας βγάλει πολλά κομμάτια…όρεξη να έχετε να ψάχνετε μετά.

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλημέρα σου και μπράβο για αυτό που μας παρουσιασες,επί τέλους είδαμε σε λίγο χρόνο όλα τα κατασκευαστικά δρώμενα στην γηπεδαρα μας.

  2. Κάνεις τις Κυριακές μας ΑΕΚΟΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!!!
    Τα πλάνα έχουν υπερβεί το τέλειο!!!!!!!!!!!!!!
    Ευχαριστούμε Θανάση!!!!
    ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΕΚ!!!!!!

  3. Μπράβο σου για τα video που ανεβάζεις. Τέλεια απο κάθε άποψη. Κάθε Κυριακή περιμένω να δω το νέο σου video.

  4. Ευχαριστούμε για το βίντεο … ΑΕΚΑΡΑ αγάπη μου γλυκιά δε σ αφήσαμε ποτέ μόνη σου κ σε λίγο καιρό θα έχεις καινούργιο σπίτι και θα υποκλίνονται όλοι μπροστά στο μεγαλείο κ την ιστορία σου!!!

  5. Άντε να γίνει να δούμε μια ιστορική ομάδα στο δικό της γήπεδο. Μπράβο σας αξίζει. Μπράβο αλάνια από έναν φίλαθλο του Ολυμπιακού και φίλο του ποδοσφαίρου.

  6. Ελπίζω να βρω εισιτήρια για τα εγκαίνια για τον παππού μου,θέλω πριν πεθάνει να δει το όνειρο του από κοντά.

  7. Συγχαρητήρια θα ηθελα σαν Ολυμπιακός να ερθω και να θαυμασω μαζι με φιλους μου αεκτζηδες τη γηπεδαρα σας ρε μάγκες και να παω να αναψω ενα κερακι για χάρη της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΑΞΙΖΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΙΝΕΤΕ

  8. Η προοδος του δυσμηρου Ελληνικου ποδοσφαιρου με εργα!..και οχι με καφριλικια!!..απο οποια ομαδα και να εισαι τετοιες εικονες σε κανουν και χαιρεσε!!…respect απο εναν Παοκτση!.

  9. Ωραιο το βιντεο,η υπογειοποιηση δεν εχει ξεκινησει,θα γινει τελικα;και δεν μιλαω για την πλευρα προς την 21,αλλα σε ολο το μηκος που ελεγαν πως θα γινει απο τα φαναρια της δεκελειας.Επισης θα θελα να πω ο Κ Μελισσανιδης να μην ξεχασει την υποσχεση του οτι θα φτιαξει αγαλμα( η κατι παρομοιο) του Rory Galagher

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: