ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΚ!!

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. γεια σου μιχαλάρα. εισαι καταπληκτικός. μια ερωτηση. Ο δικεφαλοσ που ηταν βαμμενος στα ιερα χωματα αφαιρεθηκε??? ξερεισ κατι για αυτο? ενα μεγαλο μπραβο σου. ΑΕΚ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ

  2. ΠΩΣ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΕΚΕΙ;;;;;; Η ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑΟ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΟΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;; Η προβοσκίδα που λες ρίχνει μπετόν ΠΡΟΒΟΣΚΙΔΑΤΟ.

  3. Εκει σε αυτα τα προσφυγικα στενακια μεγαλωσα ποδοσφαιρικα μετρωντας τα ψιλα για να δω αν βγαινει για εισητηριο.εκει στην βυζαντινη γωνια ραντεβου με την παρεα για καφεδακι και μετα γηπεδο.εκει θα ξαναζησω μεγαλες στιγμες σε λιγο καιρο.λιγο ακομη υπομονη και μετα ευτυχια μεχρι να κλεισω τα ματια μου εκει εκει στην αγια σοφια!

  4. Ολοι ακουσατε στο βιντεο την τεραστια προσφορα που εκανε σε ολα τα αδελφια του αεκτζηδες ο μεγιστος κι αδελφός Γιωργος η μπλακ χορς.Τρεξτε ολοι στο βιντεο του πηγαινετε στο 4.40 και ακουστε κατι που θα σας συγκλονησει.Αυτος ειναι ο τεραστιος Γιωργος που ανιδιοτελώς προσφερει σε ολα τα αδελφια του χωρις αυτος να κερδισει εστω οπως ειπε ενα στιλο.Γιωργο σε ευχαριστουμε αγνε εργατη της ιδεας της ΑΕΚ.

  5. πανιώνιος, παοκ, ατρόμητος, αστέρας τρίπολης, ολυμπιακός, εργοτέλης και λαμία οι πιθανοί αντίπαλοι της ΑΕΚ… ποιόν θέλετε; εγώ παοκ…

  6. μιχαλη αυριο παλι εχουν απεργια…
    το εχουν βρει τωρα…
    το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας καθε λιγο και λιγακι παει στο γηπεδο μας και κανει απεργια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Σχόλιο:
Όνομα: